Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne OLur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

1 6.25%
  • Berabere biter

2 12.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 81.25%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Beşiktaş [ TSL 21. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivok'un Beto'yu çektiği konusunda hemfikiriz zaten.Ancak bundan önce Beto'nun Sivok'u kontrolsüz bir şekilde bozması net faul.Hatta buna benzer daha temiz bir pozisyon var hafızamda.Holosko ile Servet'in yanyana giderken omuza omuza vurup Servet'in düştüğü ve faul çalınan pozisyon.Daha sonra bunun neredeyse aynısı bir pozisyon var.Song'un aynı Beto'nun Sivok'a yaptığı gibi Carlos'a yaptığı bir müdahele var,F.Bahçe'li arkadaşlar penaltı beklemişti kontrolsüz bir müdahele var diye...

İyi izle Baran.Sivok Beto'dan önce topa gidiyor ama Beto Sivok'u sol omuz ve kolu ile iterek Sivok'u dengesiz hale getirip topu çekiyor...

Videodaki ikinci tekrar net olarak gösteriyor...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sivok'un Beto'yu çektiği konusunda hemfikiriz zaten.Ancak bundan önce Beto'nun Sivok'u kontrolsüz bir şekilde bozması net faul.Hatta buna benzer daha temiz bir pozisyon var hafızamda.Holosko ile Servet'in yanyana giderken omuza omuza vurup Servet'in düştüğü ve faul çalınan pozisyon.Daha sonra bunun neredeyse aynısı bir pozisyon var.Song'un aynı Beto'nun Sivok'a yaptığı gibi Carlos'a yaptığı bir müdahele var,F.Bahçe'li arkadaşlar penaltı beklemişti kontrolsüz bir müdahele var diye...

İyi izle Baran.Sivok Beto'dan önce topa gidiyor ama Beto Sivok'u sol omuz ve kolu ile iterek Sivok'u dengesiz hale getirip topu çekiyor...

Videodaki ikinci tekrar net olarak gösteriyor...

Bak ama onlar degisik pozisyonlar Anilcim. Senin anlattigin diger pozisyonlar da oyuncularin hareket halinde olduklarindan dolayi maruz kalacaklari ufak bir darbeyle dahi düsebilecegini tartismistik burada.

Burada ise durum farkli.

Beto topu ilk aldiginda dönmeye calisirken, Sivok'a hafif omuz atiyor. Sivok ise dengesiz yakalandigindan dolayi, düserken Beto'yu cekiyor kolundan.

Ben de sana 3. ve 4. tekrarlari izlemeni söylüyorum.

Burada Sivok topu düsünmüyor bence. Cünkü top Beto'nun kontrolündeydi. Sivok ilk basta Beto'yla ikili mücadeleye giriyor, ikisininde birbirlerine darbeleri var. Burada Sivok'un da Beto'ya pozisyonun basinda darbesi mevcut.
    Sonra Sivok dengesiz giristiginden dolayi yere düsüyor, düserken Beto'nun kolunu cekiyor ve onu da yaninda götürüyor tabir-i caizse ..

Bence net penalti bu pozisyon. Ama bu Besiktas'in galibiyetini lekeler mi ? Kesinlikle hayir. Besiktas 2.yarida oynadigi futbolla galibiyeti haketti ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben a(nıl) diyorum sen b(aran)

Bu sabaha kadar böyle devam eder...

Uzatmanın bir mantığı yok...

Bence de yok. Kaldi ki bence macin kirilma noktasi bu pozisyon degildir. Beto'nun müsait pozisyonda, bos kaleye topu disariya attigi pozisyondur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivok'un yaptığı hareket bence penaltı, Beto itiyor ama bu kadar itmeye izin olmalı, ceza sahası içinde pozisyon almalarda savunmalar da forvetler de birbirlerini bu kadar itebilir bence. Aksi halde savunma oyuncusunun forvete karşı biraz güç kullanıp, omuz kullanıp etkisiz kıldığı pozisyonların hepsi penaltı olur.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maça geLirsek. İstekLiydik. Orta sahada oyun yönLendirecek adamımız oLmamasına rağmen Ernst in oyunu iki yönü iLe oynayabiLmesi sayesinde bu sıkıntıyı biraz oLsun attık. İLk yarı da Antep önede geçebiLirdi ama şansımız yanımızdaydı. İkinci yarı ise goLü erken buLduk ve Antep in direncini kırmayı başardık.

Ernst in Beşiktaş a katkısı çok büyük. Orta sahada çok iyi oynuyor. Ve son zamanLarın en iyi oyuncuLarından oLan, Toraman, DeLi İbo ve Zan ı da es geçmemek gerek.

Bu arada Eğer Beto nun pozisyon penaLtı ise Bizim Nobre ye bu sezon en az 5 tane penaLtı çaLınması gerekiyordu. BöyLe saLLama penaLtı oLmaz. OLuyorsa da o zaman Nobre ye de vereceksin her maç bir penaLtı.

Bu arada her oLayı Trabzonspor a çekmeyin. Adam gibi konu ne ise onu tartışın. Bir daha uyarmıcam bu konuda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dün Schalke macını izliyorum , Dortmund ile derbi mücadelesini , tribünler bir ara Engelaar'ın yaptıgı hata sonrası Ernst Ernst diye bagırdı acaba ben mi yanlıs duydum

Ernst zaten beşiktaş için biçilmiş kaftan...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ernst Harika Bir Oyuncu Türkiyede Mevkisinde Şuan En İyi Oyuncu Bana Göre Beşiktaşı Tebrik Ederim Gerçekten Antep Gibi Bir Deplasmandan 3 Puan Almak Çok Önemli Geçen Hafta Güzel Bir Oyun Ortaya Koymuşlardı Bu Haftada Aldıkları 3 Puan Beşiktaş Camiası İçin Çok İyi Oldu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet 3. ve 4. tekrarda çekme net olarak belli oluyor.Ben buna itiraz etmiyorum ki zaten.Beto o hareketi yapmasa net penaltı...

Nasıl değişik onlar,burada da hareket halindeler.Sivok topu düşünüyor ve topa doğru gidiyor,Beto ise ilk olarak topu düşünmüyor,çünkü ondan daha avantajlı Sivok var,bu yüzden ilk önce Sivok'un dengesini bozuyor,sonra top ona geliyor.Beto topu aldığında dönmeye çalışırken değil Baran,Beto Sivok'u itip top ona geldiğinde Sivok düşerken kolundan çekiyor...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri