Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 70.00%
  • Berabere Biter

4 20.00%
  • Sivasspor

2 10.00%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 68 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 22. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Ne kadar kaybedelim ve aragones gitsin desem de Fenerbahçe'nin yenilmesini hiçbir zaman istemem ve bugün,yarın ya da başka bir gün...Çünkü ben bu renklere aşığım...
    Bende aynı şeyleri yazacaktım Aykut.Duygularıma tercüman olmuşsun sonuçta o renkler benim herşeyim.Bence bu hafta da ne yapar eder alırız.Sivas iyi bir takım ama son haftalarda iyi futbol oynamıyor bence ve Fenerbahçe evinde iyi oynamasa bile galip gelmeyi biliyor.Tahminim Fenerbahçe kazanır şeklinde.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Bu haftada anti-Fener.
    SerKan bu laf olmamış.Bir Fenerbahçeliye kanaatimce yakışmamış.

Biz kazansın diye çubukluyu sevmedik.Her maçın sonucunda '' Yensen de yenilsen de taraftarın senle , sevincinde üzüntünde seninle birlikte '' diyebilmelidir Fenerbahçe taraftarı.Ayrıca şu maçı da yenilenelim de Aragones gitsin düşüncesini anlayamıyorum bizim sevdamız çubukluya.Takımının yenilmesini isteyerek teknik direktörün gitmesinin istenmesini ben anlayamıyorum..
    Ayrıca Aragones meselesine gelince hadi diyelim aragones yanlış kadro sürdü ve yahut yanlış dizilişle oyuna çıktı.Maçı kaybedince hiç mi futbolcuların suçu yok ? Takımın yenik savaşman lazım , gol bulmak için saldırman lazım fakat bunu sahada göremiyoruz.Taraftar kazanmak tabi ki ister ama öncelikle futbolcuların o forma için savaşmasını ister.''Biz O Forma İçin Ölürüz Siz Savaşın Yeter..''Sözü sanırım taraftarın isteğini dile getiriyor.

Şuanki durumumuz evet iyi değil.Çubuklu gerçekten bunu haketmiyor.Ama bize düşen ne olursa olsun takımımızın arkasında durmak.Gereken desteği sonuna kadar vermek..

''Hep Destek Tam Destek''

inş. kazanıcaz bu maçı HEP DESTEK TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Renklere aşığız sizlere değil...

Kim bu takımın başında olursa olsun,başkanımız kim olursa olsun.Biz her zaman sarı-laci çubukluyu destekleriz.Onu destekleriz.Kzandımı sevinir,yenildimi üzülürüz.Ama hiç bir zaman desteğimizi çekmeyiz.

İyi günde herkes takımın yanında.Önemli olan kötü günlerinde yanında olmak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahcesiz sampionluk yarisi olmaz. Yenmelerini cok istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu maçın skorunu gerçektende çok merak ediyorum. Beraberlik olursa iki takımada yaramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İŞTE İLK 11'LER..

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Önder
    Lugano
    Vederson
    Deivid
    Deniz
    Emre
    Uğur
    Alex
    Semih

SİVASSPOR
    Petkoviç
    Abdurrahman
    Bilica
    Sedat
    Murat
    Sylla
    Musa
    Sezer
    İbrahim
    Mehmet Yıldız
    Kamanan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İŞTE İLK 11'LER..

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Önder
    Lugano
    Vederson
    Deivid
    Deniz
    Emre
    Uğur
    Alex
    Semih

SİVASSPOR
    Petkoviç
    Abdurrahman
    Bilica
    Sedat
    Murat
    Sylla
    Musa
    Sezer
    İbrahim
    Mehmet Yıldız
    Kamanan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1-1 defam ediyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin penaltı güme gitti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lugano yine attı
    tebrikler fener

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

son haftalarda izlediğim, hatta bu yıl izlediğim en iyi fenerbahceydi..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Haftanın en zevksiz maçı olacak bence. İki takımda puan kaybetmek istemeyecektir. Orta saha mücadelesi şeklinde geçer ve berabere biter diye düşünüyorum...
    Ben bu maçta çok gol olur deseydim 0-0 biterdi herhalde.

Tebrikler Fenerbahçe'ye. Bütün sezon fırtınalar estiren Sivasspor Kadıköy'de sade bir yel'den başka birşey olamadı.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Çubuklunun Zaferi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivasspor bütün maçlarda hiç bu kadar savunmayı ileride kurmuyordu kurdu ve goller yedi

Tebrikler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Skora sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.Fener yendi diye üzüldüm Sivas yenildi diye sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oyuncular taşıdıkları formanın ağırlığına vardıklarında bu skorlar normal. Zirvedeki 5 takımın aralarında yaptıkları maçlarda en çok puan toplayan takım Fenerbahçe olmasına rağmen puan tablosunda liderin tam 5 puan gerisinde. Basit görülen maçlarda kaybedilen puanların önemi sezon sonu daha da iyi anlaşılacaktır. Tabi inşallah hiç o kaybedilen puanları düşünmemize bile gerek kalmadan kupayı kaldırırız.

Deivid ve Deniz kötüydüler. Diğer oyuncularımız iyidi. Özellikle Emre mükemmeldi. Tebrikler ve teşekkürler Fenerbahçem.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sivas sampion olacagina Fenerbahce sampion olsun istiyorum. Aragonesin ellerinden operim Sagol Dede

Ayrica son haftalarda Sivasin bazi pozisyonlari cok tartisiliyor bugun bi tane daha eklendi, hayirdir insallah

I LOVE YOU FENER, I LOVE YOU FENER

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

işinize yaradı hadi yine iyisiniz..

Ben açıkçası bu futbolu beklemiyodum, pas kombinasyonlar çok güzeldi, tek pasları gayet güzel yaptık.. Ayrıca Denizi çok beğendim.. Sanki geçtiğimiz yıllardaki deniz gitmiş yerine daha teknik bi deniz gelmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post

Ben açıkçası bu futbolu beklemiyodum, pas kombinasyonlar çok güzeldi, tek pasları gayet güzel yaptık.. Ayrıca Denizi çok beğendim.. Sanki geçtiğimiz yıllardaki deniz gitmiş yerine daha teknik bi deniz gelmiş..
    Yok kardesim, ben sampion olma ihtimalimizi cok az olarak goruyorum.

Trabzon olmasa Fenerbahce olsun isterim

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post

valla deniz'i beğenmen gerçekten ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bir takım deplasman ve içeride bu kadar farklı oynarmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Müthiş maçtı.
    Futbol olarak tavan yaptık

Uğur idare etti ama 2 müthiş gol attı, Deniz kötüydü ve Deivid vasat altı.
    Alex müthiş oynadı, inanılmaz pas attı gol, 3 kişi öylece pozisyonu izledi film izler gibi

İlk 4 dk.da 2 gol oldu herkes hopladı yerinden, 23 dk.da 4 gol izledik.

Her maç böyle oynasalar kazanamayacakları maç yok.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe kazanır, bu takım Kadıköy atmosferi artısı ile tamam-devam maçlarını baskı nedeni ile motive olup kazanıyor, sonrasında beklentiler düşünce yine motive olamıyor ve kaybediyor.

Sivas da futbol olarak düşüşte, tam zamanını yakaladılar, Fenerbahçe kazanır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Cengiz abi iki haftada bir aynı şeyleri söylüyoruz farkında mısın?

Bu ve iki önceki hafta: "Böyle oynayalım yenilmeyecek takım yok -Sivas'ı yendik, Beşiktaş ve Galatasaray'ı yendik-"

Önceki hafta ve üç hafta önce: "Bu takımdan bir yol olmaz"

En doğrusunu Alex söyledi: 'İstikrarı oluşturamadık."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bir lafım da hakeme.

Alex'i ikinci sarıdan atamaması bütün puanını düşürdü. Kimilerine göre pozisyon direk kırmızı kart fakat net olan tek şey; pozisyonun kart gerektirdiğidir.

Bilerek yapmadığına eminim fakat sonuçta bir faul, üstelik hakemin 5m önünde oluyor ve açısı net. Yazık oldu, sonuca etki etmese de Alex haftaya 1 gol atar bal gibi etki etmiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Oğulcan, aynı hakem kamanan 3 kere topa vurdu sadece 1 pozisyonda sarı kart gösterebildi. Sarı kartlarda bir türlü zaten istikrar sağlayamıyo hakemlerimiz. Dediğin harekettede topu almak için ayağını uzatıyo. Hiçbir şekilde art niyet olduğunu düşünmüyorum.

Gercekten cok keyifli bir mac oldu. Fenerbahce güzel bir futbolla galip geldi.
    Futbolcular, is tam kriz boyutuna geldiginde, performanslarinin üzerine cikiyorlar ve tüm gücleriyle mücadele ediyorlar. Kadiköy'de ki taraftarin etkisi de büyük tabi ki, bu galibiyetlerde..

Sivasspor ise bugün acik futbol oynamayi tercih etti. Bugün ki futbol Sivasspor'un gercek görüntüsünü, sistemini belli etti. Bu takimin taraftarlari iyi oynuyoruz demesinler lütfen. Bu takim cirkin futbol oynayarak buralara kadar geldi(arada istisna maclar olabilir). Sivasspor sampiyonluktan kopmak istemiyorsa, eski sistemine geri dönmeli. Kapanan, sert oynayan oyun sistemine geri dönsün.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçı kazanacağımızdan şüphem yoktu. İlk yolü yediğimizde de rahattım, 2. golü yediğimizde de. Çünkü bu tür kazanılması gereken maçların hemen hemen hepsini kazanıyoruz.

Bu haftaya kadar olan tüm maçları aslında kazanabilseydik şu anda lider olup, zorlu maçlar öncesi avantajı yakalaşmış olacaktık. Hafta içi oynanacak Sivas maçını da kazanırız ama Kayseri maçı için yine kesin konuşamıyoruz. O maçta da yokları oynarsak, ozisyona dahi giremezsek, olacaksın kızılcık sopasını ve dalacaksın soyunma odasına, başka çare yok. Bu takım böyle oynayabiliyorsa içeride, dışarıda bu kadar performans farkı olmamalı.

Ne diyorduk, ileriye destek verilirse bu sistem işler, dün Uğur olması gereken yerlere girdi ve 2 gol attı. Deniz ilk yarı takıma ayak uydurumadı ama 2. devre iyiydi. Emre'nin de orta sahada daha fazla sorumluluk alması ve sezonun en iyi oyununu oynaması, Alex'in mükemmelliği ile güzel oyun, tek paslarla sonuca gittik.

Emre bu takım için çok önemli, müzmin sakat diyenlere öyle olmadığını haftalardır 90 dakika oynayarak gösterdi. Yanında oynayan isimlere bakarsak, önümüzdeki sezon eğer oraya kaliteli bir oyuncu alınırsa Emre'nin de performansı artacaktır.

Alex mükemmeldi. Bu maça iyi hazırlanmış, hırslanmışlar. Aziz Yıldırım'ın da olumsuz düşünceleri takımı hırslandırmış olabilir. Aşırıya kaçmamak kaydıyla hakeme yapılan itirazlar, takımdaki gerginlik beni memnun etti. En azından diğer arkadaşlarını ve taraftarı havaya sokmaya yaradı. Yaptığı harekette ise atılmalıydı, hep bu tür tekmeleri yiyen birisi ayağını öyle uzatmamalıydı, art niyetli olduğunu sanmıyorum ama yine de sarı gerekliydi. Oynadığı oyuna ise laf yok, dün belki gol atmadı ama skora direk etki eden oyuncu oldu. Alex'ten de her maç buna yakın performans bekliyoruz artık, kötü oynama lüksleri yok.

Deivid ile umarım sözleşme yenilenmez. Bu takımda görmek istemiyorum kendisini. Gökhan bir an önce formayı kapar umarım.

Bu sistemde Semih'te oynasa, Güiza'da oynasa pek fark olmaz diyorum ama işte o ufak fark Semih'in attığı gol. Güiza olsa onu kesin atardı diyemiyoruz.

Önder'i de beğendim, Zico ne olursa olsun Edu ve Lugano'dan birinin sakatlığı geçtiğinde direk formayı veriyordu. Dede bakalım ne yapacak? Önder bence hakediyor formayı ve Edu iyileşti diye formayı alırsa haksızlık olacak.

Lugano attığı golle Fenerbahçe'nin Alex'ten sonra en golcü oyuncusu oldu. Yeni sözleşmesine gol primi de ekletir artık.

Volkan'a pek iş düşmedi ama 2. golü kurtarabilirdi. Gökhan ileriye çok iyi çıktı, 2 asist yaptı ama yediğimiz 2 gol de onun tarafından geldi. Deivid iyi açıyor Gökhan'In önünü ama geriye daha fazla yardım etmeli. Bu sene en çok mücadele eden, forması için savaşan isim Gökhan.

Vederson verilen görevi yaptı, sırıtmadı. 2. gol öncesi topu iyi uzaklaştıramadı ama onun dçnüp gol olacağını bilemezdi.

Genel olarak, seyir zevki yüksek, izleyenleri memnun eden bir karşılaşma oldu. Sivas orta sahada Fenerbahçe'yi zorlayamadığı için oyunun kontrolünü alamadı. Mehmet Yıldız ve Kamanan'a gönderilen uzun toplara da önlem alınca Fenerbahçe Sivasspor etkisiz kaldı. Fenerbahçe maç boyu üstün oynayarak, koşarak, mücadele ederek, isteyerek 3 puanı aldı. Ama tebrik etmiyorum, bu şekilde oyun sürmeli ve geçmiş maçlar da telafi edilmeli. Umarım basının verdiği gaza gelmezler ve dışarıda da bu şekilde oynamaya devam ederler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

...

BİR ÖZÜR; EMRE BELÖZOĞLU'NA...

Kalabalıkların arasından sıyrılmış eve yolculuk ediyorum.
    Aklımda yine bir hesaplaşma var; Emre Belözoğlu.
    Haftalardır, haftalardır o kadar iyi oynuyor ki!
    Transferinde yazdıklarım, düşündüklerim...
    Sezon öncesinde futbol konulu sohbetlerde sivrilttiğim, eleştiri tahtam.
    Yanıldık be halkım! Belki bunu demek için erken ama...
    Biz o çocuğa müzmin sakat dedik...
    Bu kadar maç oynar diye alaycı yorumların kölesi olmadık mı?
    Biz ona futbol tekniği duruyor, fiziği değil dedik!
    Biz ona Alex ile çatışacak dedik ki en azından bunu asla söylemedim!
    Şimdi önüme resimleri diziyorum.
    Fenerbahçe'nin en iyisi Emre Belözoğlu...
    Inter'deki, Newcastle'daki maçlarını anımsıyorum.
    Hemen hemen her maçını 90 dakika izlediğime eminim...
    Emre Türkiye'de başka bir orta saha, futbolu başka...
    Ve en önemlisi de sarı-kırmızıdan sarı-laciverte geçmesine rağmen...
    Sahada topa bir basışı varki, bunun adı büyük profesyonellik.
    Her hırsından sonra sanki şeref tribününde Aziz Yıldırım'ın gözleri onda!
    Halen daha devam ediyor o kadar para verilir mi diye!
    Bırakın parayı da! Kalkın ve Emre Belözoğlu'nu alkışlayın...
    Futbolu hatırladın, futbol stilini kısa bir sürede bu takıma oturttun.
    Topun önüne vucüdünü koyarak bize tokat attığın için!
    Hem teşekkürler!
    Hem de özür dilerim Emre Belözoğlu.
    Haksızlık ettik hem de çok.
    Ben doğruyum demedim, hiçbir zaman da demeyeceğim.
    Ben sadece düşündüğümü söylemekle yetkiliyim.

....

Esat Dergi / Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri