deniz beni gerçekten şaşırtıyor..
deniz beni gerçekten şaşırtıyor..
Fenerbahçe bugün iyi oynadı tebrik ederim. Bülent Uygun ise Kamanan ve Balili'yi yanında oturarak bu maçta daha kontrollü oynayacağını gösterdi fakat yenilmekten kurtulamadı. Güiza sonradan oyuna girip 2 asist yaptı onuda ayrıca tebrik ederim.
Kardeş takımların maçında gülen Fenerbahçe oldu.TebriklerKupayı almak için ne kadar hırslı olduklarını Fb li futbolcular gösterdi sanırım.
Harika futbol, alkış, böyle devam sezonun kalanında, her maç Sivas ile olsun
Yine aksayanlar Deniz ve Deivid, yine Emre'nin canı çıktı, çok pas dağıttı oyun kurdu.Önceki maçın karbon kopası..
Yarın Fanatik'e başlık önerisi:
4 takım, 2 maç: Aynı Sonuç
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Deivid ve Denizin aksadığına pek katılmıyorum ellerinden geldiğince mücadele ettiler ve 1er gol attılar.Deividin takıma olan katkısı bi anlasılamadı gitti...
Kayserispor'dan sonra ligin en az gol yiyen takımı olan Sivasspor'a 2 maçta 7 gol attık. Emre'nin güzel oyununa devam etmesi gitgide vites yükseltmesi sevindirici. Aksi halde ortasaha forvet bağlantısı sağlanamıyor ve hücumda etkinlik sağlanamıyor. Tebrikler Fenerbahçem.
Büyük bir sürpriz olmazsa Fenerbahçe - Beşiktaş finali bizleri bekliyor.
Last edited by TR.CaPTaiN : 05.Mart.2009 at 14:28
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Düşman olacağına her takım kardeş olsa keşke.Çok takılmayan arkadaşın bu lafına, kazanmışız, avantajı yakalamışız, eğlenin.
Sivas ilk maça göre daha kontrollü bir anlayışla oynuyordu. Maçın başında önce Alex'e, ardından Emre'ye yapılan sert müdahalelerle rakibi yıldırmak istediler ama başaramadılar. İlk devre Sivas 2 Fenerbahçe 4 net pozisyon harcayarak gol atamadan soyunma odasına girdiler. Atacağımız 1 golün ardından devamının geleceğini ve Sivas'ın çözüleceğini düşünüyordum ama gol gelmiyordu bir türlü. Deniz kendisi aşış çalımlarla topu sürdüğünde heyecanlamdım, o pozisyon gol olmadı ama tekrar dönüp Deniz'in kalitesinin çok üstünde bir gol atması maçın kilidini çözmeye yetti.
İlk yarı karırdığı golün de etkisiyle Deniz'in golünden sonra yaşanan sevinç muazzamdı. Biliyorum ki tüm Fenerbahçeliler bu golde hem sevinmiş hemde gülmüştür.Aragones de sezon başında yaptığı haksızlığın farkına vardı, Deniz ile golden sonra yaşadıkları enstantane de hoştu.
Maç içeride olduğu için bu sonuç izleyenleri şaşırtmasa da şimdi Kayserispor maçı çok önemli. Orada yokları mı oynayacağız yoksa son 2 maçta lig liderine karşı oynadığımız gibi mi oynayacağız? Dün maçı kaybetsek, ya da avantajlı bir skor alamasak da, sonuca üzülsek de sahaya konan mücadele, istek, arzu geleceğe umutla bakmamızı sağlardı. Bu şekilde oynayalım, ruhsuz, mücadele etmeyen, istemeyen şekilde kaybetmeyelim maçları.
Bu sistemde orta sahanın ve kanatların ileriye destek vermesini, defansın da alan daraltmasıyla başarı geleceğini söylerdik. Defans gerçi 2 maçta çok önde olmadı, olsa da Mehmet Yıldız hızlı olmadığından sıkıntı yaşamadık, bu nedenle Sivas maçı bu konuda ölçü olamaz ama orta sahanın oyunu ileri yıkması, ileride rahat çoğalmamızı sağladı. Semih ya da Güiza hep ileride tek kalır, destek gelene kadar da topu kaybederdi.
Son 2 maçta ise Emre daha fazla sorumluluk alıp oyuna ağırlığını koydu. Emre'nin öne doğru gelmesi Alex'in de ister istemez forvete daha yakın oynamasını gerektirdi. Sürekli yana ve geriye paslarla oynamayınca da takım ileri çıkmakta tereddüt yaşıyordu ama son 2 maçta bu yana ve geriye pas en aza indirilince ileride çoğalmakta da sıkıntı olmadı. Emre'nin araya ve ters kanada attığı etkili toplar var. Deniz'in de hep dikine oynama isteği, bu oyunu ortaya çıkardı.
Güiza sanırım 10. asistini yapmış, atmıyor, attırıyor adam.Semih ile aynı anda sahada olsa da Aragones sistemi değiştirmedi. 2 golün olmasında katkısı büyüktü, alkışı haketti ama Kayseri maçında da kulübede olmalı.
Deivid her zamanki gibi, maç içerisinde beni çok sinirlendi ama çoktı golünü attı. Umarım sözleşme yenilenmez kendisiyle, seneye yabancı oyuncu transferi yapamayacağız yoksa.
Babacan kötüydü. Tedirgindi ve hatalar yaptı. Takımın genelinde göze batan kötü oynayan yoktu aslında. 2 maçtır sezonun en iyi oyunlarını oynuyoruz, en az gol yiyen takıma 7 gol attık ama geleceğe umutla bakma ve heyecanlanmak için Kayseri maçını beklemek gerek. O maçta da takım aynı mücadeleyi gösterir, futbolun doğrularını yaparsa o zaman şampiyonluk gelecek demektir. Bizim her zaman için inancımız ve desteğimiz tam.
"YÜCE ATATÜRK"
Maçtan Rakamlar
- Sivasspor bu sezon Fortis Türkiye Kupası'nda yedinci maçında, ilk yenilgisini Fenerbahçe'den aldı. Kırmızı-beyazlılar yarı finale gelirken, 3 galibiyet, 3 tane de beraberlik almıştı.
- Sivasspor Fenerbahçe ile İstanbul'da oynadığı beş maçta da galibiyet yüzü göremedi. Kırmızı-beyazlılar bu seride sadece 1 beraberlik alabilirken 4 defa mağlup oldu.
- Fenerbahçe ikili mücadelelerde rakibinden tam 22 top kazandı. Emre Belözoğlu altı top çalma ile sarı-lacivertlilerin lideri oldu. Fenerbahçe'nin top kaybı sayısı ise 16 oldu.
Sabah
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maçı izlemedim. Maç hakkında yorum yapamam ama; üst üste iki zafer almamız ve Deniz'in attığı gol ile tekrar moral kazanması ve Önder'in uzun süre defansda oynayıp form tutması ve Güiza'nın ise uzun süre dinlenip yavaş yavaş oyuna alışması geleceğimize ışık ile bakmamıza sebep olacak. Fenerbahçe artık deplasmanda olumlu bir skor alıp finale kalacaktır. Güzel günler bekliyor, güneşli günler.