Hazırlık Kampı
Hazırlık kampi iyi geçti.
Taktik
Taktik olarak bunu düşünüyorum ben yaptım
Yeni Staff Kadrosu(tavsiyedir)
TRANSFERLER
Hazırlık Kampı
Hazırlık kampi iyi geçti.
Taktik
Taktik olarak bunu düşünüyorum ben yaptım
Yeni Staff Kadrosu(tavsiyedir)
TRANSFERLER
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
son maçında gayet net bir skor almışsın fenerbahçeli arkadaş,umarım uzun soluklu olur galatasaraylı da olsam başarılar diliyorum ikinizede.
gs'nin kadro biraz zayıf geldi bana ama belli olmaz
valla herkes sakatlıklar boğusuyor benim elimden gelen bir şey yok en iyi kadro o
Duyuru!
Büyükşehir Belediyespor takımı pilot takımımız olmuştur. Bu anlaşma umarız 2 takım içinde hayırlı olur.
Last edited by Nocna Mora : 14.Mart.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
2 gence de başarılar
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Taylan kardeş, taktiğinde orta alanda çok açık verebilirsin, dikkatli ol. Bir Fenerbahçe'li olarak her iki tarafada başarılar. Gönlüm, oyunda çok zayıf yapılsada gerçeğe göre Sivasspor'dan yana![]()
evet taylan orta sahada 3 mc ile oynayan takıma karşı çok handikapın var dikkatli ol ama türkiye'de ilk 2 sırayı paylaşırsınız