Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
GaLatasaray Kazanır
TRABZONSPOR
1 Sylva
18 Tayfun
4 Song
16 Egemen
3 Cale
25 Alanzinho
5 Hüseyin
8 Selçuk
30 Colman
10 Umut
9 Gökhan
YEDEKLER
35 Onur
85 Ferhat
61 Barış
6 Ceyhun
14 Isaac
23 Giray
30 Serkan
GALATASARAY
26 De Sanctis
55 Sabri
21 Emre Aşık
22 Hakan
74 Volkan
8 Barış
87 Mehmet Güven
18 Ayhan
66 Arda
99 Ümit
15 Baros
YEDEKLER
54 Orkun
10 Lincoln
11 Hasan Şaş
17 Yaser
23 Serkan
28 Semih Kaya
60 Alparslan
Bu maçtan galip çıkmaz
Lincoln'ü küstürecekler yine.Çok yanlış bir kadro.Perşembe günü Hamburg maçında Lincoln'e ihtiyacımız varken adamı küstürmek,demoralize etmek büyük hata.Ayrıca bu Mehmet Güven neden oynatılıyor anlamıyorum.Maça gelirsek 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum.Özellikle 2.yarıda Hasan ve Baros'tan gol bekliyorum![]()
İddaa'da beraberliğe verdim.Maçın kadrolarına da bakınca bu tercihimin beni yanıltmayacağını düşünüyorum.Bu maçtan kazanan çıkmaz gibi geliyor bana.
Alanzinho attı ...
1-0 Trabzon
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Alanzinho gerçekten güzel bir gol attı.Bakalım ilerleyen dakikalarda neler olacak.
Al iste! Sabri'nin hatasindan, yedik golü.
Guzel bi gol atildi, cimbom forveti lincolnsuz cok etkili olamaz.
Arda ya fazla top gostermeseler keske, en cekindigim futbolcu
Last edited by Bordo61Mavi : 15.Mart.2009 at 20:28
alanzinho muthis atti gercekten gsnin cevirmesi zor bnce bulent hoca yanlis yapti !!!
Stat ışıklarındaki sorun giderildi ve maç 7 dakikalık bir aradan sonra tekrar başladı.
Gooooool Milan BarosSsssSsssŞŞŞŞŞŞ
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hey yavrum be buyuksen sen barossssssssssss milan barossssssssssssssssssssssssssss
Aferin Arda !
Helal olsun sana Baros !
Golden Önce MEhmet Güven faul yaptı sanırım. Tartışmalı bir gol.
Baros'tan bekliyodum attı sıra Hasan'da![]()
Spiker de öyle dedi...faul olabilir ama ben izlemiyorum maçı...çok dondugu için radrodan dinliyorum...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
1-1. Arda'nın payı gene büyük.![]()
Maçın kaderini belliki hakem belirleyecek..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mac önü Alanzinhonun oynayacagını duyunca msnden bi arkadasa , "şimdiye kadar kendisini gösteremedi şimdi bize kesin gol atar" dedim. Attı adam. Arda da atar demiştim. İnşallah o da çıkar![]()
Hekm yine gözlerinin önündeki faulü vermemiş sanırım
Şu türkiyede bir maçdada doru düzgün bir yönetim olsun maçlarda bu nedir ya ne bize nede onlara hata yapılsın adil olsalar yeter ya
Bu maç üst bitecek, başka yolu yok bu işin
Şu maçta sağ açıkta Hasan Şaş'ı oynatmak çok mu zordu Bülent Kaptan? Mehmet Güven sevdası sende de mi başladı...
Çok atak yemeye başladık, dikkat etmek gerek. Gol geliyorum diyor resmen...
Gökhan Ünal'ın Emre Aşık ile 39. dakikadaki pozisyonu bence penaltıydı.
Ayrıca Egemen'in sarı kart gördüğü pozisyonda bence haksızdı. Egemen'in Arda'ya herhangi bir müdahalesini göremedim ben. Sanki Ayhan orda yanlışlıkla birşey yaptı gibi.
Arda beyefendinin dokunulmazlığı var heralde.Alanzinho düşünce atma oluyor o düşünce faul oluyor.Bu hakem tarafını belli etmiştir.Adnan Polat şimdide tahkime gitsin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Galatasarayli arkadaslar alinmasin ama YUNUS beyin futbol anlayisi nasil biseydir.
Mehmet daha ne yapsaydi Alanzinho ya faul olmasi icin, butun oyuncularimiz ileri dogru cikiyolar faul calincagini zannetikleri icin ama yok, 5 metre uzaginda olan faulu gormuyor. Ve devaminda gol yiyoruz.
Tabi o pasi atan Arda yida tebrik etmek lazim, bana gore en iyi Turk futbolcu Hamit Altintop ile beraber
Ayrica bizim taraftarlarimizada bi kac sozum var, birakin tayfunu artik. Ne yapsa yaranamicak. Yattarayi hic yuhlamiyorlar, adam nedense hep boyle onemli maclarda yok olu veriyor.
http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1566
Burda Ersun hocaya laf eden adamida (ustunde forma yok, atki yok nerden geldiyse ickilide heralde) kiniyorum, Arda yida tebrik ederim herzaman delikanli adam oldugunu gosteriyor. Video nun sonunda bi adam ( bana gore daha 10 yasindaki cocuk) macin hakeminin ucaginin dusmesi icin beddua yapior, ya bu taraftarlar maca dahi gelmesin. LUTFEN
Derbi heyecanında bir maç olmadı. Trabzonspor aynı pozisyonlarla gene kaçırdı, gene kaçırdı.
Biz bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik.
Beraberlik aldık, en azından mağlubiyet almadık. Mutluyuz.
Bu hafta Sivasspor - Beşiktaş - Fenerbahçe'ye yaradı.
Last edited by Deniz : 16.Mart.2009 at 10:42
Yaser`e veriLen kırmızı kadar bu kadar basit oLamaz. Adam dirsek atmadı ki yahu. Sadece adamı arkasına aLmaya çaLışıyordu. Diresek atıcak oLsa adam yere düşer, kaLkamazdı.
Tatsız, tutsuz bir maçtı. OLdukça çok hata vardı. İki tarafta kazanabiLirdi ama hakemLerin oyundan çok önpLanda oLmaLarı artık iyice tadı,tuzu kaçırıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maça çok iyi başladık 1 golüde bulduk ve ışıklar söndü oyun soğudu ve hakem gözünün önündeki faulü vermedi ve golll neden doru düzgün maç yönetilmaz bu ülkede ya sora elle kesilen bi pozisyon oldu.
Ş u stadın ışıkları olayına sinir olmaya başladım bu nedir ya öncedende böle oluyordu ne güzel düzelmişti böyle şeyler ama yine oldu.
61.dk olaylarınıda artık yapmasak daha iyi ya hep o dakkadan sora gol yiyoruz bu nasıl işttir ya.
Hayrettn abi orda bence kırmızı doğru dirsek vurdu gecektende.Adamı arkasına almaya çalışırken kolarını açıp arkaya doğru sallamanın manası ne ?
Aalanzinhpo FM'de abartılmşı demişti biri ban msnde ama bence hiç abartılmamış gördük neler yapabileceiğini 1 gol 1 asist iyi futbol GS'nin golunden önce bıle 3 çalım attı düşürdüler sora.Ezdik ama yine alamdık FB maçındada böle olmuştu.
Buda maç istatistikleri.
Gol: Trabzonspor: 2 – Galatasaray: 2
Toplam Şut: Trabzonspor: 17 - Galatasaray: 8
İsabetli Şut: Trabzonspor: 6 - Galatasaray: 4
İsabetli Orta: Trabzonspor: 7 - Galatasaray: 0
Faul: Trabzonspor: 19 - Galatasaray: 17
Korner: Trabzonspor: 4 - Galatasaray: 1
Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 0
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Galatasaray:% 45
Naptın yahu? Emre ile gökhanın pozisyonu nasıl pen olur
Egemenin pozisyonu dediğin ardayı 3 kişinin sıkıştırıp, en sonunda egemenin ardanın dizine savurdugu tekme sanırım mista. Bence de sarı degil o pozisyon. Direk kırmızı. Pozisyona iyi bakalım. En son egemen ardanın sol dizine doğru tekmeyi savuruyor. topla alakası yok.
İlk golde mehmetin hareketi faul. Egemen atılmalıydı bana göre. Yaserin kartı ucuz olabilir ama bi müdahale var. Ama yine de adama sorarlar, böyle bir harekete kırmızı veriyorsun, egemenin tekmesine sarı veriyorsun. Yaserle egemenin pozisyonuna da zaten bakarsak egemen sag ayagı ile arkadan yaserin sag bileğine basıyor. ama hakem onu görmüyor.
Ardanın dokunulmazlığı falan da yok. Macta yedigi tekmelerin haddi hesabı yok. En sonunda da dizi delindi zaten el insaf!
Bu kadar eksiğe ragmen kaybetmememiz iyi oldu ama galibiyeti kacıran tarafta biz olduk. Saglık olsun.