Hayirli ugurlu olsun. Cok sevindirici bir haber.
Hayirli ugurlu olsun. Cok sevindirici bir haber.
(/s)
Başbakan Mustafa
Bakalım daha ne gibi, yenilikler, süprizler, böyle anlaşmlar olacak.![]()
Level gibi sağlam bir dergiden destek almak büyük bir başarı. Tebrik ederim tüm yöneticileri ve sitede katkısı bulunanları.
Hayırlı Uğurlu olsun.
Hayırlı olsun.
Hayırlı Uğurlu Olsun.
Hayırlı olsun.Bu anlaşmanın mutlaka bize katkıları olacaktır.Tabii Level'ede..Gittikçe marka değerimiz artıyor.Daha güzel gelişmelerin olması dileğiyle..
So what?
Saike
Tebrikler, hayirli ugurlu olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Türkiye'de böylesine güzel ve kaliteli bir sitenin bulunması büyük şans herkes için. Sitenin kalitesi ve zenginliği kullanıcılara da yansımış; çok güzel bir topluluk yaratmışsınız burada. Ben de fırsat buldukça mutlaka uğruyorum Turksportal'a.
LEVEL Dergisi ve LEVEL Online olarak Turksportal'a destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Bu güzel bir başlangıç oldu hepimiz için. Açılımları da oldukça fazla; buna eminim. Biz de verdiğimiz desteği zaman içinde arttırmak niyetindeyiz. Sitenin tanıtımı, tanıtımınız için elimizden geleni yapıyoruz şu an.
Siz de LEVEL Dergisi ve LEVEL Online ile ilgili görüşlerinizi bizle paylaşın lütfen. Turksportal ile yapabileceklerimiz konusunda da yeni fikirlere açığız.
Tekrar hayırlı olsun.
Kendinize iyi bakın,
Fırat Akyıldız
LEVEL
Yayın Yönetmeni
Intel GameX
Proje Sorumlusu
www.level.com.tr
nerede tanıtıyorsunuz sitede ben göremedim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu anda sitenin en altında sabit olarak duruyor.
Öncesinde ise sitenin üstündeki lokomotif bölümde uzun süre yer verdik.
Şu anda ise,
http://www.level.com.tr/index.php?start=11
adresi altında hayatını sürdürüyor haber. : )
Ama dediğim gibi bunlar başlangıç sadece; Turksportal'ın yöneticileriyle bağlantılarımız ve planlarımız var. Zamanı gelince sizle paylaşacaklardır mutlaka.
Bizden de Şefik ilgilenecek Turksportal'la; ben özel olarak girip bir "Merhaba" demek istedim size.
Hayırlı olsun tekrar,
Fırat Akyıldız
Türkiye'de oyun dergisi denildiği zaman akla ilk gelen isimle ortak projelere girmek gurur verici. Hayırlı olsun hepimiz için.
Hepimize hayırlı olsun.TSİ dahada gelişecek büyüyecek.Kıskananlar çatlasın![]()