Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: ŞL+LİG+KUPA=GS sıra Roma'da [2.Sezon][9.0.3]

Hybrid View

Aslanın sesi kısıldı.Zenit beraberliğe yattı.

Defansif zaaflar verdikçe defansa çekildik düzgün ataklar yapamadık.İstatistikler konuşuyor zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aslan geri dönüyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Antalya'nın Plajlarında Cimbom Rüzgarları
    Last edited by CalibreTR : 05.Nisan.2009 at 15:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

anlatımın çok güzel dediğini yapabilirsen kariyer renkli olur başarılar galatasaray ile de iyi gidiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Güzel Başlamışsın Keşke Zeniti Yenebilseydin Ya.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Transferler mukkemmel. Bu arada oyunun versiyonu kac?

Oyun 9.0.3 Database'sinde oynanıyor.Ayrıca dün akşam foruma bağlanamadım.Birazdan tüm maçlar + devre arası transfer durumlarını açıklayacağım.

Maç Yorumu: Oldukça iyi geçti.Kontra ataklarla etkili olduk hava toplarında Cardozo gibi bir kuleden yararlandık ve Diego'nun önüne inincede gol oldu.Güzel maçtı.

Maç Yorumu:Sivas'ın istese 2-0 yapabileceği maçta biz şanslı taraftık.İyi oynadık gibi görünsede memnun olamadık.

Maç Yorumu:Kayseri güzel bir gol attı.Maç genel anlamda bizim kontrolümüzdeydi.Aydın'ın oyun stilimize uymadığını anladık.Aydın devre arası taliplerine gidecek.

Maç Yorumu:PSV maçı ilk maç gibiydi.Kontrol bizdeydi.Yavaş yavaş deplasman takımı olmaya başladık.Hocam stadı bekliyoruz.1.9.2009'da geliyor...

Maç Yorumu:Ankara'nın aslında belediye takımı olduğunu ve stadın GS tarafından dolduğu belli oldu.Sonuç tatmin ediciydi.

Maç Yorumu:Fortis'te ise durum aynı .Taktiğimiz oturdu.Arda + Buo + Cardozo maçın en iyileriydi.Her birinin maaşına zam yapıldı.

Maç Yorumu:Gerçekte Ali Sami YEN'de 5 gol yediğimiz maçın bunla alakası yok . Gülen taraf biziz.Çak bi 5lik

Maç Yorumu:Gençlerbirliği ve galiba Samet hoca bizi zorladı.Hak etmeden kazandığımız düşünüyorum.

Maç Yorumu:Ah ronaldo vah ronaldo.Sen neymişsin Ronaldo.Buo olmasa yakıcaktın bizi Sami YEN'de ..

Maç Yorumu:Es Es'i zorladık aldık.

Maç Yorumu:Bursa'da hak ettik.Kazandık.Taktiğin nasıl olduğu belli oluyor.İsteyen arkadaşlara taktiği + kadro resimleri vs. herşeyi gösterebilirim.Şüpheniz olmasın.

Maç Yorumu:Bu maçta yenilcez dedim zaten sırf o yüzden tatil moduna geçip taktiği kullandırdım.İnanamadım.İnanılmaz birşey ...

Maç Yorumu:5iktaş'ı yendik.İyi oldu.Yeni lakabı 5iktaş Alınmayın beşiktaşlı dostlarım

Maç Yorumu:Kadıköy'de yıllar sonra kazandık.İddaacılar yandı kesin hep üst oynadılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul/Beylikdüzü

Aferin Berkan sana msn aç bi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Golcülerin sağlam hocam yolun açık

Hocam Cardozo ve Diego Dünya'nın en iyi takımına seçildiler

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kardesim en cok besiktas ve Zenit Maclarını Sevdim Cok Güzel Gidiyosun

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    kardesim en cok besiktas ve Zenit Maclarını Sevdim Cok Güzel Gidiyosun
    Hocam foruma giremiyordum.Forumla bağlantı kurmuyordu pc.Bende direk fikstürü ekliyecem geçen senenin.

Şampiyonlar Ligi + Turkcell Super Lig + Fortis Türkiye Kupası'nı kazandım.2009 Türkiye Süper Kupası otomatik olarak bizim oldu.Uefa Super Cup'u ise almak istemedim o yüzden istifa ettim.Yeni ekibim A.S Roma

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Roma Güzel Takım Severim Sempatim oLan Takımdır.
    Sana Yeni Takımında Basarılar. Takipcinim

başarılar roma ile !!

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri