Taktiği ilk kez deniycem.Arkadaşların dediklerine göre baya verimli bir taktik.Roma takımıyla nasıl olur acaba ?
Taktiği ilk kez deniycem.Arkadaşların dediklerine göre baya verimli bir taktik.Roma takımıyla nasıl olur acaba ?
Taktiği Roma'yla yaklaık 20 maç kadar denedim. Öncelikle taktiği hazırlayan arkadaşın ellerine, zihnine sağlık. Gözlemlediğim bazı noktaları yazayım. Böylece Roma takımı ile paralel olarak taktiğinde eleştirisini yapmış olurum.
- Arkadaşında dediği gibi orta saha ve kanatlardaki oyuncuların, 90 dakikayı doldurmaları biraz zor olmuş. Malum, maç içinde kondisyonları oldukça düşüyor. ( Alberto Aquliani, David Pizarro, Daniel De Rossi gibi bir orta sahaya sahip olsam bile zaman zaman sıkıntı yaşadım.)
- Kornerler mükemmel ayarlanmış. Kim derdi ki ''Fm 2009'da en büyük hücum silahımız kornerler olacaktı diye.'' Taktikte her maç kornerden gol bulabilme şansınız oluyor. Ayrıca defansta da herhangi bir sorun yaşamadım.
- Düşük tempoda oynamak kanat oyuncularının performansını kötü yönde etkileyebiliyor. Buna karşın tempoyu yükselttiğimde ise takımın performansı artıyor. (Jeremy Menez, Rodrigo Taddei'nin çok ekstra oyuncular olduğunu söyleyemeyiz tabi.)
- Az gol atabiliyoruz ama gol yememiz de çok zor. Bu sanırım takıma göre değişiyor. Bu taktiği Arsenal' de deneyince makul seviyede gol atabiliyordum ama Roma ile biraz daha az gol atabildim. (Totti ve Vucinic'e rağmen)
- Büyük takımlara karşı pek olumlu sonuçlar alamadım ben. Tabi bu göreceli bir durum. Antreman sisteminiz oyuncuların kondisyonu ve moral durumu ile alakalı olabilir.
Sonuç olarak yorumlarımdan. taktiği olumsuz yönde eleştirmişim gibi sonuçlar çıkarılabilir ama taktiğin olumlu yanları daha ağır basıyor. Ben yalnızca taktiğin bazı eksik yönlerini belirtmeye çalıştım. Roma ile çok başarılı olamadım ama taktiği yeni kariyerimde kullanmaya devam ediyorum. Başarılı bir taktik. Hazırlayan arkadaşa teşekkürler.
ya sen bunu arsenalle yapmışsın o takımla butun taktıkler olur
bende mesela defansı saıyıyım uğur uçar emre güngör miranda gökhan zan eren güngör hakan ballta orta sahada mehmet topal lucas mehmet ekici barış özbek mehmet topuz arda felan var
ileride oscar cardozo guilherme
İşe yaradıysa sevindim..
Az önce Gs ile 2. sezonumda Şampiyonlar Ligi Kupasını aldım. 2. sezondaYalnız kalecim çok iyi.
Akinfeev(Aykut Erçetin)
Uğur Uçar(Sabri) - İbrahim Kaş(Emre Güngör) - Sakho - Hakan Balta(Alparslan erdem)
Serkan Kurtuluş(Dos Santos) - Morgan Shinerder[Öyle bişey](Rafael caio... ) - Mehmet Topal(Barış Özbek) - Arda(Sinclair)
Marquihos(Yaser Yıldız) - Aquino(Sercan Yıldırım)
Kadromda bu. Aham şaham bir kadro değil ama vasatın biraz üstü. Taktik çok başarılı..
Tam 54 maçın ardından gittim kümede kalan Orduspora yenildim. Tam 54 maç yenilmedim.
İlk senemde 91 puan. İkinci senemde 93 puanla 1. oldum.
Squad harmony çok yükseldi.. Taktiği çok sevdim lan. En çok yorum yazan benim herhalde.. Gördüğüm en başarılı taktik.
Az önce de Beşiktaşı süper kupada 5-0 yendim.
Kadroda Dos Santos varken Serkan'ı nyie oynatıyorsun diyenler.. Serkan çok daha iyi performans sergiliyor..Özellikleri çok gelişti.. Bence bir deneyin derim...
Akinfeev ligde toplam 9 gol yedi![]()
İbrahim Kaş bu taktikle Avrupa maçlarında kurtulmamı sağladı.. Toplam 12 gol attı. Sakho 7 de kaldı
Sentugo.
Bayaa işe yaramış sende sentugo
arkadaşım linkin indirmiyor bi yardımcı olurmusun
3 tane link var ve hepsi sağlam sorun tam olarak ne ??
Sadece onda yaramadı ki,beni ligin en golcü takımı yapmasının yanı sıra kendi oluşturduğum taktikle rotasyona soktuğumda şl'yi kazandırttı genç takımıma.Olağan üstü bile az kalır bu taktiğe.
Yorumun için saol misakisan
arkadaşım ben arsenali bir türlü geçemiyorum gs ile kadrom şu(ilk 11)
De santcis
H.Balta Servet Meira(E.Güngör) Sabri
Kewell Veloso Barış(M.Topal) Faubert
Baros Ricardo Oliveira
Arkadaşım yorumunu bekliyorum ne yapabilirim
Arkadaşım geçmek istediğin takım için bu kadro yetersiz olmuş..
Gerçektende çok kaliteli bir taktik. Galatasaray'ı bile adam etti ya daha bişey denmez sanırım.![]()
teşekkürler
9.0.3 mü onu çözemedim![]()
Evet 9.0.3'de çok iyi verim alınıyor ama 9.0.1'de de iyi sonuçlar alınabiliyor...
9.0.1 oynuyorum ben..
3. sezonumdayım. Menejer de Kazanma Oranı varya.. Şu nada bende % 78
Bu bence herşeyi anlatır.. Bu 1 maçımdan sonra gördüğüm %100 değerinden sonraki en yüksek değer.. Beraberlik ve yenilgi % 22 de kalmış![]()
Sentugo.
Deneyenler Genelde Memnun Kalmış..Bende Deneyeceğim..Teşekkürler.
Şimdiye kadar paylaşılan bir çok taktik genelde büyük takımlara yönelikti. Çok aramama rağmen küçük takımlar için pek taktik bulamamıştım. Ama senin taktiğin beklentilerimin çok ötesinde iyi çıktı hocam şimdilik.
Ankaragücü kadroma uyarladım ufak tefek bir kaç değişiklikle taktiği. 4 maçlık kazanamama serim vardı ve bu taktikle 3 maçlık kazanma serisine döndü bu. Eski taktiğimle maçları izlemek işkence oluyordu ama bu taktikle sürekli basan, atak yapan bir yapıya büründü takımım. Kanat oyuncularımdan istediğim verimi alamıyor, üstüne de kanatlardan çok atak yiyordum. Ama bu taktikle kanat oyuncularım kanatlandılar resmen
Ayrıca kornerler ciddi bir avantaj sağlamaya başladı gerçekten. Defans oyuncularım sürpriz gollere imza atabiliyorlar artık kornerlerde.
Sezonu bitirdiğimde düşüncelerimi yine paylaşacağım inşallah.
Teşekkürler...
Allah razı olsun kardeşim.Ellerine dert görmesin.Harika bi taktik bu!!!
Teşekkürler Kardeş Bende Denedim Ve Olumlu Sonuç Aldım..Ellerin Dert Görmesin
arkadaşım bu taktikle ilk maç deplasmanda arsenale 2-0 yenildim evimde aynı skorla yenip penaltılarda eledim finalde interle finalde 1-1 berabere kalıp penaltılarla eledim C.L yi aldım ilk sezonda(GALATASARAYDA)Lig,Fortis TK,C.Ligi,Süper Kupa 4 te 4 yaptım yani![]()
Süper başarı yakalamışsın crane1994![]()