Sekilaso kardesim takip ediyorum tüm konularınıbaşarılar inş. reali elersin
![]()
Sekilaso kardesim takip ediyorum tüm konularınıbaşarılar inş. reali elersin
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Saol turgay
Real macı öncesi ligde laspalmas önünde prova yaptık ve sonuc oldukca iyiydi
Ve real macı geldi cattı ilk macta sönük kalan o atakların ardından ikinci macta dedikki sut cekin ne oluyorsa olsun vurun dedik ortasahadaki oyuncularımısa onlarda öle yaptılar ve iki ortasaha birde defans oyuncum sayesinde macı eze eze aldık Finalde rakibimiz Valencia ve kupayı istiyoruz artık......
Messinin ayagını kırıp kart görmyen ponzio bu kez kacamadı
3. Dk da 10 kişi kaldıgımız macı 4-0 kazandık
Herhalde çok rahatsın maçlarda.
Tarihçeye baktığımızda daha kupayı birkaç sene önce almış![]()
bir an önce la liga'nın baslamasını bekliyorum![]()
cok basarili gidiyosun kardesim tebrikler.skin ne bu arada cok begendim paylasirsan sevinirim
Bu senede alacas kacarı yok madriti barcelonayı yendim kıcı kırık valenciadanmı korkacam
Skin Stekelo skin forumdada mevcutur![]()
Last edited by sekilaso : 09.Nisan.2009 at 16:56
Deplesmanda oynadıgımız Albeceta macındada kayıpsız yolumuza ilerliyoruz
8. Sırda bulununan Huesca yı 2-0 la gectik Tennerife ve Celta'nın puan kayıplarıyla arayı iyice açtık..
Maç eksigimiz var ve 12 Puanlık bir fark varBekle Bizi La Liga (=
![]()
Erteleme macında Gironayı 3-0 malup ettik
Gol atmayı başaramadıgım ender maclardan birinde Xerez ile 0-0 berabere kaldık
![]()
kardesim herşey süper![]()
reali ve barcayı gectin valenciyaya takılırsan kapat kariyeri cık git.![]()
Takılırmıyım hiç
Harika bir ilk sezonu geride bırakmak üzereyiz acıkcası oynadıgım maclar la liga da beni biras daha umutlandırdı cünkü hiç bir büyük takıma ezilmedim aksine ben onları ezdim tamam belki biraz cirkeftim ama olacak okadarda
Copa del rey final macında Valenciayı etkili oyunumuzla şaşkına ugrattık ve kupayı Zaragozaya getirdik
Sehirde bayram havası hakim
Bu mactan önce Tenerifeyi deplasmanda yenerek şampiyonlugumuzu ilan ettik ligin bitimine suanda 5 hafta var ve Zaragoza şampiyonlugunu ilan etti
5 maç sonra burdayım![]()
kardesim süpersinbaşka bişiy demiyom sana
![]()
Ve kalan 5 macımızıda kazanarak lige damga vurduk Avrupa Kulüp Sıralamasında Takım suanda 67. sırada Ligi 107 puanla lider bitirdik İspanya Kupasını Müzemize Götürdük La Liga İçin önümüz acık simdiden marquinhos ve kaleci renan ile anlastım gelen bütceye göre defans orta saha ve bir forvet alarak bu takımı koruyucam.. önerileriniz varsa acıgım
lig sonunda oyuncularımısın genel performansı iyiydi işte lig oyuncu istatikleri
![]()
kardesim. pavel pogre forvete
Rızvan Ochiroshi steau da orta saha ya
sen seneye la liga'yıda alırsın![]()
Pogrebyak alabilirsen harika transfer olur ama aklımda artem milevsky var forvet olarak orta saha oyuncunu bulmadıama alabilirsem boca dan riquelme yi almak istiorum takıma yavas yavas genc ve yaslı kurtları oturtmalıyım
![]()
Kardesim razvan ochirosii yanlıs yazmısım
bi bak 3.sezon dünya capında bi oyuncu oluyo tavsiye ederim
Evet sol tarafta alternatif olarak buluna bilir clujla anlasma masasına oturduk4 milyonn altında verirse alıcam
rahat verirler![]()
Valla muthis. Hele Real ve Valencia soyleyecek soz yok. Gelecek sezon artik UEFA yi ve La Liga da en az ilk 4 bekliyoruz.
Bu arada yei sezon butcen ne kadar?
Para verdilerse Alexis Sanchez mutlaka al. Ben kefilim![]()
40 milyon verdiler ama işime yaramayan oyuncuları satarak 45 50 milyon hedefliyorum matuzalemde kadroya dahil oldu orta sahada göbekte bi sıkıntı cekmicem gibi duruyor guardadoyla temastayım son anda büyük takımlardan biri teklif vermesse kadroma kadarım gibi duruyorkurtlar vadisi reklam aralarında bakıyorum geceye transferleri bitirip ssleri yayınlıcam
![]()
Sanchesde transfer listemde bakalım artık kısmet öncelik guardadoda yem basarı getirir bu transfer hemde bana cok iyi kar
kardesim guardado yu al büyük iş yapmış oLursun![]()
Hocam şu gol kralı marquez nasıl bir oyuncu..
Hazırlık Kampına gec basladım cünkü hain asistan mac ayarlamamıs bende gec uyandım transferlerin peşine düsmekten
Nispeten zorlu rakiplerle oynadım
Transferde genc ve kaliteli isimlere yöneldik ve bircok yıldız ve yıldız adayıyla sözleşme imzaladık Toplam 76 Milyon civarında bir harcama yaptık ve takımda gönderdigimiz oyunculardan 23 milyon gelir elde ettik...
Süper kupada ilk macımızda Real Madrit ile karslıastık ve şansız bir sekilde 3-0 malup olduk
İkinci macta evimizde yedigimiz 3 golun acısını cıkarmak icin reali bunalttık ama tecrübeleriyle başa cıkamadık
Hangary buda Marquez'in profili
Valla transferler mukemmel. Riquelme, Marquinhos, Guardado. Bu sezon Sampiyonluk hayal degil!!!