Kötü bir 11 haftalık periyot geçirdik. Kadroyu kısıtlı kullanmanın ve rotasyonu iyi sağlayamamanın verdiği sıkıntıları yaşadık. Maçlar sıklaştıkça takımda artan yorgunluk ve dinlendirilmesi gereken oyuncuların yerine oynayacak oyuncuların hazır olmaması sebebiyle uzunca bir süre galibiyete hasret kaldık.
BSS 11. Hafta
İki tarafın da kaleyi bulan şutu yoktu. Evimizde 2 puan kaybettik.
BSS 12. Hafta
İlk dakikada kendi kalemize attığımız gol, sonrasında 10 kişi kaldık ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
FA Cup 4. Eleme Turu
Güçsüz rakibimizi farklı yenerek tur atlıyoruz. Düşüşe geçtiğimiz anda, zayıf rakibe karşı alınan bu farklı galibiyet bizi yanılttı. Kötü gidişi durduramadık.
BSS 13. Hafta
Lig sonuncusunu deplasmanda yeniyoruz. 2 zayıf rakip 2 farklı galibiyet ve üzeri örtülen gerçekler.
Conference Lig Kupası 3. Tur
Maçı 2-0 kaybederek kupaya veda ediyoruz.
FA Cup 1. Tur
Güçlü rakibimiz karşısında herkesin beklentisi hezimete uğrayacağımız yönündeydi. 3-1 kaybederek elendik, pek hezimet sayılmaz.
BSS 14. Hafta
3-0 öne geçtik, maçı rahat kazanacağız derken basit hatalarla durum bir anda 3-2 oldu. Skoru koruyabilmek için neler çektik neler…
BSS 15. Hafta
Evimizde ligin sonlarında yer alan bir takıma yenilmemizin tek sebebi yorgunluk ve takımın hazır olmaması. Bu hatayı da kabul ediyorum. Kazanmak için hamleler yaptık ama nafile.
FA Trophy 3. Eleme
Ligin en iddialı takımıyla içeride oynadığımız maç 2-2 sona erdi ve 1 maç daha yapma durumu ortaya çıktı. Son 5 dakikada bulduk golleri ve şansımızı sürdürdük.
FA Trophy 3. Eleme Tekrar
Sabaha kadar sürmesini beklediğim maçı penaltıların ardından kaybettik. Normal süresi 0-0 sona eren maçta goller de penaltıdan gelmişti. Uzatmalarda penaltı golü yiyip geriye düştük, sonra yine penaltıyla beraberliği sağladık. Elenmemize bir yandan sevindim, artık lige konsantre olacağız.
BSS 16. Hafta
Taktik dizilişte değişiklik yapmaya karar verdim ve 4-3-1-2 dizilişine döndük bu maçtan sonra. Maçı 71. Dakikada gelen penaltı ile kaybettik.
BSS 17. Hafta
Öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Yukarılardan kopmaya başladık.
BSS 18. Hafta
81. dakikada yediğimiz golle evimizde 2 puan bıraktık. Maçtan sonra yaptığım açıklamalar nedeniyle uyarı aldım.
BSS 19. Hafta
Yine öne geçtik ve yine 80’den sonra verilen pnaltı ile maçtan 1 puanla ayrıldık. Bu maçtan sonra da verdiğim aşırı tepki nedeniyle para cezasına çarptırıldım.
BSS 20. Hafta
Bu maç çok kritikti. Kaybedersek rakibimiz önümüze geçecek ve yukarıdan kopacaktık. Ona göre kontrollü oynadık ve rakibe şut dahi attırmadan maçı kazandık. 3. Sıraya çıktık.
BSS 21. Hafta
İlk devrenin son maçında Adjei yıldızlaştı ve bize maçı kazandırdı. Son 2 maçta takımı toparlayarak alınan 2 galibiyet yüzleri güldürdü.
Puan Durumu
Alınan 2 galibiyetle tekrar 2.sıraya çıktık. Lider ile aramızda 4 puan var ve 2. Devrenin ilk maçında deplasman gidiyoruz liderle oynamaya. Kaybedersek fark 7 olacak ve işimiz zorlaşacak, kazanırsak bu havayla lig sonuna kadar gideriz.