Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Arrow

Quote Originally Posted by MKS_82
    rize bize maç versin diyen olmadıki. benim mesajımı hiçmi okumadın. dikkat edersen gs maçındaki gibi oynayacakmı dedim. ama bazı takımlara yatıpta ts ye saldırması doğrumu sence? ayrıoca giresun napmış söylermisin?
    ama benim bildiğim rize bu maçı vermez.
    Sana ait cümle buradan ben o imayı çıkarttım da.Ayrıca Rizeye yattı mattı söylemlerin çok yanlış.
    Giresun ne yaptı söyliyeyim o zaman Trabzonspor Basketbol takımı ile Giresun Belediye Basketbol takımı Giresun'da karşılaştı takımımız tartaklanarak Giresun kazandı ve bu tek yenilgimizdi.Ama bunları kafaya takmamak lazım bunlar bir yana hepimiz kardeşiz önemli olan bu.

Bugünkü maça gelince 6-1 yendik hem fark atmanın sevinci hem de Rize'nin fark yemesinin üzüntüsünü yaşadım.Rize taraftarının Fenerbahçe lehine tezahüratlar yapması ve Trabzonspor taraftarlarının tepki göstermesi üzerine 15 dk. 2.yarı geç başladı.Mutlu oldun mu MKS 82 senin gibi zihniyetteki insanlar olursa bunlar devam edip gider.Kardeşi kardeşten ayırmaya çalışıyorlar siz de körüklüyorsunuz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    .Mutlu oldun mu MKS 82 senin gibi zihniyetteki insanlar olursa bunlar devam edip gider.Kardeşi kardeşten ayırmaya çalışıyorlar siz de körüklüyorsunuz.
    lütfen sözlerine dikkat et. utanmasan staddaki kavgayıda benim çıkardımı söyleyeceksin. sen durduk yere sülalene küfredilmesini kabulleniyrosan o senin sorunun. sende gurur haysiyet yoksa ve rizalilerden küfür yemek hoşuna gidiyorsa aynen devam et. daha önceki mesajımıda adam gibi oku düzgünce anla. rize ölümüne oynar dedim konuyu nerelere çekiyorsun.ayrıca memleketim hakındada adam gibi konuş. o senin savunduğun rizelilerde giresunspor yöneticilerini şeref tribününden kovdular. konuşturma şimdi beni. rizeliler kavga çıkarıyopr senm gelmiş burda trabzonu destekleyen birine kızıyorsun. git işine kardeşim uğraşamam seninle. ayrıca giresun ezeli rakibine bile en ufak taşkınlık yapmış değil. ayrıca geçen çarşamba günkü fanatik gazetesinmi okuduysan giresun taraftarının centilmenliğinden bahsediyordu. eğer görmerdiysen bilip bilmediğin yere sallama.

Quote Originally Posted by MKS_82
    lütfen sözlerine dikkat et. utanmasan staddaki kavgayıda benim çıkardımı söyleyeceksin. sen durduk yere sülalene küfredilmesini kabulleniyrosan o senin sorunun. sende gurur haysiyet yoksa ve rizalilerden küfür yemek hoşuna gidiyorsa aynen devam et. daha önceki mesajımıda adam gibi oku düzgünce anla. rize ölümüne oynar dedim konuyu nerelere çekiyorsun.ayrıca memleketim hakındada adam gibi konuş. o senin savunduğun rizelilerde giresunspor yöneticilerini şeref tribününden kovdular. konuşturma şimdi beni. rizeliler kavga çıkarıyopr senm gelmiş burda trabzonu destekleyen birine kızıyorsun. git işine kardeşim uğraşamam seninle. ayrıca giresun ezeli rakibine bile en ufak taşkınlık yapmış değil. ayrıca geçen çarşamba günkü fanatik gazetesinmi okuduysan giresun taraftarının centilmenliğinden bahsediyordu. eğer görmerdiysen bilip bilmediğin yere sallama.
    Kardeşim öncelikle demogoji yapma.Ben sana güzel güzel bişey söylüyorum.Her ne kadar Rize-Giresun bize yanlış yapsa da Trabzon abidir her zaman kucak açmalıdır.Bilinçsiz taraftarlar inş. yakında temizlenecek.Giresun hakkında sadece bişey söyledim.Giresun'u sevmiyorum falan diye bişey söylemedim.

Nesil
    2006

trabzona helal olsun böyle bir galibiyet aldılar sonunda 3. ele geçirdiler

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

rize ile trabzon un arası evvelden hep açıktı zaten ... normaldir bu tip olaylar..

trabzonspora gelecek sene uefa da başarılar diliyorum .. anlayanadır bu temennim..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    rize ile trabzon un arası evvelden hep açıktı zaten ...

.
    bende onu anlatmaya çalışıyorum. sırf trabzonu savunduğum için yemediğim küfür kalmamış ve kendini bilmez bir vatanmdaş gelmiş bu olaylardan beni sorumlu tutuyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

osman kardeşim, rizelilerde olan fenerbahçe sempatisini sanırım bilmiyorsun... fenerbahçe trabzona giremezken , rizede kalıyordu mesela.. sanırım eski bir dava bu; zamanında trabzon rizeye maç satmamışta rize düşmüş, babam anlatırdı,; trabzonlu ve rizeli arkadaşlarda doğruluyor bunu ... ayrıca 2 komşu il takımı kardeş olacak diye bir şart yok .. sakarya ve düzce nin arasının ne kadar "samimi" olduğunu herkes biliyor..

trabzon - rize hüsumeti rizenin 1.lige tekrar çıkmasından sonra bir daha hortlamadı; ama o hüsumet henüz bitmemiş sanırım.. rizelilerin fener diye bağırmasıda bunu doğruluyor..

trabzonspora gelecek maçlarında başarılar diliyorum , umarım uefa kupasına katılırlar..

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    osman kardeşim, rizelilerde olan fenerbahçe sempatisini sanırım bilmiyorsun... fenerbahçe trabzona giremezken , rizede kalıyordu mesela.. sanırım eski bir dava bu; zamanında trabzon rizeye maç satmamışta rize düşmüş, babam anlatırdı,; trabzonlu ve rizeli arkadaşlarda doğruluyor bunu ... ayrıca 2 komşu il takımı kardeş olacak diye bir şart yok .. sakarya ve düzce nin arasının ne kadar "samimi" olduğunu herkes biliyor..

trabzon - rize hüsumeti rizenin 1.lige tekrar çıkmasından sonra bir daha hortlamadı; ama o hüsumet henüz bitmemiş sanırım.. rizelilerin fener diye bağırmasıda bunu doğruluyor..

trabzonspora gelecek maçlarında başarılar diliyorum , umarım uefa kupasına katılırlar..
    Bu suni husumeti bilmemem mümkün değil.Olaylar sırasında tribünlerde FB formalı bir genç vardı zaten.Rizeliler FB sempatisini de biliyorum.
    Şu 2.lig davasını ben de biliyorum zaten Rizede bütün gençler bunlarla uyutuluyor.Bilinçsiz taraftar istemiyoruz diyorum yine.Bizimkilerde de suç var.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri