Duymak istemediğindendir Aygün.
Ankaraspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Duymak istemediğindendir Aygün.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler Ankara bizimkilerede bravo!! demek lazim Uefa'da kupaya kaldi gercekten yazik..Artik yonetim Deivid Selcuk gibi oyunculara yalvarmasinlar istemiyorlarsa gonderilsinler.Lugano da giderse isimiz kotu olur.Bundan sonrada galibiyet bile zor aliriz.Yonetim artik gelecek senenin transferlerini fln dusunmeli. Kesinlikle Aragones gitsin diorum ben .
Suç futbolcularda değil. Suç maç boyu yeri izleyen Aragones ve yönetimdedir. Benim hocam maçta yeri izleyecek bende ruhumla maç kazanacam. Var mı böyle birşey?
(/s)
Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Ankaraspor'a 1-0 mağlup olurken, Ankara'dan puansız döndü. Sarı lacivertlilerin eksik ve cezalılarına bir de Emre Belözoğlu eklendi.
Maçın son dakikalarında baldırından sakatlanan Emre Belözoğlu'nun yarın MR'ının çekileceği ve durumunun pazar günü netlik kazanacağı açıklandı.
Emre Belözoğlu ise Sivaspor karşısında oynamasının çok zor olduğunu ifade etti.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kırmızı kart görmedi ama sakatlandı. Her türlü oynayamıyor sivasa karşı.
Tebrikler Ankara. Bunu hep yapıyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emrenin sol arka adelesinde problem varmis Sivas macinda oynamasi zor Sivasta isimiz cok zor Emrenin yerine Deniz oynayacak ve Kazimin yerine Gokhan oynar bnce..
Öncelikle Sayın Aragones'te hırs olmalı ki takımı motive etsin. Tam tersine Aragones'te zerre kadar hırs yok tazminatım var kovamazlar ben paramı alırım zaten teknik direktörlügü bırakacagım havalarında alınan skorların umurunda oldugunu falan sanmıyorum. Her ne kadar Avrupa Şampiyonu apoletiyle Türkiye'ye gelsede bu takıma Aragones degil hırslı daha genç ve vizyonu geniş hoca lazım. Aragones ile devam edilirse anca günü kurtarmaya çalışır Fenerbahçe nitekim onuda beceremedigini sahada görüyoruz.
Yazıklar olsun size... yazıklar olsun
evine ekmek almayıp maca giden taraftarlara,sevgilisiyle bulusmayıp sana kosan taraftarlara bu yapılır mı,evindeki hastasını Allah'a emanet edip gelen taraftara,canından cok sarı-laciverti,cubkluyu seven bu taraftara bu yapılır mı?Tek kelime:YAZIKLAR OLSUN
Geçmiş olsun yazık oldu.
Sezon bitti, beni rezil ettiler..
Bu şekilde giderse Kupa'dan da elenebilir Fenerbahçe.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gelenek değişmedi, benim gittiğim bir maçta Fener yine kaybetti.
Maçın ilk yarısında iki takımında atağı yoktu, Uğur, Emre ve Yasin ilk yarı göze batan isimlerdi. Zaten maçın genelinde sadece 3'ünde hırs gördüm.
İkinci yarı hızlı başladık gibi ama vitesi hemen küçülttük. Aragones oyuna doğru yerde müdahale yaptı ama Uğur yerine Güiza çıkarsaydı keşke, maç boyunca 2-3 defa topa değdi heralde, bi tanesine uzaktan vurmayı denedi adama çarptı o kadar.
Mehmet Çakır'ın attğı gol ise maçın bir kaç heyecanlı dakikasından biriydi, uzaktan çok güzel vurdu, Volkan çıkarabilirdi aslında ama baya sert vurdu galiba.
Ayrıca Bu Emre'ye karşı olan tepki nedir anlamıyorum. Ankaraspor seyircisinin ne alıp veremediği var Emre ile? Her kornerde, top geldiğinde ıslıkladılar.
Bu hafta şampiyonluk yarışında olan takımlar için çok önemli. Fenerbahçe yenildi, şansını tepti. Artık diğer yarış içinde olan takımların mutlak galibiyet çıkarmaları lazım.
İçimden geçen tahmin tuttu. Ve Fener kaybederek resmi olarak, işlemeli oyalı havluyu attığını ilan etti.Bence bu maç üç ihtimalli fakat içimden Ankaraspor ilk ihtimal ikincisi ise beraberlik olarak geçiyor. Tek avantaj evinde oynayacak olması o yüzden kazanabilir. Galatasaray kaybeder. Fener ise en fazla berabere kalır.
Şimdi sıra Galatasaray'da... Oda kaybedecek. Sivas dayanamayacak ve Beşiktaş öyle böyle şampiyon olacak... Belli lig. Heyecan felan yok...
Maçı seyretmedim ama çok da birşey kaybetmedim gibi hissediyorum.Aynı tas aynı hamam,değişen birşey yok.Fenerbahçe için Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonu dün akşam bitmiştir.Artık bundan sonra bütün hedefler Türkiye Kupasını almak üzere olup böyle rezil geçen bir sezon bir nebze olsun kupa ile teselli edilmelidir.
Hep Aragones için iyi niyetli düşündüm,hala da öyleyim.Ve söylüyorum.Aragones Fenerbahçenin yarınını kurmaktadır.İlk geldiğinde Fenerbahçe camiasının büyük bir sabır testinden geçeceği belliydi.Takıma göre sistem değil,sisteme göre takım diyen Aragones'in Fenerbahçe'nin geleceğini kurmak için sezon başında takıma getirildiği belliydi.Aragones'in Fenerbahçe'de oynatmak istediği futbola Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu yeterli değildir.
Futbolda Brezilya ekolü yavaş yavaş yok olmaktadır.Dünya kulüpleri Brezilyalı futbolcularıyla yavaş yavaş yollarını ayırmaktadır.Bugün kadrosu Brezilyalı oyuncularla dolu AC Milan'ın UEFA Kupasına erken veda edip,ligde şampiyonluk yarışından koptuğunu görebiliyoruz.Zaten 2006 Dünya Kupasında Brezilya'nın erken elendiğini de hepimiz izledik.Bu durumda bu tezimi güçlendiriyor.
Aziz Yıldırım devam edecekse gelecek sezonu hazırlamalıdır.Türkiye Kupası kazanılıp UEFA Avrupa Liginin tozunu attıracak bir kadro ile girmelidir yeni sezona Fenerbahçe.
Adaş gitme sende maça bırak adamalrı rahat.Bnede ne zman kahvee veya başka yerde TS maçı izlesem kesin puan kaybediyoruz o yüzden gitmiyorum artık hep özetleri izliyorum.
Salı günü yine de takımımı destekleyeme devam edecem....Finale cıkabilmek adına,Avrupa'ya gidebilmek adına zorlu Sivas deplasmanında -tv basına geçip- takımı destekleyip görevimizi yapacağız.Unutmayalım ki yaşam biter,destek asla...Futbolcularımız bizim sevgimizi biraz anlasa...Biraz...
Ankaraspora Tebrikler Bu Galibiyet Onlara İlaç Oldu
Zico'yu gönderen yönetim, Aragones'e hala nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün değil.
Sen Zico'yu gönderirken Lig şampiyonu olamadın diye göndermedin mi ? Adam Şampiyonlar Ligin de Çeyrek Filan oynattı yine de sizlere yaranamadı. Şimdi ise hem Lig gitti hem de Şampiyonlar liginden gruptan dahi çıkamadık Aragones sağ olsun. Avrupa kupalarına katılacağımız bile mechul. sezon başı 3 kupa hedefi koyan yönetim şuan 1 kupa için mücadele ediyor. o da Türkiye kupası bu gidişle o kupa bile hayal bana göre. tebrikler Ankaraspor..
yönetim bu takım senin eserin..![]()
Takım hedefsizdi, hiç zorlamadılar, yedekler daha iyi oynayabilecek hırsta.Sezonu kapamışlar, Bjk derbisi ancak iyi oynatabilir bu takıma.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Birde Aziz YıLdırım ın geçen bir gazetede Aragones iLe devam edicez diye haberi vardı. Ne güzeL inşaLLah Fenerbahçe Aragones iLe devam eder. Ondan sonra bir 5 yıL daha kendine geLemez bu takım![]()
Takımda, Aragones gibi Ruhsuz oLmuş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...