Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 25.00%
  • Fenerbahçe

8 66.67%
  • Beraberlik

1 8.33%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 82 sonuç

Konu: Ankaraspor - Fenerbahçe [ TSL 28. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Duymak istemediğindendir Aygün.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tebrikler Ankara bizimkilerede bravo!! demek lazim Uefa'da kupaya kaldi gercekten yazik..Artik yonetim Deivid Selcuk gibi oyunculara yalvarmasinlar istemiyorlarsa gonderilsinler.Lugano da giderse isimiz kotu olur.Bundan sonrada galibiyet bile zor aliriz.Yonetim artik gelecek senenin transferlerini fln dusunmeli. Kesinlikle Aragones gitsin diorum ben .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Duymak istemediğindendir Aygün.
    Ne alakası var ? Selçuk'un,Güiza'nın vs. ismini duydum ama Emre'yi hiç duymadım..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ne alakası var ? Selçuk'un,Güiza'nın vs. ismini duydum ama Emre'yi hiç duymadım..
    Yarın gazetelerde istatistikler çıkar Aygün, duymadıysan okursun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ankara'nın kazanacağını düşünüyorum.Bu hafta G.Saray ve F.Bahçe puan alamayacak ve lige havlu atacaklar.
    Hiç bir amacı olmayan Ankaraspor'un kazandıktan sonra F.Bahçe'li arkadaşların bu konuya isyan edeceğini düşünüyorum
    Tebrikler Ankaraspor'a...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Suç futbolcularda değil. Suç maç boyu yeri izleyen Aragones ve yönetimdedir. Benim hocam maçta yeri izleyecek bende ruhumla maç kazanacam. Var mı böyle birşey?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Ankaraspor'a 1-0 mağlup olurken, Ankara'dan puansız döndü. Sarı lacivertlilerin eksik ve cezalılarına bir de Emre Belözoğlu eklendi.

Maçın son dakikalarında baldırından sakatlanan Emre Belözoğlu'nun yarın MR'ının çekileceği ve durumunun pazar günü netlik kazanacağı açıklandı.

Emre Belözoğlu ise Sivaspor karşısında oynamasının çok zor olduğunu ifade etti.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kırmızı kart görmedi ama sakatlandı. Her türlü oynayamıyor sivasa karşı.

Tebrikler Ankara. Bunu hep yapıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Suç futbolcularda değil. Suç maç boyu yeri izleyen Aragones ve yönetimdedir. Benim hocam maçta yeri izleyecek bende ruhumla maç kazanacam. Var mı böyle birşey?
    Hep de Aragones ve yönetim de mi olacak ? Ben bugün futbolcularda hiç kazanma hırsını göremedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ankaraspor 2.yarı inanılmaz bir düşüş yaşıyor hiç galibiyet yüzü göremediler buna bir son vereceklerdir.Zaten yenmek için bundan daha iyi bir Fenerbahçe'de bulamazlar.1-0 Ankaraspor alır.
    Tahmin ettiğim gibi bitti maç...

Emrenin sol arka adelesinde problem varmis Sivas macinda oynamasi zor Sivasta isimiz cok zor Emrenin yerine Deniz oynayacak ve Kazimin yerine Gokhan oynar bnce..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hep de Aragones ve yönetim de mi olacak ? Ben bugün futbolcularda hiç kazanma hırsını göremedim.
    Bu hırs neden olur veya olmaz? Hoca motive etmezse sen olabilir misin? Kendilerini kanıtlamaya da gerek yok.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Bu hırs neden olur veya olmaz? Hoca motive etmezse sen olabilir misin? Kendilerini kanıtlamaya da gerek yok.
    Öncelikle Sayın Aragones'te hırs olmalı ki takımı motive etsin. Tam tersine Aragones'te zerre kadar hırs yok tazminatım var kovamazlar ben paramı alırım zaten teknik direktörlügü bırakacagım havalarında alınan skorların umurunda oldugunu falan sanmıyorum. Her ne kadar Avrupa Şampiyonu apoletiyle Türkiye'ye gelsede bu takıma Aragones degil hırslı daha genç ve vizyonu geniş hoca lazım. Aragones ile devam edilirse anca günü kurtarmaya çalışır Fenerbahçe nitekim onuda beceremedigini sahada görüyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yazıklar olsun size... yazıklar olsun
    evine ekmek almayıp maca giden taraftarlara,sevgilisiyle bulusmayıp sana kosan taraftarlara bu yapılır mı,evindeki hastasını Allah'a emanet edip gelen taraftara,canından cok sarı-laciverti,cubkluyu seven bu taraftara bu yapılır mı?Tek kelime:YAZIKLAR OLSUN

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Geçmiş olsun yazık oldu.

Sezon bitti, beni rezil ettiler..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Yazıklar olsun size... yazıklar olsun
    evine ekmek almayıp maca giden taraftarlara,sevgilisiyle bulusmayıp sana kosan taraftarlara bu yapılır mı,evindeki hastasını Allah'a emanet edip gelen taraftara,canından cok sarı-laciverti,cubkluyu seven bu taraftara bu yapılır mı?Tek kelime:YAZIKLAR OLSUN
    İşin özeti budur...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu şekilde giderse Kupa'dan da elenebilir Fenerbahçe.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelenek değişmedi, benim gittiğim bir maçta Fener yine kaybetti.

Maçın ilk yarısında iki takımında atağı yoktu, Uğur, Emre ve Yasin ilk yarı göze batan isimlerdi. Zaten maçın genelinde sadece 3'ünde hırs gördüm.

İkinci yarı hızlı başladık gibi ama vitesi hemen küçülttük. Aragones oyuna doğru yerde müdahale yaptı ama Uğur yerine Güiza çıkarsaydı keşke, maç boyunca 2-3 defa topa değdi heralde, bi tanesine uzaktan vurmayı denedi adama çarptı o kadar.

Mehmet Çakır'ın attğı gol ise maçın bir kaç heyecanlı dakikasından biriydi, uzaktan çok güzel vurdu, Volkan çıkarabilirdi aslında ama baya sert vurdu galiba.

Ayrıca Bu Emre'ye karşı olan tepki nedir anlamıyorum. Ankaraspor seyircisinin ne alıp veremediği var Emre ile? Her kornerde, top geldiğinde ıslıkladılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bu hafta şampiyonluk yarışında olan takımlar için çok önemli. Fenerbahçe yenildi, şansını tepti. Artık diğer yarış içinde olan takımların mutlak galibiyet çıkarmaları lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bu maç üç ihtimalli fakat içimden Ankaraspor ilk ihtimal ikincisi ise beraberlik olarak geçiyor. Tek avantaj evinde oynayacak olması o yüzden kazanabilir. Galatasaray kaybeder. Fener ise en fazla berabere kalır.
    İçimden geçen tahmin tuttu. Ve Fener kaybederek resmi olarak, işlemeli oyalı havluyu attığını ilan etti.

Şimdi sıra Galatasaray'da... Oda kaybedecek. Sivas dayanamayacak ve Beşiktaş öyle böyle şampiyon olacak... Belli lig. Heyecan felan yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    İçimden geçen tahmin tuttu. Ve Fener kaybederek resmi olarak, işlemeli oyalı havluyu attığını ilan etti.

Şimdi sıra Galatasaray'da... Oda kaybedecek. Sivas dayanamayacak ve Beşiktaş öyle böyle şampiyon olacak... Belli lig. Heyecan felan yok...

Çok emin olma.Yarın İ.B.B'yi yenebiliriz .

Maçı seyretmedim ama çok da birşey kaybetmedim gibi hissediyorum.Aynı tas aynı hamam,değişen birşey yok.Fenerbahçe için Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonu dün akşam bitmiştir.Artık bundan sonra bütün hedefler Türkiye Kupasını almak üzere olup böyle rezil geçen bir sezon bir nebze olsun kupa ile teselli edilmelidir.

Hep Aragones için iyi niyetli düşündüm,hala da öyleyim.Ve söylüyorum.Aragones Fenerbahçenin yarınını kurmaktadır.İlk geldiğinde Fenerbahçe camiasının büyük bir sabır testinden geçeceği belliydi.Takıma göre sistem değil,sisteme göre takım diyen Aragones'in Fenerbahçe'nin geleceğini kurmak için sezon başında takıma getirildiği belliydi.Aragones'in Fenerbahçe'de oynatmak istediği futbola Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu yeterli değildir.

Futbolda Brezilya ekolü yavaş yavaş yok olmaktadır.Dünya kulüpleri Brezilyalı futbolcularıyla yavaş yavaş yollarını ayırmaktadır.Bugün kadrosu Brezilyalı oyuncularla dolu AC Milan'ın UEFA Kupasına erken veda edip,ligde şampiyonluk yarışından koptuğunu görebiliyoruz.Zaten 2006 Dünya Kupasında Brezilya'nın erken elendiğini de hepimiz izledik.Bu durumda bu tezimi güçlendiriyor.

Aziz Yıldırım devam edecekse gelecek sezonu hazırlamalıdır.Türkiye Kupası kazanılıp UEFA Avrupa Liginin tozunu attıracak bir kadro ile girmelidir yeni sezona Fenerbahçe.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adaş gitme sende maça bırak adamalrı rahat.Bnede ne zman kahvee veya başka yerde TS maçı izlesem kesin puan kaybediyoruz o yüzden gitmiyorum artık hep özetleri izliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Salı günü yine de takımımı destekleyeme devam edecem....Finale cıkabilmek adına,Avrupa'ya gidebilmek adına zorlu Sivas deplasmanında -tv basına geçip- takımı destekleyip görevimizi yapacağız.Unutmayalım ki yaşam biter,destek asla...Futbolcularımız bizim sevgimizi biraz anlasa...Biraz...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ankaraspora Tebrikler Bu Galibiyet Onlara İlaç Oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zico'yu gönderen yönetim, Aragones'e hala nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün değil.

Sen Zico'yu gönderirken Lig şampiyonu olamadın diye göndermedin mi ? Adam Şampiyonlar Ligin de Çeyrek Filan oynattı yine de sizlere yaranamadı. Şimdi ise hem Lig gitti hem de Şampiyonlar liginden gruptan dahi çıkamadık Aragones sağ olsun. Avrupa kupalarına katılacağımız bile mechul. sezon başı 3 kupa hedefi koyan yönetim şuan 1 kupa için mücadele ediyor. o da Türkiye kupası bu gidişle o kupa bile hayal bana göre. tebrikler Ankaraspor..

yönetim bu takım senin eserin..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Takım hedefsizdi, hiç zorlamadılar, yedekler daha iyi oynayabilecek hırsta.Sezonu kapamışlar, Bjk derbisi ancak iyi oynatabilir bu takıma.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Salı günü yine de takımımı destekleyeme devam edecem....Finale cıkabilmek adına,Avrupa'ya gidebilmek adına zorlu Sivas deplasmanında -tv basına geçip- takımı destekleyip görevimizi yapacağız.Unutmayalım ki yaşam biter,destek asla...Futbolcularımız bizim sevgimizi biraz anlasa...Biraz...
    Çok doğru söylemişsin kardeşim aynen katılıyorum sana .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde Aziz YıLdırım ın geçen bir gazetede Aragones iLe devam edicez diye haberi vardı. Ne güzeL inşaLLah Fenerbahçe Aragones iLe devam eder. Ondan sonra bir 5 yıL daha kendine geLemez bu takım

Takımda, Aragones gibi Ruhsuz oLmuş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri