Kocaelispor
Trabzonspor
Berabere
Beşiktaş'ın sadece 1 maç yenilmesi ve bizim tüm maçları kazanmamız durumunda yinede 1.olma ihtimalimiz var.
Trabzon şampiyon olacak gibi , rüyamda mustafa abi ile sohbet ediyorduk'' şimdi tura cıkacagım ''diyordu![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
elemeli usüldeki şekilde ikili averaja bakılıyor diye biliyorum ama belkide sizizn dedğiniz gibidir.
İkili averaja gerek kalmayacak, takmayın kafaya..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İkili averajta deplasman golüne bakılıyor.bu durumda ts öne gecer chelse-barca maçında olduğu gibi biliyorum ben
a) Oncelikle aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları musabakalardaki puan ustunluğune bakılır.
b) Kendi aralarındaki musabakalarda puan esitliği varsa kendi aralarındaki musabakalardaki gol averajına, (Kendi aralarındaki maclarda atılan gollerde esitlik var ise, deplasmanda fazla gol atan takım ustun sayılmaz.)
c) Kendi aralarındaki musabakalarda puan ve gol esitliği devam ediyorsa, Genel puantaj da ki gol averajına bakılır. Takımlar arasındaki gol averajı da esit ise daha fazla gol atmıs olan takım ustun sayılır.
d) Bu sartlara rağmen esitlik devam ediyorsa hukmen yenilgisi olmayan takım ustun sayılır.
e) Butun bu sartlara rağmen esitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara gore ilgili takımlar arasında yapılacak tek maclı eleme usulu musabakaları neticesinde kazanan takım ustun sayılarak nihai sonuc alınır.
Kaynak
Buna göre genel averaja bakılacak.1-1 bir şey ifade etmiyor.
Kocaeli'de çıkan olayların çıkma sebebini bilen var mı?
Bi kendini bilmez adam çatıya çıkmış,sonra Kocaeli taraftarları bizim taraftarlara küfür etti,sonra olaylar çıktı ancak sahaya giren bizim taraftarlarımız değildi ama basında bu Trabzonspor taraftarı sahaya girdi diye yansıtıldı ve bizim potaya girdiğimiz şu dönemde saha kapama veya seyircisiz oynama cezası almamaız isteniyor.
Trabzonspor taraftarları kocaeli yi sürekli tahrik etti diye bir şey var mı?
Hayır canm ne tahriki.Maç öncesinde taraftar sitelerinde Kocaelini ne olursa olsun alkışlamalıyız ligde kalma mücadeleleirnde felan deniyordu ve bu konuyla ilgili başlıklar açılmıştı bir tane dengesiz stadın çatısına çıkıp bi densizlik yaptığı için bütün bunlar.
Sahası kapanırsa Trabzonun Şampiyon oLur. BeLki Trabzon yönetimi sessiz, sedasız pLanLamıştır bu oLayı. Kendi üstLerine bırakmak istiyordur. Baskıdan doLayı Trabzon sahasında oynayamıyor ya![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kocaeli taraftarı
Saha kapama veya seyircsisiz oynaama cezası çok ağır olacak bir ceza olur.Fazla abartılacak kadar olay olmadı.para cezası yeterli olacaktır aslında onada gerek yokya.
Neyse ben birşey demiyorum.Saha kapancak kadar abartı birşey yok ortada.Hem merak etme söz konusu Trabzonspor olduğunda federasyon hiçbirşeyden çekinmez direk en adil olmayan kararı verir.
Federasyonun kararları salı veya çarşamba günü açıklanıyor sanırım.Kararı bekliyorz..
Ne saha kapamasi, saha kapamak icin bi neden goremiyorum ben.
Ayrica mactan sonra Trabzon taraftari girmis sahaya, Trabzonun cogu taraftari formali orda ben 2-3 tane Trabzon formasi giyinmis adam gordum. Digerleri hep Kocaeli taraftari olsa gerek
O zaman Kocaelispor cephesine de ceza verilmeli ama kişinin azlığına veya çokluğuna göre karar değişmez..
Guvenlik Kocaeli kulubune ait onlar tribunde kendi taraftarini tutamiosa ceza onlara kesilmeli. Saha kapama ceza lari felan sacmalik olur
Kisinin azina cogunada bakarGazeteler bize yikmaya calismis olayi, bizden bi kisi ciktiysa catiya Kocaelinden 3-4 kisi var. Sahaya bizden 5 kisi girdiyse ki bu en fazla 5 kisidir Kocaelinde 40 kisi vardir.
Hatta kari koca saha ortasindan gecio. Mac basinda sahanin ortasindan baska tribune tasinio millet. Daha ne kadar amatorluk olabilir
Kocaeli'ye insanca yaklaştık, hayvanca karşılık aldık.Olayların açıklaması budur..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]