abi başarılar dilerim...
Her zamanki gibisin ...
İyi giidiyosun..
abi başarılar dilerim...
Her zamanki gibisin ...
İyi giidiyosun..
Başarılar Turgay Metalistle Avrupada Everton'un gelmesi kötü olmuş gerçekten ... ligde de kötü gitmiyorsun ..
abi kariyerin hayırlı olsun başarılar uefayı takma zaten şampiyon olunca ş.ligine gidersinuefa senin prestijine uygun bir kupa değil zaten
![]()
MaliKaya Turgay'im basarilar dilliyorum. Metalis cok degisik bir secim, bu sezon bir cok takimi dize getirmeyi basardi. Umarim sen basarilara doyurursun.
Bu arada 1. saniyede gelen dolu anlatirmisin nasil oldu. Yada kaydettiysen izleyebilirmiyiz?
Direkt santradan mi vurdu ne yapti oyle![]()
Valla Bende BilmiyorumkiGörünce bende sok oLdum
o nasıl iştir anlamadım galiba hata var onda
![]()
Togiii Başarılar dilerim Turğay![]()
Saolasın tolga
Lim11 Lige hiç fena başlamamışsın.UEFAda maalesef sana göre daha dişli bi takım gelmiş, olsun böylece lige daha iyi konsantre olup, bana göre zorda olsa ilk sezonda; lig şampiyonluğunu daha iyi kovalayabilirsin.T
Dostum başarılar diliyorum.Takipçin olacağım...
Sorun Kupa Kazanmak Degil Göze Hoş Gelen Bir Oyun Oynamak Bence
Bunuda Gayet iyi yapıyoruz ilerleyen sezonlarda kupalar gelecektir.
ve evertonu elimden kacırdım eger oyuncularımın az sansı olsa 2. mac 5-6-7 bile atabilirdik
Deniz BaşarıLar. MetaList iLe büyük başarıLar bekLiyoruz![]()
Eyw.. DenizBende bekliyorum ama bu yıl hayal
en az 2 sezonda shakhtar ve kiev'e denk bir kadro kurabiliriz.sitte Başarılar dostum ggeleceğe yönelik transfer yatırımı düşünmen güzelonun icin gelecege yatırım yapmak en mantıklısı .)
Papi44 Hocam güzel seçim Metalist lige biraz kötü başlamışsın ama düzeltirsin inş.
Bence Takıma Göre Güzel Bir Başlangıç oLdu Ligde averajla 4.Yüz gelecek haftalarda Düzelecek bu durum
SaoL alicanaliCHaN_FM Turgaycım başarlıar diliyorum Metalist güzel seçim. UEFA dan elemn kötü olmuş ama rakip baya dişli çıkmış. Ligde ise iyi kötü gidiyosun. birkaç hafta sonra ligi domine edersin. bu arada JAJA nasıl bir performans sergiliyor?Uefa Elbet GElir
Jaja ya gelince cok güzel oynuyo fakat saç baş yolduruyo bazen gelişmeye acık bir adamgelecek sezon takımın kaptanlıgını yapacak kapasitede oyun kurması cok etkili oLuyo
Haygary Başarılar abi ama benim 3 sezon kaybolmuş yav![]()
biliyorum kardesim onun icin yeni kariyer yaptım ben
RodRiGOtELLo14 Güzel Maçlar Başarılar...
Saolasıntşk ederim
Ümit metalist hayırlı olsun turgay. cok iyi baslayamasanda takımı daha cok tanıyınca yükselice gecersin![]()
Kötü Başlangıc gibi görünsede
Takımı Tanıma Evresinde oLdugumdan Kendimi Başarılı Görüyorum
saol Kardesim
sertanbaba abi başarılar dilerim...
Her zamanki gibisin ...
İyi giidiyosun..
SAoL kjardesim daha da başarılı olacagız elbet
tarikko Başarılar Turgay Metalistle Avrupada Everton'un gelmesi kötü olmuş gerçekten ... ligde de kötü gitmiyorsun ..
En azından kendimizi köklü bir takım karsısında deneme fırsatı bulduk ve sahamızda ne kadar zor bir rakip oldugumuzu gördük
bu bile biizm için bir artı
crane1994 abi kariyerin hayırlı olsun başarılar uefayı takma zaten şampiyon olunca ş.ligine gidersinuefa senin prestijine uygun bir kupa değil zaten
![]()
Saolasın kardesim
2. Sezon Transferlerle Avrupada Eseriz elbet
ARKADAŞLAR OYUNU AÇTIM YENİ SSLER BİRAZDAN
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Ukrayna Premier Ligi 16. Hafta.
Rakibimiz KArsısında Cok Üstün Oynadık Fakat Pozisyonları Harcayınca oLan oLdu Yine Puan Kaybı Yasadık Zirveden Uzaklasıyoruz
Ukrayna Premier Ligi 17. hafta
GücLü Rakibimiz Karsısında Her Ne KAdar Mükemmele yakın oynasakta 2. tane 35 metreden yedigimiz gol var ortada :S Ligin Kaderi Belli Bu YıL Zirve bizim için Hayel
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetim İsteklerimize cevap veremiyo
Sezon Sonu Ayrılık Sinyalleri Vermeye Başladım :S
Last edited by MoNToLiVo_ : 08.Mayıs.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kacmak yok Turgay![]()
Kacmıyorum MAliSadece İsteklerim Olmasa Basarı Nasıl Gelecek Bilemiyorum
Yönetime Tepki Olarak Jaja Ve Edmarı Satlık Listesine Koydum İyi TekliF Gelince Satıp bir KAc OYuncu Alacam![]()
Ukrayna Premier Ligi 18. Hafta
Lig MAclarında Sancı Cekmeye Başladık Böyle Giderse ilk 3.e Bile Giremiyecez
Devre Arası Kadroda revizyon Olacagının Sinyalleri BunLar
Ukrayna Kupası Ceyrek Finali
ASlında Rakibimizi Yenip Elemiştik Fakat Sürpriz Elektrik Kesintisinin Canı SaoLsun.. 2. Defa oynadıgımız MActa Ezile Ezile Yenildik Sinirliyim Bu Duruma
Metalist Kharkiv'de Neşter Operasyonu Başladı
Takımdan Ayrılan oyuncular
Edmar 5.m € karsılıgında Cska ile Sözleşme İmzaladı
Jaja 5 M € Karsılıgında Cska ile Sözlesme İmzaladı
Takıma KAtılanlar
Marvin Angulo Borbon Metalist'te
Celso borges Metalist'te
Mario Rosas Metalist'te
Eduardo Salvio Metalist'te
Son Bombamız Dünyaca Ünlü Brezilyalı Forvet
Fred Artık Metalist Forması İcin Ter Dökecek
Yeni Transferlerimizle ArtıK Hedefe Daha Yakınız Cünkü Takımda Görmek İStedigim Ve Güvenebilecegim bir cok oyuncu oldu
Transferde Gelenler Gidenler Söyle Sekil Aldı![]()
Turgay transferlerini begendim fakat , Jaja'yı satman kötü olmus hala takımda olsaydı sana cok büyük katkı saglardı gibime geliyor , ama karar seninde saygı duymak gerekir , yinede bu transferler pek fazla Jaja'nın yoklugunu aratmaz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alican Gördügün Gibi Jaja'yı Sırf Oynayamıyo cok Top Kaybediyo Diye Sattım . :s Yerinede Hemen ondan daha Tecrübeli olan Fred'i GetirdimBöylesi Bizim iciN Daha Hayırlı oLdu gibi Me geliyo Yinede Bekleyip Görecegiz
![]()
Fred'in 9.3.0'da ki performansını cok merak ediyorum , takip edip görecegim![]()
Ukrayna Premier Ligi 19. Hafta
Dnipro Karsısında Yeni Transferlerimizin Performansı Göz Doldurdu Fred Ayrıca Bize Bir Futbol Resitali Sundu Sut Cekti Asist Yaptı 2.Adet Penaltı Yaptırdı Fakat GoLü Bulamadı![]()
Böyle Oynamaya Devam Edersek Ligi İstedigimiz Konumda Bitirecegimize İnanıyorum
Ukrayna Premier Ligi 20. Hafta
Takımın Cok Mükemmel oynu Ve fred'in Farkı Vardı Uyum Sorunu Yasamaması Bizi Sevindirdi Ayrıca Oyun Kurucu Görevinde Borges'te Muhtesem Katkı Saglamaya başladı
Ukrayna Premier Ligi Puan Durumu
Yükselisimiz Devam ediyo
bu celso borges kadar sakatlanan bir adam görmedim ben yajaja'nı yerini doldurur dicem ama cok sakatlanıyo velet..Fred'i merak ediyorum verdigin paranın hakkını verecek mi bende soru işareti kanka
![]()
Kanka Sakatlanırsa Gözüme Görünme
Kanka aGır Antrenman Yaptırmadıgın Sürece Sakatlanmaz.
Artı Jaja'yı Forvet Olarak KullanıyodumOnu Satıp Yerine Fred Gelince Forvetteki Devicin De Performansı Tavan Yaptı 2. Mac Boyunca Büyük katkı Sagladı Borgeside Edmar'ın Yerine AldıM Ve Su an Takır Takır Oynuyo BakalıM Ne Olacak
Turgay harika başalamıssın , tebrik ederim
Devic yine atmıs yahu![]()
FredLe oynamaya Başladıgından bu yana performansı Tavan yaptı
Bu MaC Yine Attı Fred Oynunu Golle Süsledi Ss Birazdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ukrayna Premier Ligi 22. Hafta
Acılın Biz Geliyoruz Son Maclarda Üst Düzey bir Performansla Geliyoruz.
Fred Oyuna Agırlıgını Ve Tecrübesini Yansıtmaya Başladı
Last edited by MoNToLiVo_ : 08.Mayıs.2009 at 07:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ukrayna Premier Ligi 23.Hafta
3. Lügü Zorlayan 2 Takımın Mücadelesi Başladıgı Gibi Bitti
Ukrayna Premier Ligi 24. Hafta
Rakibimiz KArsısında Cok Arzulu Ve iStekliydik İstedigimizi Aldık Mutluyuz Önümüzdeki maçlara Bakıyoruz
Ukrayna Premier Ligi 25. Hafta
Her Ne Kadar Galibiyeti Arzulayıp Baskı Kursakta Fred Ve Borges'in YoKLugu Bize En Büyük Darbeyi Vurdu
Ukrayna Premier Ligi Puan Durumu
Evet arkadaşlar şimdilik Bu kadar Görüşünceye kadar Kendinize İyi Bakın
En son Arsenal Kiev maci kotu olmus. Bu sezon sampiyonluga havlu attin gibime geliyor.
Ama gelecek sezon buyuk isler basarmani bekliyoruz.
Bu sezon başarılı sayılırsın turgay.
fred sevdigim bi oyuncu ve bence ukranya onun icin iyi bir lig yerinde bi transfer gibime gelio ama sakatlanmadigi sureceyukselisini takdir ettim devami gelir insallah..
abi şampiyonluk yarışından kopmussun
ama avrupada esersin
moralini bozma
abi transferlerini çok beğendim iyide gidiyosun ama iyi takım 1 oyuncuya bağlı kalmamalı(bkz.gs ardasız ne halde)
Turgay şampiyonlukta işin zor ama transferlerin başarılı.Gelecek sezon daha iyi olmanı bekliorum ..
celso borgesin tam olarak nerde oynatıosun ve nasıl komutlar veriyosun acaba ? ben mc de oynattım amc de oynattım bi maç 5.9 oynoz bi maç 6.7-6.8 falan oynuor 7 nin üstüne 1-2 kere çıkabildi 15-20 maçta