Rossi Lorente Rodrigez yeterlimi![]()
hala yaşlı dior yawgörüsürüs
![]()
Ha bu arada La Liga 1.hafta maçı At.Madrid - Sevilla arasında oynanıcak.
Ha unutmuştum bide Axel Witsel varşaka bi yana kadroda genç oyuncular baya var hepsinde geleciğin en iyi oyuncuları olucağına eminiz.
Az laf cok iş beyler![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Son olarak Tomas Necid ve Pasanen i renklerimize katık Palop ve Sinan bolat sakatlık gecirdi art artda hazırlık maçlarında kone ile bi kaleciyi takas edicem
Gutavo diye bi kaleci ile anlaşmak üzereyiz o gelince transfer de biter herhalde
Şampiyonlar Ligi / Ön Eleme Rövanş Maçı
Olympiakos 1-3 A.Madrid
Kasmadık , fanteziye kaçtık rakibimiz bu sefer pozisyonlar buldu.
Şampiyonlar Ligi Grupları
Zor bir gruptayız , umarım cıkarız.
Last edited by Alicanfmfan : 09.Mayıs.2009 at 00:15
benim grubum iyi gibi üst tura cıkarım bi aksilik olmassa![]()
Başarılar ...
Villareal üst tura çıkar gibi.
La Liga 1.Hafta
A.Madrid 3-0 Sevilla
Net bir oyun ve skorla sahadan 3 puan ile ayrılıyoruz , Owen sakatlanınca yaklasık 10 dakika 10 kişi oynadık oda engelleyemedi bizi .
Pedro Leon
İspanya genc milli takımının formasını giyen gelicek vaadeden bir oyuncu kendisini 5 milyona takımımıza kattıgımız icin mutluyus sag kanatta bize ilac alternatif olacak bir oyuncu özellikle srna 2 ay sakatlanınca mecburen bir orta saha oyuncusu daha almamız gerekiordu Fiorentina'dan Vargası almak istedik ancak kendisi henüz ispanyana gelmek istemedigini italyada daha yapacak işleri oldugunu sölediginden transfer gerceklesmedi
Sevilla hafif ezilmiş Kun ve arkadaşlarına tabi tapçak bişi yok
Başarılar....
Football is simple,but Football Manager is not
İşler Karışmış Yahu
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
La Liga 1. Hafta
Etkili oyunumuza karsılık kalemizde gördügümüz haksız bir gol FM adaletini gösterdi
La Liga 2.Hafta
Valencia 0-2 A.Madrid
Harika oynadıgımız karsılasmada , Aguero ve arkadaslarının gayreti sonucu 3 puanla döndük , Ujfalusi ve Pablo sakatlanarak 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak , ManU deplasmanı öncesi bu kötü oldu.
her zamanki gibi hocam:SEtkili oyunumuza karsılık kalemizde gördügümüz haksız bir gol FM adaletini gösterdi![]()
alican favorim.kadrosuyla at.madrid her türlü götürür.alican forvete forlan ı bırak o gerisini hallediyo ztn![]()
daha ne olsun alican o 4 lü ben almıştım kariyerimde 4-2-3-1 yapıyodum ztn işini biliyolardıagüero forvet arkası forlan önünde biri asist kralı biri gol kralı
![]()
Forlan eski takımını (ManU) yerle bir etsinde o zaman ona olan güvenim artar![]()
sen ona güven boşa çıkarmaz 2. sezonumda 75m € ya milan'a satmıştım ama uefa yı almıştım![]()
Şampiyonlar Ligi / C Grubu 1.Hafta
Man.U 3-0 A.Madrid
Perea inanılmaz hatalar yaparak İngiltere'den puanla dönmemizi engelledi üstüne üstlük Pernia'yıda kaybettik , maçın hakkı bu mu diye soracak olursanız bu ancak bizde pozisyonlar bulduk Rooney'i durduramadık ama bu gruptan çıkacagız %100 eminim.
atl madrid iyi gidiyor. Sadece Manchesterdan 3 yemesi kötü olmus ama Viilarrealden de cıkıs bekliyorum![]()
TariboWest
Acıkcası o cıkısı bende bekliorum ümitbakalım lig daha yeni basladı
![]()
Atleetico Madrid United Deplasmanında Hasat oLmusama Gruptan Cıkacak Güce Sahip
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Perea olmasa 1-0 yada 2-0 bitebilirdi maç çok kötü oynadı...
At.Madrid lig maçları muhteşem olmuş. Tebrikler alican
Sevilla'da guzel transferler yapmis. Villareal'in CL'de isi zor gibi gorunuyor.
At. Madrid sezona Man U. maci disinda firtina gibi baslamis. Devamini bekliyoruz.