Sampiyonluk zor gorunuyor Umit .. Ama 2. olman zor degil olabilirsin ..
Sampiyonluk zor gorunuyor Umit .. Ama 2. olman zor degil olabilirsin ..
evet farkettim olman seri galibiyetlere bağlı inşallah süper lige çıkarsınbaşarılar
FTK GRUP 3. MAC
OLMADI!! Kupaya veda ettik. Artık sadece Süper Ligi düsünüyoruz
BANK ASYA 18. HAFTA
Ya bu oyunda anlamadıgım bişey var. İyi oynuyorum kaybediyorum. Kötü oynuyorum kazanıyorum. Nasıl bir iştir anlamadım..
FTK GRUP 4. MAC
Ligi düsündüğümüz için yedek kadroyla cıktık. Ona ragmen iyi top oynadık ama yenildik. Tek üzüldüğüm nokta hic galibiyet almadan Türkiye Kupasına veda etmek
BANK ASYA 19. HAFTA
BU SEFER OLMAZ SAMSUN!!!
BANK ASYA 20. HAFTA
Muhtesem bir mactı. Galip geldik ve sampiyonluga oynamayı düsünüyoruz artık..
BANK ASYA 21. HAFTA
Rizenin puan kaybettiği hafta kazanmak zorundaydık ve kazandık. Emin adımlarla yürüyoruz...
BANK ASYA 22. HAFTA
Bende sans yok herhalde. Yine oynadık. Rice berabere kaldı ama kıydırikten penaltı macı almamızı engelledi. Yenseydik aradaki puan farkı 7 olacaktı. Ama takibi sürdürüyoruz.
PUAN DURUMU
Cok sakat bir durumdayız. Ard arda yenilgilerde playoffu bile kacırabilirz ama seri galibiyetlerle sampiyon da olabiliriz. Önümüzdeki 4 hafta fikstürü ise söyle
Kasımpasa(E)
Manisaspor(D)
Gaziantep Bld(E)
Karsıyaka(D)
TariboWest
KardesimYükselise Gecmen Gerek..
Beraberligin İyide Yenilgin Cok
Zaten Rize Kopmus Gidiyo :S
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Yeni gördüm , Ümit başarılar dostum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
kötü baslayıp toparlamıssın ümit tebrik ederim 1. lig hayalini gerceklestirmeni beklioruz![]()
yorumlarınız için tesekkürler. Macları oynuyorum ve son 3 hafta kaldı. SSleri koymayacagım tek tek bütün macları koyacagım. Puan durumu söyle 31. hafta itibarı ile
1.Rize-64
2.Bolu-58
3.Kasımpasa-56
4.Manisa-56
5.Altay-56
6.Kayseri Erciyes-53
TariboWest
hadi ümit güveniyoruz sana 2. olarak çıkacaksın en kötü ihtimalle play off larda çıkacağını düşünüyorum
kıl payı kurtarmıssın be kardesim hade süper lig göster bize![]()
Evet arkadaslar Manisaya elendik. Kariyeri kapatmayı düsünüyorum. Bir daha oynamam Bank Asya cok zaman gecek.Yorumlarınız için tesekkürler
TariboWest
Kanka Bence Kapatma. Mücadele edelim Hep Beraber![]()
playoff biletini koymuşsun cebine. Süperlig gözüküyo gibi valla.
yok kardesim kapattım. Böyle serefsiz bir oyun görmedim. Cok iyi oynadıgım maclarda benim defans topu uzaklastırıyo onların forvete carpıyo gol. Dandik sonuclar. Eziyorum ama sonucta yenilen ben. Biraz ara veriyorum FM ye yoksa turnuvadan da soguyacagım. Artık UEFA eslesmlerini bekleyecegim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alican ben elendim sen süper ligden bahsediyosun![]()
Last edited by GeorgeWeah : 13.Mayıs.2009 at 04:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Kararına Saygı Duymaktan Başka Bişey Yapamam Kankao zaman biraz takipci oLarak Kal Bence
![]()
takımını iyi analiz et ümit iyi bir manajersin ama takım secimlerin biras kötüsonraki kariyerini bekliyor olacagız kardesim
![]()
hepinize tesekkür ederim. Dogru diyosun Evren hep kücük takım alıyorum ya da zor takım ama biraz ara vericem yoksa turnuvada da basarısız olacagım.
TariboWest
Evet turgay düsündüm tasındım karar verdim. Devam ediyorum. Destekleriniz için tesekkürler. Hep beraber süper lige cıkacagız insallah.
TariboWest
Valla Umit eger devam etmeseydin dicektim ki, madem kucuk takim yonetmesini bilmiyorsun neden aliyorsun, git Man City'i al
Ama devam ettin firca yemekten kurtuldun. Gelecek sezon acik ara TSL'ye cikacagina inancim tam.
Devam etmene sevindim bu sezon garanti veriyorum süpeligdesin. bileti yanlış almışsın ümit o bilet konser biletiydi.![]()
yorumlarınız için tesekkürler. İnsallah bu sene TSL ye cıkarız. Sizin desteginiz bana daha da güc veriyor. 2. lig için yabancı transferi önerileriniz var mı? Bildiğiniz gibi yeni playooflar bitti.Süper lige cıkan takımlar ise söyle olustu.
1-Rize
2-Bolu
3-Manisa
TariboWest
2009-2010 Transferler
Cok hareketli bir transfer zamanı gecirdik. Özden,Ferhat Öztorun ve Burak Yılmaz gibi kaliteli oyuncuları takıma kattık. Para eden oyuncuları saatık ve paraları maasa aktardık. Öylece yaptık transferleri. Aslıda Gs verseydi gencleri cok iyi oyuncuları getirecektim. Devre arası Semih Kaya,Özgür Can,İlhan Parlak gibi oyunculara teklif götürecegiz. Alabilirsek süper olacak.
Evet benden bugünlük bu kadar. Türkiye Kupası heyecanı sardı beni. İnsallah 26 yıl sonra kupayı Fenerbahcem kazanır. Görüsmek üzere. Bu arada transferlerle ilgili görüs ve yorumlarınızı bekliyorum.
TariboWest
Transfer butcen varmi?
Valla kardesim butcen yoksa yabanci transferi konusunda sana pek bir yardimim dokunmaz ama satlik listesindeki oyunculara bak. 0 bedel ile kiralama yoluna git![]()
ümit güveniyoruz sana bu sene hayırlısıyla süper ligteyiz![]()
Ne oldu hocam çıkamadık mı?
BANK ASYA 1. LİG BASLIYOR!!!
BANK ASYA 1. HAFTA
Ligin acılıs macında Kayseri Erciyesi iyi futbolla yeniyoruz. Gercekten yaptıgım taktik iyi oturdu. Gecen senenin de intikamını aldık.
FTK 1. TUR MACI
Yine FM nin Azizliğine ugradık. İyi oynamamıza ragmen Buca ya yenildik ve FTK bizim için baslamadan bitti.
BANK ASYA 2. HAFTA
Zorlancagımı düsündüğüm bir mactı. Ama öyle güzel bir oyun oynadıkki Adan Demirspor dayanamadı ve bu sonuc ortaya cıktı.
BANK ASYA 3. HAFTA
Mactan Önce Hacettepe Teknik direktörü Hikmet Karaman Bizi Yenecegini Söylüyordu ama OLMADI!!! Allah Nazarlardan saklasın 3te 3 gidiyoruz ligde..
TariboWest