Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 21.74%
  • Beşiktaş

14 60.87%
  • Berabere

4 17.39%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 79 sonuç

Konu: Ankaragücü - Beşiktaş [ TSL 32. Hafta ]

Nesil
    2006

Hikmet Karaman, Fenerbahçe'li olduğundan belkide bunun etkisi ile maça fazladan motive olabilir. Buda oyuncuların diğer maçlara göre daha fazla efor sarfetmesini sağlar. Düşmemek için kazanmak zorundalar. Beşiktaş'ın kupadan sonra bu maçı kazanabileceğini düşünmüyorum. Ama kazanırsada şaşırmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Artık bundan sonra puan kaybımız ancakbeancak Galatasaray maçında olabilir...Bu düşüncemin doğrultusunda da Ankaragücü'nü yeneceğimizi düşünüyorum...
    Başarılar Beşiktaş'ım,Kaldı 3 Haydi !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray maçında ne puan kaybı yahu.O maçı kesinlikle kazanacağız.Bu akşam da 2 farklı skor olacağını tahmin ediyorum.3-1 falan kazanırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Medyanın gereksiz yere baskı oLuşturması benim garibime gidiyor. Tv programLarına bakıyorsunuz heryerde işte Beşiktaş Puan kaybedicek, Ankaragücü şöyLe bir takım, şöyLe yaparsa puan aLıcak Beşiktaş tan konuşuLmuyor hiç..Bu sadece Beşiktaş ta oLan bir oLay. Sivasspor maçı öncesi ya da bu gün yine çok önemLi Trabzon maçı var ama kimse o maç için böyLe açıkLamaLarda buLunmuyor ve buLunmadı..

Bu benim garibime gidiyor ve anLam veremedim.. Az önce NTV spor da yorum yapıLıyor yok işte Ankaragücü kenetLendi, işte şöyLe yaparLarsa kazanırLar, zaafLarı şunLar, Beşiktaşın zaafLarı şunLar, diğer yorumcu azıcık Beşiktaştan bahsetti işte şöyLe artıLarı var, şu faktörLer var hemen gürcan biLginç araya girdi işte Ankaragücünün ofansif yönü çok iyi, şöyLe siLahLarı var feLan bastırdı diğer yorumcuyu

Ankaragücünü küçümseme açısından söyLemiyorum onLarında puana ihtiyaçLarı var birazda Bursa iLe oLan husumetten doLayı Beşiktaş a karşı ayrı bir sempatiLeri var ama yansıtıLanLar benim garibime gidiyor açıkcası..

Neyse bakaLım neLer oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir de neden Sivas dün oynadı ki ? Aynı anda oynansa daha iyiydi bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Murat Abi Hacettepeninde Ankaragücününde Sahası aynı oldugu için ayrı günlere alındı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nasıl aynı yaw. 2 tane saha var bildiğim Ankara'da. Federasyon diyemiyormu bu maç şurada diye. Ver birisini Yenikent Asaş stadına diğerini de 19 Mayıs'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Murat Ankara'da 2 maç var bu hafta. 1 takım ASAŞ'ta oynayacaktı ama bugün ASAŞ'ta Play-Off finali olduğu için Sivas maçı 1 gün önceye alındı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nasıl aynı yaw. 2 tane saha var bildiğim Ankara'da. Federasyon diyemiyormu bu maç şurada diye. Ver birisini Yenikent Asaş stadına diğerini de 19 Mayıs'a.
    Diyemiyor, hatta diyemez. Çünkü suni çimde oynaması gerekiyor iki takımın da. Yoksa eşitsizlik ortaya çıkıyor. Takımların da biri suni çimde diğeri doğal çimde oynasın önerisini kabul etmediğini duymuştum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ey allahım yaa.O zaman Play - Off finalini pazartesine koy. Bahaneleri bu mu ?

Ben şahsen hiç alakası olmayan 8 tane maçın aynı anda oynanıpda Sivas maçının bu şekilde önce oynanmasına anlam veremiyorum.Madem taviz verilecek 8 maçı aynı saatte oynamanın da bir anlamı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray maçında ne puan kaybı yahu.O maçı kesinlikle kazanacağız.Bu akşam da 2 farklı skor olacağını tahmin ediyorum.3-1 falan kazanırız.
    Vay be ,maçı oynamadan üstelik derbi olmasına ragmen (Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada)kesinlikle kazanacaksınız ha
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakan
    Ekrem
    Gökhan
    Toraman
    Üzülmez
    Cisse
    Ernst
    Yusuf
    Holosko
    Tello
    Bobo

Muhtemel 11'imiz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Vay be ,maçı oynamadan üstelik derbi olmasına ragmen (Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada)kesinlikle kazanacaksınız ha
    Kesinlikle kazanmamız gerekiyor diyelim ozaman Yeter ki sen gerilme

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ey allahım yaa.O zaman Play - Off finalini pazartesine koy. Bahaneleri bu mu ?

Ben şahsen hiç alakası olmayan 8 tane maçın aynı anda oynanıpda Sivas maçının bu şekilde önce oynanmasına anlam veremiyorum.Madem taviz verilecek 8 maçı aynı saatte oynamanın da bir anlamı yok.
    Play off ile alakalı değil Murat. Yukarıda yazdım. Eğer doğal çim olsaydı stad farklı sahalarda oynamak sorun olmazdı. Taraftar olarak sen isyan ediyorsun ama kulüpler diğer takımın doğal çimde oynamasını istemedi. Mecburen aynı sahada farklı günlerde oldu maçlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hikmet Karaman, Fenerbahçe'li olduğundan belkide bunun etkisi ile maça fazladan motive olabilir. Buda oyuncuların diğer maçlara göre daha fazla efor sarfetmesini sağlar. Düşmemek için kazanmak zorundalar. Beşiktaş'ın kupadan sonra bu maçı kazanabileceğini düşünmüyorum. Ama kazanırsada şaşırmam.
    Hikmet Karaman G.Saray'lıdır ya

Beşiktaş zorlansa da kazanacaktır.Skor olarak 1-2 veya 0-2 olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan o zaman bu hafta böyle bir sorun var.Niye diğer 8 maçı aynı saate koydular.Kural zorunlu da olsa iptal edilecekti, diğer maçların da aynı anda oynanmasına gerek yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Düşme potasında kritik maçlar olduğu için sanırım. Fikstürün azizliği denilebilir sadece. Yukarıda pek olay dönmez ama düşme potası kritik. Zatan bu nedenle sanırım Lig TV tüm maçları verecek, dönüşümlü de olsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Düşme potasında kritik maçlar olduğu için sanırım. Fikstürün azizliği denilebilir sadece. Yukarıda pek olay dönmez ama düşme potası kritik. Zatan bu nedenle sanırım Lig TV tüm maçları verecek, dönüşümlü de olsa.
    Lig TV sadece tek maçı veriyor.Daha 3-4 kanal maçları veriyor.Anadolu kulüpleri maçı dönüşümlü oluyor.4 büyükler ayrı ayrı kanallarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biliyorum Aygün. Lig TV'yi Digitürk olarak düşün o zaman. Digitürk tüm maçları veriyor, dönüşümlü de olsa. Oldu mu şimdi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Biliyorum Aygün. Lig TV'yi Digitürk olarak düşün o zaman. Digitürk tüm maçları veriyor, dönüşümlü de olsa. Oldu mu şimdi?
    Oldu abi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muha nereye takılıyon Mayk yaw

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

dk.1

1-0 öndeyiz Bobo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok Babasın Bobo

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bu Ne Hız Ya

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Daha demin gidip bayiden idda oynadım.Alt verdim.Eve bi geldim BJK 1-0 önde .Şansa bak ya.Bu maç kesin üst biter (:

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gol Iglesias 1-1

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

1-1 oldu hayret bişi ya

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

geldi gol geldi..İglesias...1-1

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

bence ankara gücü bu macı yenlecek ve ligden düşecek seneyede ankara sporla birlesip tekrar lige cıkacak

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

1998'den beri Ankaragücü sahasında Bjk'yi yenemiyor belki de 11 yıllık hasret sona erer...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri