Sadece çekirdek çıtlatan taraf maraton bölümünün bir kısmı diğerleri hep ayakta hep tezahürat yapmakta.![]()
Trabzonspor
Bursaspor
Berabere
Sadece çekirdek çıtlatan taraf maraton bölümünün bir kısmı diğerleri hep ayakta hep tezahürat yapmakta.![]()
Trabzonspor maç boyu bastırır fakat Bursaspor 1-0 kazanır düşüncesindeyim...Maçın seyri bu şekilde olacak bence...
Serkan Balcı sezonu kapatmış.Selçuk oynayacakmış yerine.Bu arada Alanzinho 'yu yine almamışlar 11'e.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
--------Ivankov--------
Ali - Ömer- Tuna - Keçeli
Veli - Kirita - Ozan - Ozan
Sercan - Shin
Bursasporun kadrosu . . .
Başarılar Bursaya
Sçmalamış defansta,kesin gol yicez Tyfun ortada Sağda Ferhat hadi hayırlısı.
Son dakika Ozan kırmızı gördü tehlikeli nokta frikik kullanıyor Trabzon ..
Gökhan Ünal frikikten atti, Trabzonspor maci 1-0 kazandi ...
Attı valla Gökhan 90+6'da stad yıkılıo![]()
Gol oldu Gökhan Ünal
Ertuğrul Hocada çok sinirlendi ...
yazık oldu Bursaya ne diyelim.
Sercan'ı at artık oyundan hoca ya.Sercan hakemi dövücek nerdeyse hoca hiç bişi yapmıyor hayret bişi ya.Adam gibi hakem olasydın zaten verirdin Kırmızıyı Sercana.Bursalılarda hakemi yicekler...
Rovans alindi
ohh beee![]()
Hasan Kabze'nin golüne benzemesin bu da?TS nin kaderi bizim elimizde. Önce BJK, Sonra sivasla oynayacagız. Hakeden sampiyon olsun, tebrikler TS.
Ben Trabzonspor'un sampiyon olmasini istiyorum. Umarim bu dilegim gerceklesir.![]()
Hak yerini buldu mu desek kısaca...
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
ilk maçta ofsayt ile yenilen gol sonrası ortalığı yıkan Trabzonsporlu arkadaşları bu maçta çok umursamaz gördüm.
hakem adeta maçı katletti helal olsun.
inanıyoruz ilerleyen senelerde Bursaspor daha iyi yerlere gelecek.
Yazık oldu Bursa'ya..UEFA onlar için zorlaştı ama yine de Ertuğrul Hoca ve ekibine helal olsun diyorum çok iyi yerlere geldiler .. Hakeme de helal olsun valla ..
Yahu bırakın çocuklar gibi atısmayı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1-0 oldu bızım oldu.
Huseyinin Umuta pasini gordunuzmuZidane gibiydi
Ayrica 1ci yarinin bitisindede fauluk pozisyonumuz var
Hiç olmayacak faulü vererek Hüseyin Göçek miydi hakemin adı bilmiyorum ama o hakem bir maçı daha katletti bana göre.
Ara ara maça bakma fırsatım oldu.Her baktığımda Bursaspor daha üstün oynuyordu.Ancak futbolun cilvesi işte.Son saniyelerdeki posizyonda babam ve abimle maçı izlerken 3'ümüz de aynı anda gol olacak dedi ve Gökhan'da golünü attı.
Ne diyelim tebrikler Trabzon'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Posizyon demedim ama genelde topun hakimi Bursa'ydı.Belki öyle denk gelmiştir.Benim her açtığım dakikalarda Bursa'nın ayağındaydı top.
Bana başka zaman özel mesaj ile geliyorsun. B.Jimnastik Kulübü yazmayayım mı yani diyorsun ama şimdi de gelip tirabzon yazıyorsun. Bunları kasıtlı yaptığını zaten biliyoruz ama bari bu kadar göstere göstere yapma lütfen.
Yazacaksanız mahalle kavgasına dönmeden yazın lütfen. Artık ligin 33. haftasına girdik. Yeter gerginlik stres.
LaigLeNoiR şanslı adammışsın nasıl becerin koca maçta o üç pozisyonu yakalamayı !