Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Gölgen Gibi Adım Adım Peşindeyim Galatasarayım[9.3.0]

Grupun zor kardeşim ama 2-3 olabilecek güçtesin bence

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Gerçekleri Tarih Yazar Tarihi de GALATASARAY

Ş.Ligi grup ilk maçında G.Rangers karşısında 1-0 geriye düştük ama Cardozo ve Yaser'in süper golleriyle gruba 3 puanla başladık.Mutluyuz

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Antepspor karşısında müthiş zorlandık.Ama Lincoln frikite affetmedi ve zorda olsa kazandık.

Ve yılın ilk derbisi.Galatasaray evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.Galatasaray'da Ümit Ergül düşünceli çünkü bu maçtan sonra üst üste Manchester United ve Fenerbahçe maçları var.Derbi Ali Samiyen'de ve iki takımın puanları eşit.Galatasaray son lig maçında Gaziantepspor'u 1-0 ile geçerken Beşiktaş Hacettepe'yi 4-1 yenmişti.
    Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Derbide Beşiktaşı devirdik ve galibiyet serimizi sürdürdük.Meira ve Yaser gerçekten mükemmeldi.

Beklenen oldu ve United bizi güle oynaya yendi.Ama normal sonuç UEFA Kuapsını istiyorum.

Asrın dderbisinde 10 senedir kazanamadığımız deplasmanda 3-1 galip geldik hem 2 derbiyi de kazandık hem 6 da 6 yaptıp.Takımım süper gidiyor.İnşallah bozulmaz.Ama taktiğime en iyi alışan isim Meira oldu.Ön direkte kafayı vurduğu an golleri geliyor.

Puan durumu.Lideriz ve 6 da 6 2 derbiyi de kazandık.Böyle devam edersek her şey için erken ama şampiyonluk yakın.

Türkiye de onca golcü dururken meira 6 haftada attığı 6 golle zirvede:Bu durum sanırım taktikten Meira sürekli kornerlerde kafaya çıkıyor ve sürekli gol atıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ligde iyisin. ŞL grubunda daha hersey yeni baslamıs. UEFA yı düsünme. ŞL ye odaklan
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Maçlar

İstanbul BŞB karşısında 2-0 kazandık ve galibiyet serimizi sürdürdük.

Şampiyonlar Liginde deplasmandan 1 puanla dönerek tur şansımızı artırdık.

Ligte Avrupa yorgunu olmamıza rağmen Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yendik ve ilk yarıdaki tüm derbileri kazandık

Türkiye Kupası grup ilk maçında Antepsporla deplasmanda 2-2 berabere kaldık ve gruplara 1 puanla başladık

Kayseri karşısında gol olduk yağdık ve maçı 5-1 gibi farklı bir skorla kazandık.

Avrupa da tarih yazmaya devam ediyoruz.Evimizde Villarreali 1-0 yenerek 7 puana ulaştık.Diğer maçlarımızdan birininde Rangers olması beni heyecanlandırdı.

Konyasporu deplasmanda 2 sürpriz golcümüzün golleri ile 2-1 yendik.

Bursaspor'u da 5-0 yenerek kupada puanımızı 4'e yükselttik.Takım çok iyi gidiyor.İnşallah bozulmaz.

Puan durumu herşeyi açıklıyor.En yakın rakibimizle 8 puan fark açtık ve 10 da 10 yapmayı başardık.İnşallah gerisi gelir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri