Ben Altay'ı istiyordum. Olmadı Bolu olsun dedim. İkisei de elendi. Şimdi hangisi gelirse gelsin![]()
Ben Altay'ı istiyordum. Olmadı Bolu olsun dedim. İkisei de elendi. Şimdi hangisi gelirse gelsin![]()
Ksk cikar insallah..
İyi oynayan kazansin
Evim Çarşı'ya-derneğe 5 dakika uzakta sabah dershaneye giderken bir bakayım dedim ne kadar kalabalık toplanmış.İskele'nin önünden geçtim çoşkulu ve baya bi kalabalık vardı.Eğer Karşıyaka yener ise bu gece uyuyamayız şimdi![]()
O gece bu gece olursa zaten sabaha kadar uyumak yok.Karşıyaka uyumaz bu gece.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
O kadar taraftarı var kardeşim.Ne kadar sevmesemde KSK'yıvarsın çıksın süper lige...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dakika 2'de Ferhat Kiraz ile öne geçtik. Karşıyaka maça iyi başladı. Hadi KSK.![]()
İyi başladık 2. gol de kaçtı az önce ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ucuz atlattık valla![]()
Last edited by tarikko : 18.Mayıs.2009 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Karşıyaka 1-0 öne geçti
1-1 oldu ..
Mac penaltilara kalacak yine. Karsiyaka Süper ligde diyebiliriz.![]()
Uzatmalara kaldı maç ..
Kasımpaşa Attı ne yazık kidakka 113.
Kahretsin ya ... Play Off a kalan 4lü içinden tek nefret ettiğim takım geldi.Altay , Karşıyaka gibi köklü kulüpler varken yazık oldu.Biz İ.B.B'den kurtulamazken taraftarı olmayan başka bir takım geliyor.
Böyle mac olmaz, kahretsin ...
İbb tamamen apayrı bi olay zaten.. Kasımpaşa'nın yine taraftarı var.. İstemememin sebebi çok fazla istanbul takımı oluyo ligde..
Yine mi Kasımpaşa, şaka gibi yahu.
Yazık.. Uzatmalarda gelen gol ve giden Süper Lig vizesi .. O Gece Bu Sene olamadı maalesef ..
Bu saibeli futbol düzeninden biktim artik...
Siyaset futboldan elini cekmedigi sürece bizden bi cacik olmaz!
Ya nedir bu boyle, Istanbul takimi doldu. En azindan su belediye takimlarini cikarsak. Taraftar potansiyeli olan kulupler gelse ligimize
Tebrikler Kasımpaşa'ya.Geçmiş olsun Karşıyaka'ya.
Ege TV ve Yeni Asır TV'den maçı takip etme şansım oldu ve tüm İzmir'liler sokaklara dökülmüş ve Süper Lig'i bekliyordu ama olmadı.
Kasımpaşa'ya Süper Lig'de başarılar... Yine İstanbul takımları arttı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yazık oldu yazık cidden yazık onca taraftar karşıyaka carşıda bekliyordu şimdi izmirde büyük bi kargaşa olur peki ya cıkan takım kasımpaşa bu değilmiydi herkeze yenilen tsl takımı herneyse.
Helal olsun Kasımpaşa , rövansı aldılar İzmir'den
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kasımpaşa Süper Lig'e hoşgeldi. Seneye aynen geri düşer![]()
Hoşgeldin Kasımpaşa.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
KARŞIYAKALILAR JANDARMA İLE ÇATIŞTI
Maçın ardından Karşıyakalı taraftarlar sahaya inerek büyük olaylar çıkardı ve özel güvenlik görevlileri ile çatıştı. Yeşil-Kırmızılı taraftarlar Jandarma ile de çatışırken, yenilgi sonrası oldukça sinirli oldukları görüldü.
Sporx
Hoşgeldin Paşa. O gece bu sene degilmiş
Bolu'nun gelmesini istiyordum, olmazsa Paşa gelsin diyordum onlar geldi. Hayırlı olsun.
Last edited by PesimiSTyLa : 18.Mayıs.2009 at 03:41 Reason: yazım hatası
Hoşgeldin Kasımpaşa.Yine İzmir takımı gelemedi inşallah Seneye Altay - Karşıyaka'dan biri gelir.
Gel Kasımpaşa Git Kasımpaşa.Yine düşerler.Gelmesini istemediğim takım geldi maalesef.İstanbul Ligi oldu (: