Beşiktaş şampiyon olursa kupa finalini oynadığı takımla oynar Süper Kupayı.F.Bahçe ile yani...
Denizlispor
Beşiktaş
Berabere
Beşiktaş şampiyon olursa kupa finalini oynadığı takımla oynar Süper Kupayı.F.Bahçe ile yani...
Aslında en mantıklısı bizim Paf'larla oynamamız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet bende baktım şimdi öyleymiş.. Bende düzeltmiş oldum kendimi bölece..
Hayır, ne kadar spor programı var ise televizyonda söyledi, zaten FM'de bile Türkiye Kupası finalisti oynuyor. Çünkü, şampiyonluk kupadan daha büyük bir başarı olduğundan Beşiktaş lig şampiyonu ünvanı ile katılıyor o nedenle kupa ünvanı ilede kupa finalisti olan takım katılıyor. Oda Fenerbahçe...
evet tamam baktım bende haklıymışsın.. İyiymiş o zaman bjk şampiyon olsun![]()
İçimde az da olsa bir endişe yok değil ama bunu bastıran bir de hırs var, özlem var.. Bir tek atalım dubleye Kartalım ..
Beşiktaş attı: 1-0..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beşiktaş'ın bir eli kupada![]()
(/s)
Şampiyonuz. Şampiyonuz, Şampiyonnn
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şampiyon Beşiktaş artık bu saatten sonra .... Tebrikler .
2-0 Şampiyon beşiktaş
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tebrikler Beşiktaş.
Tebrikler Beşiktaş...
Beşiktaşı ve Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim şampiyon oldular artık (:
Şampiyon Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Tebrikler ..
Tebrikler Besiktas...
Tebrikler Beşiktaş . . .
Tebrikler Beşiktaş
Tebrikler Beşiktaş...Mustafa denizli bu sefer denizliden zaferle ayrıldı..![]()
Mucize bekleniyordu ki mucizenin de ötesinde birşey varsa o olurdu bu maçı Beşiktaş'ın kaybetmesi.
Beşiktaş fırsatları çok iyi değerlendirdi, Mustafa Denizli'nin yönetim şeklinin payı çok büyük. Takım oldu Beşiktaş ve hedefe ulaştı. Daha sezonun başında hocayı gönderiyorsun, ilk devre sona erdiğinde 6. sıradasın ve sezonu şampiyon tamamlıyorsun hem de 2 kupayla. Bize de tebrik etmek düşer sadece, tebrikler Beşiktaş.
"YÜCE ATATÜRK"
Şampiyon Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Beşiktaşı ve tüm Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim.
Uzun zamandır kazanamadıkları ligde haklı bir şampiyonluk elde ettiler.
tebrikler beşiktaş
Helal olsun Beşiktaşıma.
Maçı beşiktaş meydanında izledim.. Neydi yahu o öyleüstüme baya bi bira döküldü ama
hakettiler valla
inanırmısınız koca meydanda bi tek benim t-shirtim renkliydi, ayrıca kolumda sarı laci bileklik vardı
bi an korktum daya yermiyim diye ama bişi olmadı..
sonuç olarak, Tebrikler Beşiktaş..
Bende Kızılay, Bahçeli hepsinden geçtim geldim duman altı olmuş her yer![]()
Şampiyonuz Beşiktaşım !!!
Tur atmaktan yoruldum yeni geldim eve.Süper bir şölen vardı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Teşekkürler Beşiktaş!
Tebrikler Beşiktaş!!
Burda da 200metrekare anayurt meydanda taraftarlar coştu![]()
![]()