essien ucuza gitmiş bea
essien ucuza gitmiş bea
bencede, zaten adamın fiyatı o civarlarda.
Tuncay 77 Mİlyon Eur'ya Arsenala
valla messi varsa laf yok benim bi oyunda chelsea de harika oynuyordu moutinhoOriginally Posted by Cristiano Ronaldo
tuncay 76 trilyona gitmişti
fm 2005 de dede 112 trilyona gitmişti nasıl olur demeyin sezonluk ortalması 9.42 idi 33 aisisti vardı 12 gol 27 kez maçın adamı
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
hepniz süpersiniz.
Nélioyu Real Madride 50 milyon euroya satmıştım
Originally Posted by turgut
dede iyiymis yaw 2006 da 14 alıp 15 sattı onu yabancı sorunudan fathi yi ladım oda iyi aynı isi görüyor ben satmadımda bir keresinde cm 03-04 te ronaldinho yu real madrid serbest kalma maddesine aldıgına sahit oldum
Arkadaşlar oyuncuları bu şekilde yüksek ücretlere satmanın bir püf noktası warmı acaba? Adu'nun değeri 16M ama maximum 10m luk teklifler geliyor. Takımım süper gidiyor ama hiç bu şekilde transfer teklifleri almıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
62 milyon euro'ya robınho'yu mılana'a sattm bı baska teklıfte 35 + shewa'ydı ama kabul etmedm
takımın hangisi ona göre de değşiyorOriginally Posted by CuTDaCRaP
bi de ligin düşük kaliteli liglerdense fiyatlar aşağıda kalıyorbi de avrupa kupalarında oynayacaksın oyuncuların tanınırlılığı artacak
eğer takımın iyi bi takım ise oyuncuna yüksek teklif gelir adu eğer sende genç ise çok yüksek bi teklif gelmez ama sana gelen teklifi fiyatının 3 katına kadar çıkar ve takıma yeni teklif gönder ama sadece büyük takım isterse yapOriginally Posted by CuTDaCRaP
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
suan güncellemede gökdenize büyük teklif gelcek gibi gözüküyo
eduardo nunez 110 milyon dolara liverpool a ve francisco aguilar 64 milyon dolara athletico madride satmıştım....
tabiiki tuncay şanli
ümit karanı 33 yaşındayken real madride 35mnpounda satmıştım(fiyatı 27mn pound du) adam benim oyuna başladığım tarihten sattığım tarihe kadar milli takımda 73 maç 113 gol galatasaray da son sezonu hariç gol ortalaması 47 ligde 11 avrupada toplamda 261 maçta 237 gol attı galatasarayın fvori kişilerinde fatih terimle birlikte bulunuyodu ki ben bile 5 ECC 4 lig şampiyonluğu aldığım halde hala yoktum favorilerde son sezon büyük düşüş yaşıyo idi bende satılık listesinde koydum itibarı dünya çapıydı belki alan olur demiştim chelsea 42mn pound verdi ama 30 mn si 24ay vade ile bende diğer teklife yani reale sattım adamlar muhtemelen pişman oldu ilk 5 maç 3 gol oynadı sora sakatlandı genel muıtluluğunda futbolu bırakıcak sakatlık onu yedi bitirdi tarzı bişey yazıyorsuan 5 ay yok zaten hızı falan 13e düşmüş ama satmamdan sonra bütün taraftarlar bana baya sövdü daha pahalıya da oyuncu sattım ama ümit karan oyun başında fiyatı düşük bi oyuncu ve itibarı ulusaldı yani kendim yetiştirdim gibi bişey(29 yaşından sonra
)ondan duygulandım bole gözlerim falan dolacaktı giderken tabi özgürcan var ondan daha iyi suan fityatı 17mn pound chelsea ve barca her sezon başı teklif üstüne teklif yapıyo ouda satacam
diğer takımlarada oyuncuları ben alıyorum sezon başlarında su an 5.sezonum bitmek üzere ligde 4 kez ben 1 kez fener şampiyon oldu besiktas 1 kere fener 1 kere eskisehir(ben yonetiyordum) 1 kere UEFA yı aldısu an fenerde pirlo ballack c.ronaldo reyes mexes var bjk de kaka podolski babel essien robben arda turan var eski şehirde juninho(antrenör oyuncu su an)ze antonio kerlon celsinho de jong anderson i. basaran volkan bekci cafercn aksu var bunlardan da gördüğüm en yüksek transfer teklifi babele geldi 52mn pound teklif yaptı bjk ye chelsea bjk kabul etti galba gidicek su an türkiye ligi çok deli durumda her sezon avrupada en az 5 takımçeyrek final oynuyor 3 takımda yarı final oynuyor lig süper durumda diğer takımlarda yaşlı kurtlar var beckham ze roberto maniche r.carlos gibi bunları kendileri aldılar beleşe
Bursaspor Kariyerimde Ahmet Dursun'u 5MN YTL'ye Udinese satıverdim
Birde Alex Var sanırım 70 MN YTL'ye Satmıştım
walla benim rakam arkadaslarımınkinin yanında ufak kalcak ama f.torresi arsenale pesin milyon pounda sattım.ama freyide 20 milyona chelsea ye verdiğimi söylemeliyim 1 kaleci için ii para
kaç milyon pounda sattın torresi
matias delgado'yu real madrid'e 85 milyon $+sonraki satıştan % 35 pay ile sattım.yerine de sezer öztürk 'ü 6.750 milyon$ a aldım.nasıl ama.çok karlı oldu.
vitti yi inter e 75 milyon $ +12 ay taksit 25 milyon $ a sattım ve buna çok pişman olmustum
76 milyon dolara anelkayı sattım ötekiler 20-25 arası fazla oyuncu satmıyorum gerçi
Originally Posted by futbolog37
Nasıl o kadar pahalıya satabildinki?
Nitekim delgado'nun reputation'u national!!
daniel carvalhodan 30 milyon dolar kazandırdım trabzonspora
Originally Posted by starfreedom
ilginç dimi.bende şaşırmıştım.adamın değeri oyunda 12.5 milyon $ idi.ben istediğim fiyatı 25 milyon $ olarak belirlemiştim.adamlar 30 peşin 25 milyon $ da taksitle teklif yaptılar.peşinatı 50 milyona,taksitide 18 aylık 35 milyona çıkardım.yüzdeyide ayarlayıp teklifimi gönderdim.aamlar hiç pazarlık yapmadan kabul ettiler.bende böyle fırsat kaçmaz deyip sattım.
tevez`i 86.000.000 $ real madride
Cech'e 50 MN YTL Wermişti..!
Wermedm
Tuncay 20 MN YTL Arsenal'de O da çok darda olduğumdn Hea![]()
maschearano'yu 55 m dolara chelseaye satmıstım
torres .... 78 milyon €
valla ben hep dandik taklımlarla oynadığım icin oyle ucuk meblağları goremedim k.maras spora antalya spordan hasan ozeri almıstım 200k ye bu oyuncu 37 gol atti ligde trabzonspora 6m na satmistim![]()
werder bremen deyken tim borowski yi 22 milyon dolara satmıştım