Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 66 sonuç

Konu: Süper Kupa Finali Olimpiyatta

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Genelde Show tv'de yayınlanıyordu.Fenada değillerdi ama umarım Fox tv'de iyi bir yayın yapar..Almanya olmadı diğer gurbetçilerimizin çok olduğu bir ülkede yapılabilirdi maç ama neyse Türkiye'deki futbolseverlerde süper kupa seyretme şansı elde etmiş olacaklar böyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence maç İzmir Atatürk Stadında yapılmalıydı oLimpiyat böyLe bir kupa için hiç uygun değil hatta olimpiyat futbol oynamak için uygun değil...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Bence maç İzmir Atatürk Stadında yapılmalıydı oLimpiyat böyLe bir kupa için hiç uygun değil hatta olimpiyat futbol oynamak için uygun değil...
    Fenerbahçe İzmir Atatürk'ü kabul etmezdi, Beşiktaş ile iki final oynadık ve kaybettik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe İzmir Atatürk'ü kabul etmezdi, Beşiktaş ile iki final oynadık ve kaybettik.
    Kayseri Kadir Has'a gitsinler hiç olmadı Şanlıurfa'daki yada Rize'deki yeni yapılan stadlara gitsinler hepsi daha iyidir Olimpiyattan...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Şanlıurfa stadının açılışı olurdu hem çok iyi olurdu Urfa'da olsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu bırakın Olimpiyat'ta oynansın o kadar para harcadık arada maç yapılsın

Hem oradakilerde bizim vatandaşımız onlarda seyretmek ister takımlarını. Sezon içerisinde İstanbul'a gelme şansları olmuyordur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yahu bırakın Olimpiyat'ta oynansın o kadar para harcadık arada maç yapılsın

Hem oradakilerde bizim vatandaşımız onlarda seyretmek ister takımlarını. Sezon içerisinde İstanbul'a gelme şansları olmuyordur.
    Garanti Bankasının bi reklamı vardı

Alo Alo orası neresii Merhaba burası Alo Garanti diye uyarlasalar ya bunu Olimpiyat'a göre

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Başakşehir'e Mecidiköyden 146 m,Eminönünden 146 b gider...
    normal zamanlarda yollarda sefelat çekiyorduk 80 bin kişi napacak acaba

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu arada maçı Fox verecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2 Ağustos 2009 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa final maçının başlama saati 21.00 olarak belirlendi. Karşılaşma, Fox TV'den naklen yayınlanacak.

TFF

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa finalinin biletleri 27 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat 09.00'da Biletx'in internet sitesinden satışa çıkacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2 Ağustos 2009 Pazar günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Güney Tribün: 20 TL (yarı yarıya)

Doğu Tribün: 40 TL (Beşiktaş)

Batı Tribün: 40 TL (F.Bahçe)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hayret ettim doğrusu.

neden LigTV ve ya DSmart'a vermediler kesin bir yanlışlık oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olimpiyat stadına ne zaman gitsem stadı o kadar boş görünce içim burkulur. Böyle organizasyonlarla en azından bir işe yaramasını sağlıyorlar.Bence türkiye kupası finali de orada oynanabilir.

Nesil
    2006

Maçın FOX TV'de. Buna sevindim, Lig TV veya D-Smart işkencesinden kurtulduk. Başka kanallarda versin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İŞTE BEŞİKTAŞ-F.BAHÇE MAÇININ HAKEMİ!..

Futbolda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2 Ağustos Pazar günü oynanacak TFF Süper Kupa maçını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.

Dev maçta Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Aytekin Durmaz olacak.

Manisa bölgesi hakemi olan Yunus Yıldırım, Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun 2. yarısında, 3 Mayıs 2009 tarihinde oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçında da düdük çalmış ve bu maçtan sarı lacivertli takım 2-1 galip

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa finalinin biletleri 27 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat 09.00'da Biletx'in internet sitesinden satışa çıkacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2 Ağustos 2009 Pazar günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Güney Tribün: 20 TL (yarı yarıya)

Doğu Tribün: 40 TL (Beşiktaş)

Batı Tribün: 40 TL (F.Bahçe)
    Fiyatlar maçın prestiji açısından iyi hatta az ama olimpiyat stadı olduğu için pahalı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş bu maça büyük ihtimalle paf takım veya pafa yakın bir takımla çıkacak.Aynı zamanlarda Barış Kupası da olduğu için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Beşiktaş bu maça büyük ihtimalle paf takım veya pafa yakın bir takımla çıkacak.Aynı zamanlarda Barış Kupası da olduğu için.

Aman Murat Liverpool maçı sonundada böyle demeçler vardı tehlikeli sonuçlar doğuruyo. Yorumcuların ağzına sakız olmak gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Beşiktaş'ın pafla çıkması meşhurdur.İstediği kadro ile çıkabilir.Beşiktaş'ın pafla çıkması bu kupanın önemsiz olduğunu göstermez ki Beşiktaş pafla felan çıkmayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar bana darılmayın kırılmayın ama bu kupanın bence hiç bir önemi kalmamıştır çünkü Kupanın amacı Lig şampiyonu ile Kupa şampiyonun karşılaşmasıdır.Ancak her iki kupayı da biz aldığımıza göre bu kupanın bir amacı kalmamış zaten biz haketmişiz.

Barış Kupasına önem vererek bu maçta gençlere forma şansı vereceği söyleniyor Denizli'nin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bana göre lig ikincisi ile oynanmalıydı bu kupa.Adam 34 maçta 2. olma başarısı göstermiş,diğeri 10 maçlık Fortis'te final oynamış...

Paf'la çıkarız söyle mi falan olmadı.Federasyona başvururuz denildi...

Eğer Barış Kupasında finale kalırsak,hatta bırakın finali gruptan çıkarsak ki maçı oynayıp elensek bile cumartesi İstanbul'da oluyoruz,Pazar maça çıkılmaz...

Federasyona başvurursun ertelenir maç.İki sene önce F.Bahçe'nin Suriye'de yapacağı hazırlık maçı nedeniyle Fortis Türkiye Kupası yarı final maçının ertelendiği gibi...

He ertelenmezsede yapacak birşey yok mecbur bir kupaya yedek-paf ağırlıklı çıkacağız

Bugün Porto'yu yenemezsek zaten bunları konuşmanın bir mantığı yok...

Bu arada her konusu açıldığında bizim Başkan'ın eski söylemlerini dile getirerek laf sokmaya çalışacağınıza kendi başkanınızın önceden söyleyipte gerçekleştirmedikleriyle ilgilenseniz daha iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçe Perşembe Honved'le oynayıp Pazar maça çıkacak.

Suriye'de olan maç apayrı Anıl. Onda Başbakan'ın ricası olmasa zaten o maç oynanmayacaktı. Kayseri'den sonra Suriyeye gidip ordan İstanbula geçti takım falan bayaa zorluk çekmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ne farkeder bunda da Beşiktaşlı Abdullah Gül rica etsin o zaman...

Onu erteliyorsan bunuda erteleyeceksin...

Ben zaten bugün Porto'yu yenip gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum.Bunları boşuna konuşmuş olacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Şimdi kupanın ligi 2.bitiren takımla oynanması felan orası bizi ilgilendirmez federasyon böyle bir karar vermiş..

Amacım laf sokmak felan değil , Beşiktaş'ın yöneticileri Süper Kupayıda alacağız 3 kupa ile bitireceğiz diyorlardı.Bir anda kupa önemsiz oldu nedense .Eğer beşiktaş bugün yenerse portoyu o zaman ne olup olmayacağı hakkında konuşuruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ne farkeder bunda da Beşiktaşlı Abdullah Gül rica etsin o zaman...

Onu erteliyorsan bunuda erteleyeceksin...

Ben zaten bugün Porto'yu yenip gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum.Bunları boşuna konuşmuş olacağız...
    Diplomatik bir olaydı suriyedeki maç Burdaki durumdan çok farklı yani anıl.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Süper Kupa önemsiz diye birşey diyen olmadı Beşiktaş yönetiminden.İşinize gelene inanıyorsunuz.Barış Kupası yabana atılacak bir kupa değil.Hem maddi anlamda hemde prestij anlamında değeri var.Bu yüzden onuda önemsiyorlar.Eğer olurda gruptan çıkarsak Süper Kupa finali için erteleme başvurusu yapacağız Federasyona denildi.Yani kimsenin önemsiz kupa,Pafla çıkacağız dediği yok...

Neyse dediğim gibi bugün Porto'yu yenelimde ondan sonra konuşuruz bunu...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Herneyse arkadaşlar hiçbir takım bir maça mağlubiyet için çıkmaz Beşiktaş'ta nasıl kadroyla çıkarsa da çıksın amacı galibiyet olacaktır.

Ayrıca Anıl ben sana katılmıyorum Porto maçından en kötü beraberlik bekliyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamam bende beraberlik bekliyorum.Berabere kalırsak Porto çıkıyor...

Aç başlıkta orada konuşalım...

Nesil
    2006

Fenerbahçe yönetimi kabul etmezse maç ertelenmez, Çünkü; Fenerbahçe bu maça göre plan yaptı. Zaten Beşiktaş, Porto'yu yenemez. O yüzden sorun olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yenemez diyelim hadi Batu, ya yenerse ?

Fenerbahçe'nin ne gibi planları var ?

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri