Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım ligi üst sırada tamamlar?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Arsenal

13 24.53%
  • Chelsea

10 18.87%
  • Liverpool

7 13.21%
  • Manchester United

23 43.40%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 159 sonuç

Konu: Premiership'de Büyük Düello [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İstemiyorum senden oyuncu falan Ben dışardan alırım belki bi orta saha Belki sola da alırım Belki ikisine de almam O senin problemin değilki Allah allah yaaw

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fabregas'ı satmayı düşünüyorum, ondan gelecek para ile 2 takım daha kurarım ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hernanes veya Wagneri alabirisin Murat abi hem Sol kanat hem orta sahada iyi oynuyabilen adamlar var bunlar onları kap bence

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Nani Londra'da ..

Chelsea'nin Govou ile anlaşamadıgı haberi ajanslara düşer düşmez klüpten Nani ile anlaşıldıgını bildiren basın açıklaması yapılması Ada'da geniş yankı uyandırdı..Nani'nin 11M€ karşılıgında Londra ekibine imza attıgı ögrenilirken oyuncunun aldıgı para hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor..

Ve Tevez 'de 'Chelsea' Dedi !

Man Utd'ın genç yıldızı Nani'yi kadrosuna katan Chelsea bu seferde aynı takımdan Tevez ile 12M€ Karşılıgında anlaşarak hücum hattını güçlendirdi..Tevez transferi ile Chelsea klübü transfer dönemini kapattıklarını duyurdu..

Ballack ile Yollar Ayrıldı !

Chelsea bugün resmi web sitesinden Michael Ballack'ı 6M€ karşılıgında eski takımı Bayern Munih'e sattıgını duyurdu..Açıklamada Ballack'ın 2009'da bitecek olan sözleşmesi için masaya oturuldugunu ancak 31 yaşındaki oyuncunun fahiş ücretler talep etmesi üzerine Chelsea klübünün anlaşmaya yanaşmadıgı bildirildi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hepinize başarılar diliyorum...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ANDERSON out BARRY in

Orta alanda yeni planlar kuran Murat Özdemir kadrosunda düşünmediği Anderson'u elden çıkarmak istiyor.Bu haber Ada'da yayılırken Aston Villa'nın da Anderson'la yakından ilgilendiği ve bu oyuncuyu takıma katmak istemeleri üzerine her iki tarafın yöneticileri masaya oturdu.

Henüz kesin bir gelişme olmamasına rağmen Ada'da herkes bu takasa kesin gözüyle bakıyor.Murat Özdemir : "Anderson çok kaliteli bir oyuncu ancak bizim oyun anlayışımız içinde ezilecek bir tipi ve fiziği var.Daha güçlü,kuvvetli bir oyuncu lazım bize." bu şekilde konuşurken Villa'lı Barry'e de övgüler yağdırdı.Tam aradığı tipte bir oyuncu olduğunu dile getiren Özdemir bir taşla iki kuş vuracaklarını hem Anderson'u elden çıkaracaklarını hem de Barry gibi kaliteli bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katacaklarını sözlerine ekledi.

Son Aday DAVİD SİLVA

Sol kanata oyuncu aradığını geçtiğimiz günlerde bildiren Murat Özdemir'in bu sözünden sonra basında hemen Silva haberi belirdi.

Genç İspanyol süperstası çok beğenen ve kadrosunda görmek isteyen Murat Özdemir'in bu transferi kesinlikle istediğini yöneticilere bildirdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Valencia kulübü menejerlerinin Carrick ve Hargreaves için Manu'lu yöneticilerle bir görüşme yaptığı ve olumsuz geçtiği öğrenilirken Silva transferinde bu iki oyuncudan bir tanesinin feda edileceği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Anderson'dan sonra Murat Özdemir'in Owen Hargreaves'i de gözden çıkardığı yönünde.Hargreaves artı 15-20 milyon euro arasında bir rakama bu transferin biteceği gözüyle bakılıyor.Bakalım önümüzdeki günlerde ne gibi gelişmeler olacak...

KHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Barry cok müthiş bir oyuncu alırsan cok iyi olur keza Silva da öyle

KHA : Kolpa Haber Ajansı mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet KOLPA

Bu arada Barry'i de Silva'yı da çok istiyorum.Olurlarsa hiçbir takımın şansı yok açıkca söyleyeyim.

Solda Silva sağda Ronaldo ortada Barry-Carrick önlerinde Rooney onun da önünde Henry Of of tadından yenmeyecek.Bu transferlerin gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam iyi diyorsunda abi solda Arda yı oynatırsın unuttum ben Arda'yı aldıgını bosver silvayı felan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lafla şampiyonluk olmaz efenim, şampiyonluk sahada kazanılır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kadroyu kuruyorum sana Serkan efendi.

------------------------Van Der Saar--------------

İlsinho---------Ferdinand-----Vidiç--------Evra

------------------Barry----------Carrick------------

Ronaldo--------------Rooney---------------Silva

-------------------------Henry-----------------------

Al bu takımla başa çık,çıkabilirsen tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne olacak yahu, merak etme, bizim maç 6. ya da 7. hafta olması lazım. O zaman alırım ben senin havanı, o zamana kadar takıl sen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de öyle hatırlıyorum.O arada bir yerde maçımız Görüşeceğiz bakalım lige erken havlu atacaksın Serkan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

iyi olan kazansın ya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

DÜn yattım gerş kalktığımda bir anda kariyer açılmış.Transferler yapılmış.Bayağı hızlısınız anlaşılan Çok güzel bir kariyer olacağını söylemeye gerek yok ama transferleri beğenmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Favorim kesinlikle Chelsea

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Favorim kesinlikle Chelsea
    teşekkürler..Güveninizi boşa çıkarmayacagız..Çok kolay olacak çok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel kariyer olcak bence maçlar başlasada görsek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

United süpürür(Newcastle tabi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler güzel.Favorum Man UTD

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hepinize başarılar transferler bomba ama favorim Arsenal

sakary Ali Misafir

Liverpool'unda transferlerini bekliyoruz..

Favorim Arsenal.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biz bu taraftarın desteğini de aldıktan sonra belimiz bükülmez. Taraftarımıza haber verelim, bir forvet transferi düşünüyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anket ekledim bu arada, dün unutmuşum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

4ever L'Pool .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Livırpulcular arsenalciler ve çelsiciler hepiniz göreceksiniz mençistır neymiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea fark atar tevez - drogba gol rekoru kırarlar =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En saglam Transferler Chelseaden Gelmiş. Favorim Murat abi Ama Ne yazıkki Chelsea Ligi alır gibi geliyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu Chelsea kimi almış ?

Nani ve Tevez'i aldı benden.Başka adam aldı mı hatırlamıyorum ama bu iki oyuncu da bende yedek olarak oturacak isimlerdi.Yani benim yedeklerim gidip Chelsea'yi şampiyon yapacaklarsa orası başka.Ama bu durumda Chelsea kadrosuna ben şans tanımıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yahu Chelsea kimi almış ?

Nani ve Tevez'i aldı benden.Başka adam aldı mı hatırlamıyorum ama bu iki oyuncu da bende yedek olarak oturacak isimlerdi.Yani benim yedeklerim gidip Chelsea'yi şampiyon yapacaklarsa orası başka.Ama bu durumda Chelsea kadrosuna ben şans tanımıyorum.
    Zaten Malouda,Joe Cole,Kalou kanat üçlüsünün yanına kadro genişliği açısından Nani'yi transfer ettik..kadroda kilit oyuncu görevini görmeyecek yani..Tevez'e gelirsek Drogba sezona iki ay sakat başladı..Lig başı gibi hazır olur ama oda riskli..Drogba kesin oynayacak Anelka-Tevez forma kapma mücadelesi verecek..Oyunda fahiş oyuncu fiyatları var zaten bilmem kime ne kadar gelecek vaadetsede 15m€'lar vereceğime tanıdıgım bildiğim Tevez'e 12M€ veririm..

Kısaca harika orta saham,lig için yeterince iyi defansım ve tecrübeli ve kaliteli forvetlerim ile ligde görüşürüz diyorum efenim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca taraftarlarımıza psikolojik baskı olmuyor
    Last edited by Fietra 10 : 21.Haziran.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri