İstemiyorum senden oyuncu falanBen dışardan alırım belki bi orta saha
Belki sola da alırım
Belki ikisine de almam
O senin problemin değilki
Allah allah yaaw
![]()
İstemiyorum senden oyuncu falanBen dışardan alırım belki bi orta saha
Belki sola da alırım
Belki ikisine de almam
O senin problemin değilki
Allah allah yaaw
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fabregas'ı satmayı düşünüyorum, ondan gelecek para ile 2 takım daha kurarım ben.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hernanes veya Wagneri alabirisin Murat abi hem Sol kanat hem orta sahada iyi oynuyabilen adamlar var bunlar onları kap bence![]()
Nani Londra'da ..
Chelsea'nin Govou ile anlaşamadıgı haberi ajanslara düşer düşmez klüpten Nani ile anlaşıldıgını bildiren basın açıklaması yapılması Ada'da geniş yankı uyandırdı..Nani'nin 11M€ karşılıgında Londra ekibine imza attıgı ögrenilirken oyuncunun aldıgı para hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor..
Ve Tevez 'de 'Chelsea' Dedi !
Man Utd'ın genç yıldızı Nani'yi kadrosuna katan Chelsea bu seferde aynı takımdan Tevez ile 12M€ Karşılıgında anlaşarak hücum hattını güçlendirdi..Tevez transferi ile Chelsea klübü transfer dönemini kapattıklarını duyurdu..
Ballack ile Yollar Ayrıldı !
Chelsea bugün resmi web sitesinden Michael Ballack'ı 6M€ karşılıgında eski takımı Bayern Munih'e sattıgını duyurdu..Açıklamada Ballack'ın 2009'da bitecek olan sözleşmesi için masaya oturuldugunu ancak 31 yaşındaki oyuncunun fahiş ücretler talep etmesi üzerine Chelsea klübünün anlaşmaya yanaşmadıgı bildirildi..
Hepinize başarılar diliyorum...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ANDERSON out BARRY in
Orta alanda yeni planlar kuran Murat Özdemir kadrosunda düşünmediği Anderson'u elden çıkarmak istiyor.Bu haber Ada'da yayılırken Aston Villa'nın da Anderson'la yakından ilgilendiği ve bu oyuncuyu takıma katmak istemeleri üzerine her iki tarafın yöneticileri masaya oturdu.
Henüz kesin bir gelişme olmamasına rağmen Ada'da herkes bu takasa kesin gözüyle bakıyor.Murat Özdemir : "Anderson çok kaliteli bir oyuncu ancak bizim oyun anlayışımız içinde ezilecek bir tipi ve fiziği var.Daha güçlü,kuvvetli bir oyuncu lazım bize." bu şekilde konuşurken Villa'lı Barry'e de övgüler yağdırdı.Tam aradığı tipte bir oyuncu olduğunu dile getiren Özdemir bir taşla iki kuş vuracaklarını hem Anderson'u elden çıkaracaklarını hem de Barry gibi kaliteli bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katacaklarını sözlerine ekledi.
Son Aday DAVİD SİLVA
Sol kanata oyuncu aradığını geçtiğimiz günlerde bildiren Murat Özdemir'in bu sözünden sonra basında hemen Silva haberi belirdi.
Genç İspanyol süperstası çok beğenen ve kadrosunda görmek isteyen Murat Özdemir'in bu transferi kesinlikle istediğini yöneticilere bildirdiği öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde Valencia kulübü menejerlerinin Carrick ve Hargreaves için Manu'lu yöneticilerle bir görüşme yaptığı ve olumsuz geçtiği öğrenilirken Silva transferinde bu iki oyuncudan bir tanesinin feda edileceği öğrenildi.
Alınan bilgilere göre Anderson'dan sonra Murat Özdemir'in Owen Hargreaves'i de gözden çıkardığı yönünde.Hargreaves artı 15-20 milyon euro arasında bir rakama bu transferin biteceği gözüyle bakılıyor.Bakalım önümüzdeki günlerde ne gibi gelişmeler olacak...
KHA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Barry cok müthiş bir oyuncu alırsan cok iyi olur keza Silva da öyle
KHA : Kolpa Haber Ajansı mı?
Evet KOLPA
Bu arada Barry'i de Silva'yı da çok istiyorum.Olurlarsa hiçbir takımın şansı yok açıkca söyleyeyim.
Solda Silva sağda Ronaldo ortada Barry-Carrick önlerinde Rooney onun da önünde HenryOf of tadından yenmeyecek.Bu transferlerin gerçekleşmesi için elimden geleni yapacağım
![]()
Tamam iyi diyorsunda abi solda Arda yı oynatırsın unuttum ben Arda'yı aldıgını bosver silvayı felan![]()
Lafla şampiyonluk olmaz efenim, şampiyonluk sahada kazanılır.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kadroyu kuruyorum sana Serkan efendi.
------------------------Van Der Saar--------------
İlsinho---------Ferdinand-----Vidiç--------Evra
------------------Barry----------Carrick------------
Ronaldo--------------Rooney---------------Silva
-------------------------Henry-----------------------
Al bu takımla başa çık,çıkabilirsen tabi![]()
Ne olacak yahu, merak etme, bizim maç 6. ya da 7. hafta olması lazım. O zaman alırım ben senin havanı, o zamana kadar takıl sen.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben de öyle hatırlıyorum.O arada bir yerde maçımızGörüşeceğiz bakalım lige erken havlu atacaksın Serkan
![]()
iyi olan kazansın ya![]()
DÜn yattım gerş kalktığımda bir anda kariyer açılmış.Transferler yapılmış.Bayağı hızlısınız anlaşılanÇok güzel bir kariyer olacağını söylemeye gerek yok ama transferleri beğenmedim.
![]()
Favorim kesinlikle Chelsea
güzel kariyer olcak bence maçlar başlasada görsek![]()
United süpürür(Newcastle tabi
)
Transferler güzel.Favorum Man UTD![]()
Hepinize başarılar transferler bomba ama favorim Arsenal
Liverpool'unda transferlerini bekliyoruz..
Favorim Arsenal.
Biz bu taraftarın desteğini de aldıktan sonra belimiz bükülmez.Taraftarımıza haber verelim, bir forvet transferi düşünüyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
Anket ekledim bu arada, dün unutmuşum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
4ever L'Pool.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Livırpulcular arsenalciler ve çelsicilerhepiniz göreceksiniz mençistır neymiş
![]()
Chelsea fark atar tevez - drogba gol rekoru kırarlar =)
En saglam Transferler Chelseaden Gelmiş. Favorim Murat abi Ama Ne yazıkki Chelsea Ligi alır gibi geliyo.
Yahu Chelsea kimi almış ?
Nani ve Tevez'i aldı benden.Başka adam aldı mı hatırlamıyorum ama bu iki oyuncu da bende yedek olarak oturacak isimlerdi.Yani benim yedeklerim gidip Chelsea'yi şampiyon yapacaklarsa orası başka.Ama bu durumda Chelsea kadrosuna ben şans tanımıyorum.
Zaten Malouda,Joe Cole,Kalou kanat üçlüsünün yanına kadro genişliği açısından Nani'yi transfer ettik..kadroda kilit oyuncu görevini görmeyecek yani..Tevez'e gelirsek Drogba sezona iki ay sakat başladı..Lig başı gibi hazır olur ama oda riskli..Drogba kesin oynayacak Anelka-Tevez forma kapma mücadelesi verecek..Oyunda fahiş oyuncu fiyatları var zaten bilmem kime ne kadar gelecek vaadetsede 15m€'lar vereceğime tanıdıgım bildiğim Tevez'e 12M€ veririm..
Kısaca harika orta saham,lig için yeterince iyi defansım ve tecrübeli ve kaliteli forvetlerim ile ligde görüşürüz diyorum efenim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca taraftarlarımıza psikolojik baskı olmuyor![]()
Last edited by Fietra 10 : 21.Haziran.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)