Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Forma Tasarımları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende damalıyı begenmedim. Gecen seneki Marsilya forması gibi. Süveter gibi Pençeli oldugu söylenen de öyle denmese pence oldugunu anlamazdım, ama düm düz, bembeyaz fanila gibi olan gecen seneki beyazdan daha güzel. En güzeli de çubuklu. Nesi pazar forması anlayamadım. Klasik çubuklu işte

sakary Ali Misafir

Çubuklu forma en kralı gibi.

Arkadan Fotosu yokmu

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tüm tasarımlar beklediğimin altında hiç beğenmedim doğrusu.Ama üstündeki arma ve renkler yeter

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çubuklu Newcastle çubuklusu,taraftar bunu çok istiyordu.En çok o beğenildi zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kusura bakmasınlar ama formaların hepsi iğrenç olmuş.Kırmızı bir forma yapmadılar gitti.

Beyaz pençeli olan fena değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bende baklavalı olanı diğerlerinden daha çok beğendim.Daha iyi bekliyordum.

Şu dörtlü satış rekorları kırardı bana göre.[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/DENZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-15.jpg[/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet onlar süper olurdu ama onlar zaten adidasın hep kullandığı mevcut tasarımlar.Farklı birşey olmasını istemiş yönetim...

Formaları sahada görüp alıştıkça daha hoş gelecektir göze...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Evet onlar süper olurdu ama onlar zaten adidasın hep kullandığı mevcut tasarımlar.Farklı birşey olmasını istemiş yönetim...

Formaları sahada görüp alıştıkça daha hoş gelecektir göze...
    Ben de öyle düşünüyorum.Türk bayrağı vs vs. hiç alışamadım.Geçen sene de böyle oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

damalının aslında renkleri güzel ama nedense geçen sezonki marsilya forması gibi olmamış daha basit gibi duruyo aynı şeklide çubukluda basit hazırlanmış gibi mesela juvenin çubuklu formalrı hep güzeldir

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Damalı hoş görünüyor..

Enterokinaz Misafir

çubuklu idare eder. gerisi vasat bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Cubuklu güzelmis Fenerbahce'nin 07/08 sezonunda ki formasina benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yeni sezon formaları çok kötü olmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çubuklu fena değil, diğer formalar hoşuma gitmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

açıkçası beğenmedim , değişik yapmak istemişler ama olmamış bence . sadece pençeli denilen fena değil . beşiktaş'ın geçen seneki formaları çok daha iyiydi bence . enine çizgili falan hoştu .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

çok büyük hayal kırıklığına uğradım görünce...antreman kıyafetleriyle çıksınlar onlar 100 kat daha iyi
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çubuklu ve damalıyı beğendim,pençe tasarımlı olan vasat...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hani bazı arkadaşlar çubukluya pazardaki formalar benziyora diyorya,onun tek sebebi Türk Bayrağı.Türk Bayrağı böyle gösterecekse göstersin;

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir tek çubukluyu beğendim.Diğer 2 side değişik bir çalışma yapılmak istenilmiş ama ben pek beğenmedim şahsen.Deniz'in koyduğu Adidas'ın klasik tasarımları olsaymış daha iyi olurmuş doğrusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin

Formalar vasat olmuş bence. Çubuklu klasik adidas modeli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin

Derken ?..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Derken ?..
    http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=35 Burdaki formalar daha iyide. Bu formalar bayaa benzer olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Evet çubuklunun dizaynı da güzel olmuş fakat Türk bayrağına hiç alışamadım doğrusu.Ha bir de arma solda olsaymış daha iyi olurmuş.Neyse baktıkça daha çok alışıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tam tersi farklı oldukları için böyle ilginç geldi herkese...

Çubuklu adidasın klasik,herkese yaptığı model...

Diğer iki model ilk,Beşiktaş'a özel....

Ortadaki dışında diğer formaları beğendim. (baklavalı ve çubuklu)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çubuklunun klasik olduğunu söyledik zaten...

Udinese'nin formasını Lotta yapıyor zaten;

Udinese

Marsilya'nın baklava desenli forması ile bizimkisinin arasında dağlar kadar fark var;

Marsilya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çamur atma İso

Beyaz formaya günden güne daha çok ısınıyorum.

Resmi siteden yapılan açıklama

Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, bir açıklama yaparak yeni sezon formalarımızın Camiamız'a hayırlı olmasını temenni etti. Dün gece BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde görkemli bir defile ile tanıtılan yeni sezon formalarımızın tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Bugün sabah saatlerinden İstanbul’daki Kartal Yuvalarında satışa çıkartılan formalarımız oldukça yoğun bir talep görmüş ve tarihimizde ilk defa, mağazalarımıza sevkedilen ilk parti formalarımız neredeyse bitme noktasına gelmiştir. Pazartesi günü itibariyle devam edecek sevkiyatlarla, tüm Beşiktaş taraftarının yeni sezon formalarımıza olan talepleri karşılanacak ve önümüzdeki hafta sonuna doğru tüm sevkiyatlar tamamlanmış olacaktır.

Yeni forma sponsorumuz olan Adidas’a da 30 gün gibi kısa bir sürede formalarımızın üretilmesi konusunda verdikleri emek ve özveriye de teşekkür ediyor, yeni sezon formalarımızın, çifte kupalı Beşiktaşımızı yeni şampiyonluklara taşımasını diliyorum.

Adidas ile ortak hareket ederek son halini verdiğimiz formalarımızın hikayelerini ve hangi düşünce ve duygularla bu formalarımızın tasarlandığını da siz değerli camiamla paylaşmak istiyorum.

Çubuklu Forma

Çocukluğumuzun ilk gözağrısı, ilk aşkımızdır çubuklu forma... Adına besteler yapıp, tribünümüzde haykırdığımızdır yağmurlu günlerde... Kutsal amblemimizin yansıması, şanlı tarihimizin aynasıdır... Siyah'la Beyaz'ın başlarının dimdik durduğu, en çok yakıştığı yerdir... Ölümle yaşamı ayıran çizginin Siyah'la Beyaz'ı ayıramadığının kanıtı, sellercesine coşkun bir aşkın vücut bulmuş halidir...

Beyaz Forma
    Güç, asalet, dürüstlük, onur ve gururun simgesi Kartal'ın, Beşiktaş’a attığı imzayı taşıdık bu formaya. Göklerin hakiminin, 1903’ten sonsuzluğa uzanan bir pençe izini düşledik bu formayı tasarlarken. Kartal yürekli futbolcularımızın göğsüne kazıdık onu, 106 yıllık tarihimizin tertemiz renginin üzerine.. Devam edecek güzel günlerin simgesi, umut dolu beyazın hatrına...

Baklava Desenli Forma

Şeref’iyle oynayıp Hakkı’yla kazananların takımı Beşiktaş, elde ettiği mirasını geleceğe taşıyor bu formasıyla. İlhamını Siyah beyaz baklava dilimli kazağıyla rakiplerinin karşısına çıkan Baba Hakkı’dan alan bu formanın anlamı çok derin. Atatürk’ün hafızalara kazınan kazağının devamı, geçmişine bağlı Beşiktaş’ın gözlerini geleceğe dikmiş hali... Baba Hakkı’nın bizlere bıraktığı miras... Geçmişinden kopmadan geleceğinden korkmadan...

Saygılarımla

Hakan AKSOY
    BJK Yönetim Kurulu Üyesi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hakan abi güzel yazmış ancak Çarşı'dan gelip yönetici olmayı başarmış birisi olarak daha taraftar gözüyle bakıp daha iyi tasarımlar çıkmasını sağlayabilirdi...

Ancak baktıkça alışıyorum formalara.Sahada futbolcuların üzerinde gördüğümüzde çok daha hoş geleceğine eminim...

Beyaz forma banada çok güzel görünmeye başladı...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baklava desenli forma çok hoşuma gitti..Beyaz forması üzerine yapılan çizgiler çok kötü olmuş bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bana da çubuklu güzel gelmeye başladı

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri