Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 118 sonuç

Konu: Yiğidolar tarih yazmaya geliyor ! [3.Sezon]

UEFA maçı için İngiltere'ye yolculuğumuzda başkan Mecnun Odyakmaz ile kısa ama belkide görev hayatım boyunca asla unutamayacağım bir sohbet oluşmuştu..

Mecnun Odyakmaz:Bu kulübü 2005 yılında 1.ci lige çıkarttığımızda birgün gelecek Avrupa Kupalarında büyük takımlarla maçlar yapacağız deseler gülerek geçirdim hocam.Kısa zamanda çok büyük işler başardık.

Mert Çeken:Bunda benden önce gelen teknik heyetinde payı büyüktür başkanım.Bülent Hoca başarının temellerini attı,biz de her geçen gün üstüne koyacağız.

Mecnun Odyakmaz:Artık camianın beklentileri büyüdü.Biz sıradan bir Anadolu takımı değiliz hocam.Çağ atlıyoruz.Bu sene Avrupa'da başarı zor ama ligde veya kupada alacağımız bir şampiyonluk çok güzel olur.

Mert Çeken:Yarın gece oynayacağımız mücadeleden iyi veya kötü ne sonuç alırsak alalım ben bugün size burada şunun sözünü veriyorum.İşin kurumsallaşma kısmı size kalmış,fakat sportif başarı olarak şunu söyleyebilirim ki kısa vadede Türkiye'de,uzun vadede Avrupa'da başarılı olabilecek bir takım yaratacağız sizlerin de desteğiyle.Dünya yıldızlarını Sivas'a getireceğiz.Birlikte kazanacağımız çok kupalar var.

Mecnun Odyakmaz:İnşallah hocam,inşallah.

UEFA Kupası 3.Ön Eleme Turu

Aston Villa'ya gücümüz yetmedi malesef.Mehmet Yıldız'ın yokluğunu çok aradık bu maçta.İstediğimiz oyunu kurabildik diyebiliriz fakat Balili ve Cuevas'ın katı Villa defansını aşamaması sonucu ağır bir yenilgi aldık.Futbolda imkansız diye birşey yoktur ama bugün burada böyle bir mağlubiyetle sahadan ayrıldığımız için gerçekten çok üzgünüm.2.maçtada Sivasspor'a yakışan bir mücadele örneği göstereceğiz.

Turkcell Süper Lig 4.Hafta

Yoğun fikstürde en çok korktuğum olay Avrupa maçlarının ardından lige dönüşlerde yaşanan puan kayıpları.Kadroları dar olan takımlar bu sıkıntıyı daima çekmişlerdir.Neyse ki biz böyle bir sıkıntı yaşamadık şu ana kadar.Antalya çok iyi bir takım gerçekten.Fakat bu maçta Mehmet Yıldız farkını gösterdi.Henüz maçın başında ceza sahası ön çizgisinden yaptığı şık vuruş ağlara gitti ve erken golü bulduk.Sonrasında maçın hakimi olmak kolay oldu.

Turkcell Süper Lig 5.Hafta

Elimizden gelen herşeyi yaptığımızı söyleyebilirim.Bugün burada 2 puan bırakmak çok kötü gerçekten.Fakat şu unutulmamalı ki Konyaspor kalecisi Jefferson hayatının maçını oynadı.Başka bir kaleci olsa bugün kazanmamız içten bile değildi.

UEFA Kupası 3.Ön Eleme Turu Rövanş maçı

Karşılıklı gollerle düello şeklinde geçen bu karşlışmada gülen taraf A.Villa oldu.Cuevas'ın 2 gol 1 asistlik çabası takımı kurtarmaya yetmedi malesef.Bugün Avrupa maceramıza burada nokta koyduğumuz için üzgünüz,fakat ligde ve kupada telafisini yapacağız.

Son Dakika:Fortis Türkiye Kupası grupları belli oldu! Sivasspor Konyaspor,İstanbul BŞB,Ankaragücü ve Denizlispor ile C Grubunda mücaele edecek.

sakary Ali Misafir

A.Villayı elemek zaten zordu olsun önemli olan lig

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olsun Mert Aston Villa'yı elemen gerçekten çok zordu lige ağırlık ver.Türkiye Kupası grubun normal bir grup olmuş ama hiç 2.lig ekibi gelmemiş grubuna şanssızlık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Turkcell Süper Lig 6.Hafta

Erken bulduğumuz gol maçın seyrini değiştirdi.Çıkışımız devam ediyor.Sezer'in sakatlanması kötü oldu,ciddi birşeyi yoktur umarım.Gaziantepspor gibi bir takıma karşı böyle rahat bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum,oyuncularımı kutluyorum.

Turkcell Süper Lig 7.Hafta

Özellikle ilk yarıda çok daha pratik oynamak istedik ve direkt sonuca gitmek istedik.Alışık olduğumuz çok paslı oyunun yerine,saha zeminin de etkisiyle, uzun toplarla sonuca gittik.İlk yarıda bulduğumuz fırsatları değerlendirseydik,3 değil 5 farkı da bulabilirdik.İkinci yarıda mücadele bazında ilk yarının altındaydık.İkinci yarıdaki tehlike yaratacak şekilde verilen boşluklardan memnun değilim.

Turkcell Süper Lig 8.Hafta

Bu zaferden ötürü çok mutluyum.Yediğimiz iki gol de olmasa daha çok sevinecektim ama genel anlamıyla memnunum diyebilirim.Bu tip galibiyetler oyuncuların moralini yükseltir.Oyuna bakacak olursak teknik anlamda iyi oynadık, geri dönüşleri daha iyi yaptık, topu kaybettiğimiz zaman hızlı bir şekilde gelip, onlara fazla pozisyon tanımadık.Yediğimiz 2 golün son 10 dakikada yaşadığımız bir konstantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Bunun üzerine gideceğiz.

Fortis Türkiye Kupası Grupları 1.Maç

Futbol adına güzel bir maç oldu.Kupa'ya galibiyet ile başladığımız için mutluyuz.Tek eksiğimiz;top rakipteyken bazı zamanlarda rakibe pres yapamadık.Yolumuza devam ediyoruz.

Turkcell Süper Lig 9.Hafta

İlk yarıdan memnun değilim ama ikinci yarı daha iyi ve hızlı başladık.İlk yarıda iyi oynamadık ancak,ikinci yarıda hızlandık ve galip geldik.Benim oyuncularımdan tek istediğim şey çalışmaktır,antremanlarda sürekli bu düşünce üzerinde çalışıyoruz.Cuevas bugün oyunun kilidini açan oyuncuydu,geriden hızlı bir şekilde çıkmamız gerektiği anlarda çok iyiydi.

Turkcell Süper Lig 10.Hafta

Bu maçta en güzel yaptığımız şey,enerjimizi 90 dakikaya yaymamız oldu.Ekstra olarak pek fazla bir motivasyon çalışmamız olmadı.Farklı galibiyetten dolayı çok mutluyum.Oyuncularımı kutluyorum.

Turkcell Süper Lig 10.Hafta Puan Durumu

Ligde geriye kalan 10 hafta gösterdiğimiz performanstan dolayı çok mutluyum.Bundan sonra işimiz çok daha zor.İlk yarının bitimine kadar oynayacağımız 6 maçın 3'ü Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş ile.Turkcell Süper Lig'in lideri olarak artık kalan maçlarda daha cesur oynamamız gerekiyor.Şampiyonluktan bahsetmek için daha erken.İlerleyen haftalarda neler olur kestirmek zor.

Gayet guzel gidiyorsun 3 buyuklerle maclarinda alacagin en uygun puanlari alirsan ilk yariyi lider bitirirsin..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Baya iyi gidiyorsun.inşl. şampiyon olursun

Kaptanlarla 2013'e kadar devam !

Sivasspor 2 başarılı oyuncusu ve aynı zamanda takımın 2 kaptanı olan Mehmet Yıldız ve Hayrettin Yerlikaya'nın sözleşmelerini 4 yıllığına uzattı.Transferin 2 gözdesi olan bu futbolcular. Sivasspor forması altında oynamaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.İmza töreninde konuşan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal "Bu 2 oyuncumuz attıkları bu imzayla Sivasspor'a olan bağlılıklarını göstermişlerdir.Mehmet 8,Hayrettin ise tam 10 yıldır Sivasspor'un başarısı için çalışıyor.Umarım bu bağlamda bu 2 oyuncumuz 4 yıl daha bizlerle birlekte olup kulüp tarihine adlarını altın harflerle yazdıracaklar" dedi.Fikret Ünsal sözleşmeleri sona erecek diğer oyuncularla ilgili gelen bir soru üzerine ise "Hocamızın Mert Çeken'in raporu doğrultusunda görüşmelerimiz devam ediyor.Sezer Badur ile imza aşamasına geldik.Bu futbolcu ile de birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeyi imzalarız" şeklinde konuştu.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Süper Gidiyorsun Mehmet Yıldız Ve Hayrettin İle Sözleşme Yenilemende Güzel Başarılarının Devamını Dilerim Yeni SSleri Bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Mert 10 da 9 yapmışsın büyük takımlarla oynarken dikkat et birkaç puan kaybı olabilir normaldir

Turkcell Süper Lig 11.Hafta

Beşiktaş gibi bir takıma karşı 3-1 öne geçtikten sonra ciddiyetimizi koruyamadık.Kazanamadığımız için gerçekten üzgünüm.Yapmamamız gereken defansif hatalar yaptık.Takımla birlikte konuşarak bu sorunun üstesinden geleceğiz.Bugün burada camiamız kazandığımız beraberlikten ziyade kaçan 2 puanın üzüntüsünü yaşamaktadır.Bu Sivasspor'un nerelere geldiğinin göstergesidir.

Turkcell Süper Lig 12.Hafta

Özellikle ilk yarıda çok iyi bir mücadele sergiledik.Sahada tüm alanı domine eden taraf bizdik.Golleri erken bulmamız maçı koparmamıza yardımcı oldu belki de.Takımımın oynadığı oyundan memnunum.Sivasspor futbol adına güzel şeyler yapıyor.Oyuncularımı tebrik ediyorum.

Turkcell Süper Lig 13.Hafta

Oyunu kanatlara açmayı denedik.Rakibimiz yaptığı sert savunma ile forvetlerimizin alanlarını kısıtladı.Benim sistemim bir oyuncuya bağlı değildir ama bugün Mehmet Yıldız'ın yokluğu da takımımızı etkiledi.Beklemediğimiz bir anda golü yedik.Kaybettiğimiz için üzgünüz.

Turkcell Süper Lig 14.Hafta

Bugün kazanamasak bile kaybetmememiz çok önemliydi.Galatasaray'a karşı oynadığımız oyunu beğendim.Defanstan oyunu kurarken istediğimiz hızda çıkamadık ileriye.Bunu başarabilseydik belki bugün sahadan galibiyet ile ayrılan taraf biz olacaktık.

Turkcell Süper Lig 15.Hafta

Farklı galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum.Bugün avantajlarımızdan biri golleri erken bulmamız oldu.Ligde ilk yarının bitimine 1 hafta kala yolumuza devam ediyoruz.

Turkcell Süper Lig 16.Hafta

3 büyük fobimiz devam ediyor.Fenerbahçe bugün kazanmayı hakeden taraftı.İstediğimiz oyun mantalitesini sahaya yansıtmakta sıkıntı yaşadık.

Turkcell Süper Lig 16.Hafta Puan Durumu

Ligde ilk yarı bitti.İlk yarıyı 2.sırada kapattık.Bazı maçlarda yaşadığımız gereksiz puan kayıpları oldu,lider de kapatabilirdik belki.Lider Galatasaray ile aramızda 1 puan fark var,2.yarıda herşey olabilir.Yapmamız gereken tek şey çalışmaya devam etmek olacak.

Son Dakika:

Yannick Kamanan Austria Wien'de

Sivasspor'lu Yannick Kamanan Avusturya 1.Lig ekiplerinden Austria Wien ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.Sivasspor bu transfer için Viyana kulübünden 600 Bin Euro bonservis bedeli alacak.

Yannick Kamanan Sivasspor'da 5 maça çıkmış,fakat hiç golle tanışamamıştı.

Sivasspor'un Kamanan'dan boşalan yabancı kontenjanını Jerry Akaminko,Rabiu İbrahim veya Daniel Parejo'dan biriyle doldurması bekleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kamanan Çok İyi Bir Oyuncu Olsada FM Profilini İsrail Araştırmacıları Berbat Yapmış Bu Yüzden Satman Doğru Bir Hamle Onun Yerine Alacağın Transferi Merakla Bekliyorum Ayrıca Ligin 2.Yarısında GSyi Geçeceğine İnanıyorum

Tebrikler iyi yerde bitirmişsin ligi 2. yarı umarım önüne geçersin GS'nin..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3 büyükler karşısında biraz daha fazla puan alabilseydin Mert ya da Kayseri'ye kaybetmeseydin ligin ilk yarısında seni 1.olarak görebilirdik.Fakat önemli olan ligin sonunda 1.olmak.Şu anda güzel bir yerdesin bu şekilde devam edersen şampiyonluk uzak değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tebrikler mert ligi çok iyi biryerde bitirmişin bir kaç transfer lazım ama

Daniel Parejo Sivasspor'da !

Sivasspor Real Madrid altyapısından yetişen 19 yaşındaki Daniel Parejo'yu 3.5 yıllığına renklerine bağladı.Parejo için Castilla kulübüne 10 bin Euro bonservis bedeli ödeneceği bildirildi.Parejo Castilla forması altında çıktığı 39 resmi maçta 12 gol kaydetti.Parejo aynı zamanda İspanya U19 Milli Takımının 2007 yılında Avrupa şampiyonu olduğu turnuvadaki kadrodaydı.

Daniel Parejo;

Fortis Türkiye Kupası Grup Maçları

Fortis Türkiye Kupası C Grubu

Çeyrek finalde rakibimiz Beşiktaş oldu ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Mert gruptan lider çıkmışsın ama yinede zorlu bir rakip gelmiş.Parejo iyi bir transfer Mert İnşallah kendisini geliştirir(yaşı daha genç)ve Sivas'a faydalı olur.

Teşekkürler Yunus (: ..

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final

Çok istekli başladığımız bir maçtı.İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmya çalıştık fakat olmadı.Beşiktaş yetenekli ayaklarıyla kolay bir şekilde skora gitti.Beşiktaş artık yarı finalde gibi ama futbolda hiçbirşey belli olmaz 2.maçta Sivasspor'a yakışır bir oyun ortaya koymaya çalışacağız.

Turkcell Süper Lig 17.Hafta

Öaça kötü başladık.Oyunun hakimiyetini kurmakta zorlandık.Oyuncularım kazanmak için mücadele etmenin bilincindeydiler.İkinci yarıya girerken bu takımın oyun temposunda görüldü.Kazandığımız için mutluyum.

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.Elimizden geleni yaptık,artık lige konsantre olacağız.

Turkcell Süper Lig 18.Hafta

Kazanmamız gereken bir maçtı.Rakibimize karşı üstünlük kuramadık.Gençlerbirliği çok iyi top oynadı.Rakibimizi tebrik ediyorum.Biz ise önümüzdeki maçlara bakacağız.

Turkcell Süper Lig 19.Hafta

Zor bir deplasmandan daha kayıpsız dönüyoruz.Oyun olarak istenen performansı yakaladık.Mehmet Yıldız ve Pini Balili maçın yıldızıydı.

Turkcell Süper Lig 20.Hafta

Muhteşem bir galibiyet aldık.Şampiyonluk yolundaki önemli rakiplerimizden birini daha devirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Mehmet Yıldız gollerine devam ediyor.Sezon sonunda gol kralı olursa tadından yenmez.

Turkcell Süper Lig 21.Hafta

Antalyaspor deplasmanından kayıpsız dönüyoruz

Turkcell Süper Lig 22.Hafta

Galibiyet serimiz devam ediyor.Cuevas kritik anlarda attığı gollerle takımı sırtlıyor.Performansıyla şimdiden kulüplerin transfer listesine girdi,bakalım kendisini takımda tutabilecekmiyiz.

Turkcell Süper Lig 23.Hafta

Galibiyet serimiz devam ediyor

Turkcell Süper Lig 24.Hafta

Bu maçla beraber galibiyet serimizin yanı sıra üst üste gol yememe rekorumuzu da devam ettiriyoruz.Ligde şampiyonluk yolunda hızla ilerliyoruz.Takımımı galibiyetten dolayı kutluyorum.

Turkcell Süper Lig 25.Hafta

Rahat bir galibiyet aldık.Bu maçla beraber 2.Beşiktaş ile aramızdaki puan farkı 6'ya çıktı.

Turkcell Süper Lig 25.Hafta Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olsun Mert Türkiye Kupası ilk sezonda pek önemli değil.Ligde gayet güzel gidiyorsun şampiyonluk ışığı gözüktü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mert bazı puan kayıpları kötü olmuş ama lider olman çok güzel transferde iyi görünüyor çokucuza kapamışın sanırım

Şampiyon Belli 2.Kim Takipcinim Kardeş Bidahaki SeNE Eğer şampiyon olursan ki şampiyonsun bnm gözümde ŞL ye çok önemli transferler yapman lazım ama takımın pooularitesi ve lig açısından ve ekonomik durumdan takımına yıldız bir oyuncunun geliceğini zannetmiyorum ama ŞL de inanan bir kadroyla grubu zorlayabilirsin

Turkcell Süper Lig 26.Hafta

Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu.Aslında oyun mantalitesi olarak istediklerimizi zaman zaman yapamadık maç içinde.Ankaraspor'un maç boyu çok tehlikeli geldiği anlar oldu.Defansta yaşadığımız anlık konstrasyon eksikleri ile son 15 dakikada kalemizde golleri gördük.Yapacak birşey yok,kalan bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacağız.

Turkcell Süper Lig 27.Hafta

İlk yarıda 3 gol birden bulduktan sonra ciddiyetsizliğimizden dolayı oyunun hakimiyetini kaybettik ve ritmimiz düştü.Kazandığımız için mutluyum ama 2.yarı daha iyi oynayabilirdik.

Turkcell Süper Lig 28.Hafta

Şampiyonluk yolunda önemli bir maçı daha geride bıraktık.Bu maçı kazansaydık çok rahatlayabilirdik ama olmadı.En azından kaybetmediğimiz için de takımımı kutluyorum.

Turkcell Süper Lig 29.Hafta

Önemli bir galibiyet aldık.Takım artık futbol olarak benim sistemimi %100 randımanla sahaya yansıtıyor.Bundan sonra alacağımız 3 galibiyet bizi şampiyon yapacak.

Turkcell Süper Lig 30.Hafta

Kaza yaşayabileceğimiz bir maç oldu.Kayserispor bugün bizden iyi oynadı,kazanmayı hakeden taraftı.Büyük takım hüviyetini kazandığımız için çok mutluyuz.Kötü oynasak bile galip gelebiliyoruz.Burdan Bilica'nın önümüzdeki sezon bizimle beraber olmayacağını da duyurmak istiyorum.Seneye Spartak Moskova forması giyecek kendisi.Umarım onu Moskova'ya şampiyon takımın defans oyuncusu olarak yollarız.

Şampiyonluk nağmeleri,inletiyor Sami Yen'i ..

Turkcell Süper Lig 31.Hafta

Tarihi bir galibiyet aldık.Maç sonunda bütün stat şampiyon Sivasspor'u ayakta alkışladı.Önümüzdeki hafta oynayacağımız Denizlispor maçı ile şampiyonluğumuzu matematiksel olarak ilan edeceğiz.Bütün taraftarlarımızı 4 Eylül Stadına bekliyoruz.

Ve...

ŞAMPİYON SİVASSPOR !

Bugün Türk futbol tarihini baştan yazdık.Şampiyonluğu çeyrek asırdan sonra tekrardan Anadolu topraklarına getirdiğimiz için çok mutluyuz.Şu an yaşadığım duyguları anlatmam çok zor,çok mutluyum.Bütün takımı kutluyorum,hepsini alınlarından öpüyorum.Bu takımın önü çok açık,bütün futbolcular ileride çok iyi yerlere gelecekler.Artık Sivasspor için daha büyük düşünme vakti gelmiştir.Şimdi sırada Avrupa Kupalarında başarı var.Kazandığımız bu şampiyonluk,önce başkanımız Mecnun Odyakmaz'a sonra da bütün Sivas halkına armağanımız olsun.

Maç sonu 4 Eylül Stadındaki kutlamalar ise görülmeye değerdi.

Turkcell Süper Lig 32.Hafta Puan Durumu

Yeni sezon hazırlıklarına 29 Haziranda başlayacağız.Yeni sezonda daha çok çalışmamız gerekecek.Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kuracağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Mert gerçekten büyük bir başarı elde ettin.Sonunda Sivaslıların 2 yıldır bekledikleri şampiyonluk gerçek oldu.Rica etsem açıklandığı zaman transfer ve maaş bütçeni görebilirmiyim.Bursa,Sivas,Kayseri bu tip takımlar şampiyon dahi olsalar çok kaliteli futbolcuları getirme işi hep maaş bütçesine takılıyorda.

Süper süper. Tebrikler

Ligde kalan maçlarımız ;

Turkcell Süper Lig 34.Hafta Puan Durumu

Takımımızda sezon içerisinde en fazla forma şansı bulan oyuncu Sezer Badur ( 33 ) olurken,en çok gol atan oyuncu Mehmet Yıldız oldu. (15) Musa Aydın yaptığı 12 asist ile en çok gol pası veren oyuncu oldu.

Sezonun bitmesi ile beraber tatile çıkmadan önce başkan Mecnun Odyakmaz ile 2009/10 sezonunun planlamasını yaptık.

Mecnun Odyakmaz:Hocam,öncelikle seni tekrardan kutluyorum.Bu başarının baş mimarı sensin.

Mert Çeken:Olur mu hiç öyle şey başkanım.Başarı birliktelik,beraberlik ile geldi.Yönetim,futbolcu,taraftar inandık biz bu şampiyonluğa.

Mecnun Odyakmaz:Tatil dönüşü çalışmalara hemen başlayacağız.Yeni sezon öncesi şubemize ayırdığımız transfer bütçesi 5.5 Milyon €.Ayrıca 5.2 Milyon €'da maaş bütçesi ayıracağız.Senden bana yeni sezonda takımda istemediğin oyuncuların listesini vermeni istiyorum.

Mert Çeken:Transferde daha iyi isimlere yönebilmek için ek kaynak bulmamız gerekiyor.O yüzden bazı isimlerle yolları ayıracağız.Michael Petkovic,Nelson Cuevas,Pini Balil,İbrahim Dağaşan ve Onur Tuncer için gelen teklifleri dinlemeye başlayabiliriz.

Mecnun Odyakmaz:Bu oyuncuların çoğu bu sezon kazanılan şampiyonlukta kilit rol oynadılar.Yerlerine daha iyi isimleri bulabilrmiyiz?

Mert Çeken:Başkanım,Avrupa'nın aşağı yukarı bütün liglerini takip eden bir scout ekibi var.Şimdiden alacağımız oyuncuların listesini belirledim bile.Bu listedeki oyunculardan 4-5 tanesi alırsak seneye kimse bizi tutamaz.

İşte o liste:
    Asmir Begovic
    Vincenzo Florillo
    Josh Lambo
    Serdar Kulbilge
    Cenk Gönen
    Timothee Atouba
    Peter Masilela
    Miranda
    Marquinhos
    Sol Campbell
    Bekir İrtegün
    Marek Suchy
    Modeste M'Bami
    Nikola Kalinic
    Deniz Naki
    Gökhan Emreciksin
    Burak Yılmaz
    Fernando Morientes
    Michael Morton

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Helal Olsun Tebrik Ederim Yeni Sezondada Şampiyonluk Bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir liste vermişsin Mert özellikle Miranda,Marquinhos,Atouba,Lambo gibi kaliteli isimler var.Serdar Kulbilge'yi de mutlaka almaya çalış gerçekten oyunda da normal hayatta da kaliteli bir kaleci.

2009/10 SEZONU

1 aylık aranın ardından kulüp tesislerimizde yeni sezon hazırlıklarına başladık.Bu sezon geçtiğimiz sezondan daha zor olacak bunun bilincindeyiz.Önce transfer dönemi sürecini özetleyeyim.

Gelen oyuncular

Emrah Yollu;Galatasaray altyapısından yetişmiş futbolcu.Gelecekte çok iyi yerlere gelecek.Galatasaray'a 40 bin Euro ödedik bu transfer için.

Ramazan Kurşunlu;Takımımızın yedek kalecileri istediğim seviyede değillerdi.Ramazan Beşiktaş gibi bir takımda da oynamış,çok tecrübeli isim.

Bekir İrtegün;Bilica'nın gidişinden sonra bize o bölgeye iyi bir takviye gerekiyordu.Çok fazla isimle görüştük ama maliyetinden dolayı Bekir'i tercih ettik.

Özgür Çek;Çok yetenekli bir oyuncu.Sol bek ve sol açık oynayabiliyor.Kadro derinliği açısından bu sene bizimle birlikte olacak.

Asmir Begovic;Kulübün kalesini uzun yıllar koruyacak bir isim arıyorduk.Hem genç olacak hem de potansiyeline ulaştığı anda Avrupa'nın sayılı kalecileri arasına girebilecek.Begovic biçilmiş kaftan oldu.

Modeste M'Bami;Ön libero mevkiinde üst düzey bir isme ihtiyacımız vardı.Kulübümüz ekonomik şartları gereği Marsilya ile sözleşmesi biten ve serbest kalan M'Bami'yi tercih ettik.Fransa Ligue 1'de defalarca forma giymiş bir ismi kadromuza bedava kattığımız için çok mutluyum.

Serdar Kulbilge;Aslında bir kaleci daha almak gibi bir düşüncem yoktu.Altyapıya yönelmek istiyordum,ama altyapmızda A Takım seviyesine gelebilecek genç kaleci bulunmadığından Serdar'ı kadromuza kattık.

Nikola Kalinic;21 yaşında olmasına rağmen Hırvatistan 1.Liginde çıktığı 63 maçta 40 gol atan bu genç oyuncu performansı ile scoutlarımızın gözüne girmişti.Göstereceği performansı çok merak ediyorum.

Gökhan Emreciksin;Bonservis bedeli ödenmediği için kadroyu derinleştirmek amaçlı takıma katıldı.

Marek Suchy:Şampiyonlar Liginde mücadele edeceğimiz için alternatifli bir kadro oluşturmak istiyoruz.Bu bağlamda defansta,ön liberoda ve ortasahada oynayabilen Çek U21 Milli Takımının yıldızı Suchy'yi renklerimize bağladık.

Deniz Naki;Geleceği parlak bir futbolcu.Uzun periyotta muhakkak şans bulacak.

Murat Hacıoğlu:Rotasyonda kullanabileceğimiz,çok tecrübeli bir isim.30 yaşına girmesiyle kadromuzun en yaşlı oyuncusu olarak istatistiklere geçti.

Ayrıca kiradan dönen Smolov ve Gurbanov'da bu sene Sivasspor kadrosunda yer alacak.Smolov kiralık geçirdiği 2008/09 sezonunda Malatyaspor formasıyla çıktığı 32 maçta 16 gol kaydetti.

Giden oyuncular

Hazırlık maçları

Sivasspor 2009/10 Sezonu Takım Kadrosu

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Transferleri Beğendim İnşallah Avrupada Başarılı Olursun

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sağlam kadro kurmuşsun .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Süper transferler yapmışsın. Tebrikler.
    Önümüzdeki sezon da şampiyon olabilmen için kadro uyumu çok önemli. İnşallah bunu sağlayabilirsin.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri