Öncelikle hepinize merhaba.
Uzun zamandır kariyer yayınlamıyordum. Daha doğrusu FM 2009 u pek oynamıyordum.
Daha önceden gerek FM 2008 gerekse FM 2007 de pek çok kariyer yayınladım. Aklıma bu gün FM 2009 da da kariyer yayınlamak gelince kendimi tutamadım. İnşallah uzun soluklu bir kariyer olur.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Takımım Atletico Madrid olacak.
Data:9.3
Açılan Ligler: Almanya İngiltere Fransa Türkiye İtalya
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Madrid De Sıcak Saatler!!!!
Son Dakika!!!
Atletico Madrid teknik direktörü Abel Resino yönetime istifasını verdi.Aldığımız bilgilere göre dün gece klüp binasındaki toplantıda Abel Resino ile adı gizli tutulan yönetim üyelerinden biri sözlü ağız dalaşına girdiği 2 kişinin birbirlerine çok kötü ithamlar ettiği gelen bilgiler arasında. Yönetimin ise istifayı tereddütsüz kabul etti.
Şimdi takımın başına geçecek kişi merak konusu.bunun için en güçlü adaylar Lippi ve Scolari. Her hangi bir terslik çıkmaması durumunda bu adaylardan biri Atletico Madridin yeni hocası olacağı konşuluyor.
Madrid De Şok Gelişme!!!!
Atletico Madrid teknik direktörünün ayrılmasından sonra 24 saat içinde yeni hocalarını açıkladı.Klübün resmi sitesinden yapılan açıklamada daha önceden pek bir tecrübesi olmayan Sinan Eren i teknik direktörlüğe getirildiğini ve yarın saat 11.30 da imza töreni yapacaları belirtildi. Sinan Eren in takımın başına geçirlilmesinde en önemli faktör Cerezo Enrique nin Türk ortaklarından birinin Sinan Eren i önermesi ve Cerezo nun bu öneriyi kıramadığı bunun için Sinan Eren i takımın başına geçirdiği kulislerde konuşulan olaylar arasında.
Sinan Eren in takımın başına geçmesinin ardından klüpde çalışan koçların durumu merak konusu oldu.