Başarılar inşallah istediğin yere gelirisn
Başarılar inşallah istediğin yere gelirisn
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kan kaybı sürüyor.Sezonu tamamladım kovulmadıgıma şükür
Lig anlamında kötü bi sezondu ama uefada ve lig kupasında çeyrek final FA Cup'tada yarı final oynadım.Bi sonraki sezon çok daha iyi bi takım kurmayı hedefliyorum ama yönetim sadece % 5 kullanmama izin veriyo yani finansal olarak çökmüş durumdayız takımdaki iyi oyuncular gitmek istiyo onları yollayıp onlar kadar iyilerini alabilirim tabi ama bu % 5 yüzünden sattığımda transfer bütcesine nerdeyse hiç getirisi olmayacak oyuncuların
uuf paraya bak
o paraya neler yaparım var ya![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
güzel transferler yaptıgımı düşünüyorum bize gelmeyi kabul eden oyuncuların en iyilerini alıyorum en azından 2 yeni transferimde benficalı angel di maria ve sunderland kaptanı Dean Whitehead
-------------------------------------------------------------------------------------------------
angel di maria
İgor akinfeev porstmouth da.Kimilerine göre dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen akinfeev 16.5 milyon sterlin karsılıgında kulübümüze imza atmıştır.Giden gelen tüm oyuncuların listesi birazdan
hazırlık maçları gayet güzel geçti fiziksel olarak sezona hazırız
İlk hafta güçlü liverpool deplasmanından harika bi galibiyet çıkarttık devamı gelecek
Bunlar tüm transferlerde gidenler ve gelenler takımı tamamen yeniledim nerdeyse ve istedigim bi kadro kurdum
Kadrom ve oynamayı düşündüğüm taktikte yukarda.Yorumlarınızı bekliyorum artık yada merak ettiginiz oyuncu grafikleri varsa yazarsanız eklerim.Bu sene hedefim kupalardan en az birini kazanmak ve şampiyonlar ligine katılmak.İlk 4e girmek zor gibi ama başarabilirim
Last edited by sananes : 10.Temmuz.2009 at 02:53
Kadro bayagı saglam. Umarım hedeflerine ulasırsın.
TariboWest