Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Avrupa'da Saygı Görmeye Çalışmak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geleceği düşünerek, transferlerini şekillendrimen güzel. Şu an için puan sıralamasındaki yerin fena sayılmaz ama bence daha iyisi olabilirdi, biraz zorlarsan daha iyisi olacak gibi görünüyüor zaten, 5. Liverpool'la arandaki 5 puan aslında hiç bir şey değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

devre arasındaki son transferim oırta saha ve sag kanatta heryerde oynayabilecek bir isim Anthony Vanden Borre.2,7 milyon sterline fiorentinadan aldım gercekten ihtiyacım olan bi transfer güzel oldu

3842 teşekkürler yorumun için bende ligde daha yükselebilecegimi düşünüyorum zaten hedef bi sekilde avrupaya katılmak bu sene için
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Başarılar inşallah istediğin yere gelirisn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sevillayı eledim hemde içerde dışarda yenerek.Önemli maçlarda daha iyi oynuyorum.Uefada yeni rakibim aston villa kupayı almak istiyorum tek hedefim bi kupa kazanmak çünkü FA cupta da yoluma devam ediyorum zaten bu yüzden lig biraz geri planda kaldı sonuclardan da belli bu durum

"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

avrupada ceyrek finalde manchester city ile FA cup yarı finalinde de manchester unitedla eşleştim sanırım ikisine de elenicem lig zaten kötü gidiyo kovulma tehlikesi yasayacagımdan eminim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kontratı biten ingilizlerin süper bücürü Owen artık bizimle beraber.Eski günlerine döneceğine dair söz veren Owen bize büyük katkı sağlayacaktır

teşekkürler yönetim bekledigimin çok üzerinde bi transfer bütçesi verdin.Başarı için yetebilecek bi bütçe bu

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

uuf paraya bak
    o paraya neler yaparım var ya
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu ana kadar gelen giden oyuncular böyle paramız var ama kimse bize gelmek istemiyo takımın yıldızlarıda artık burda yapacagımı yaptım gönder beni hoca diye baskı yapıyolar kısacası transfer çalışmaları devam etmekte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

takımdan ayrılmak üzere olan kranjcar'ın yerine ondan bi gömlek daha üstün olduğunu düşündüğüm simon vukcevic sporting lizbondan 9.25 milyon sterline transfer edildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

güzel transferler yaptıgımı düşünüyorum bize gelmeyi kabul eden oyuncuların en iyilerini alıyorum en azından 2 yeni transferimde benficalı angel di maria ve sunderland kaptanı Dean Whitehead

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    angel di maria

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İgor akinfeev porstmouth da.Kimilerine göre dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen akinfeev 16.5 milyon sterlin karsılıgında kulübümüze imza atmıştır.Giden gelen tüm oyuncuların listesi birazdan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hazırlık maçları gayet güzel geçti fiziksel olarak sezona hazırız

İlk hafta güçlü liverpool deplasmanından harika bi galibiyet çıkarttık devamı gelecek

Bunlar tüm transferlerde gidenler ve gelenler takımı tamamen yeniledim nerdeyse ve istedigim bi kadro kurdum

Kadrom ve oynamayı düşündüğüm taktikte yukarda.Yorumlarınızı bekliyorum artık yada merak ettiginiz oyuncu grafikleri varsa yazarsanız eklerim.Bu sene hedefim kupalardan en az birini kazanmak ve şampiyonlar ligine katılmak.İlk 4e girmek zor gibi ama başarabilirim
    Last edited by sananes : 10.Temmuz.2009 at 02:53

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kadro bayagı saglam. Umarım hedeflerine ulasırsın.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

lig harika başladı aslında ama nasıl yenilirim şu takıma hayret saçma sapan goller yedim lig kupasında crewe takımını 3-0la geçtim bu sslerin dışında ekstradan

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri