Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 156 sonuç

Konu: Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilumum Spor Haberleri

Son dedikodular....

Alex Yozgatspor ile görüşüyor...
    Arda'ya M.İ.Y kancası...
    Vansporda Yattara ısrarı sürüyor...
    Trabzonspor bomba peşinde...(C4)
    Beşiktaş serbest transferden Hugo Renaita'yı kaptı...
    Kasımpaşa taraftarı Cisse diyor peygamber demiyor...
    Ünlü kaleci David Seamans futbola Diyarbakırspor ile tekrar merhaba diyecek...

Ayrıntılar bugün gazetemizde...Malzeme çıkmazsa yarında olabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Christoph Daum : Emekliye Ayrılıyorum !

Son Dakika ! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Christoph Daum emekliye ayrıldıgını açıkladı gerekçe olarak Maldonado ve Josico gibi iki genç ve parlak yıldızın takımdan kendi izni olmadan ayrılması olarak açıkladı. Fenerbahçe yönetimi şaşkın , Maldonado'yu 10 M €'ya Real Madrid'e , Josico'yu ise 20 M €'ya Manchester City'e satan Aziz Yıldırım yerlerine Yaya Toure ve Mamadou Diarra'yı getirecegini söyledi fakat Christoph Daum Josico ve Maldonado'nun yerini asla dolduramaz diyerek görevine dönmeyi reddetti.

Christoph Daum'un ülkesi Almanya'da küçük çocukları mutlu etmek ve Josico , Maldonado gibi yıldızların satılmasının şokunu atlatmak için palyaçoluga başladıgı kulislerde konuşuluyor. Fenerbahçe ise Teknik Direktör olarak Yılmaz Vural ile 2 ayı opsiyonlu olmak üzere 3 aylık sözleşme imzaladı Yılmaz Vural'ın bu uzun süreli kontratı imzalamaya zor ikna oldugu ifade edildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Yüz Yılın Transferi Ve Yüz Yılın Hatası

Galatasaray Yine Beleşçiliğini Konuşturdu ve KAKA Galatasaray'a resmi imzayı attı...

Haldun Üstünel, Kaka'nın Real Madrid'le yaptığı sözleşmede çok ciddi bir açığı keşfetti ve bu açıktan yararlanarak Kaka'yı Galatasaray'a Kazandırdı. Bu olay Popescu'nun ajanlığının ortaya çıkmasından sonra Türkiye'de mi ajan kullanıyor soruları herkes tarafından kullanılmaya başlandı. Ali Sami Yen'de yapılan imza töreni Stadı çökertti 22500Kişilik stada 70bin kişi güvenlik görevlilerini etkisiz bırakıp girince stad az daha çöküyordu törenin bitiminde stadda ciddi hasarlar olduğunu eski açığın 2 hafta diğer bölümlerinse en az 3 ay kullanılamayacağı açıklandı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Not: Kaka Resmini yine ben Photoshop'ladım, Haldun Üstünel resmi alıntıdır...
    Last edited by E.Cartman : 07.Temmuz.2009 at 04:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelona'nın oyun planına uymadıgı gerekçesiyle serbest bıraktıgı İniesta Trabzonspor'la anlaştı !

Trabzonspor ile anlaştıgı için mutlulugu gözlerinden okunan İniesta ise imza töreninde basın tarafından sorulan soruları yanıtladı. Bir gazetecinin neden peşinizde Arsenal , Manchester United gibi takımlar varken Trabzonspor'a imza attınız sorusuna ise şöyle cevap verdi '' Bordo gözlerimin rengini ortaya çıkarıyor mavi ise beni zayıf gösteriyor bu yüzden Barcelona'da bunca yıl top oynadım ve aynı nedenden dolayı şimdi Trabzonspordayım''.

Andres İniesta Trabzonspor'da 01 numaralı formayı giyecek nedenini ise şöyle özetliyor : İspanya'da Adanalı dizisi çok meşhur ve bende büyük bir hayranıyım bu yüzden 01 numaralı formayı istedim. Biz adanalıyık ete , g.te , muhabbete bayılırık diyerek imzayı attı.

Kaynak : HHA ( Hamsi Haber Ajansı )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Barcelona'nın oyun planına uymadıgı gerekçesiyle serbest bıraktıgı İniesta Trabzonspor'la anlaştı !

Trabzonspor ile anlaştıgı için mutlulugu gözlerinden okunan İniesta ise imza töreninde basın tarafından sorulan soruları yanıtladı. Bir gazetecinin neden peşinizde Arsenal , Manchester United gibi takımlar varken Trabzonspor'a imza attınız sorusuna ise şöyle cevap verdi '' Bordo gözlerimin rengini ortaya çıkarıyor mavi ise beni zayıf gösteriyor bu yüzden Barcelona'da bunca yıl top oynadım ve aynı nedenden dolayı şimdi Trabzonspordayım''.

Andres İniesta Trabzonspor'da 01 numaralı formayı giyecek nedenini ise şöyle özetliyor : İspanya'da Adanalı dizisi çok meşhur ve bende büyük bir hayranıyım bu yüzden 01 numaralı formayı istedim. Biz adanalıyık ete , g.te , muhabbete bayılırık diyerek imzayı attı.

Kaynak : HHA ( Hamsi Haber Ajansı )
    Çiçeği Burnunda Trabzon'lu Iniesta arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ayrılığın Sebebi Belli Oldu !
    C.Ronaldo ve Messi'nin Galatasaray Klübünden ayrılma nedenini Zokaspor araştırdı ve buldu!Ayrılığın sebebi ise barbekü partisine sevgilisi Paris Hilton ile gelen C.Ronaldonun sevgilisinin Messi'ye asılmasından sonra C.Ronaldonun Messi'ye yumruk atarken Messi'nin ona çelme takması değil,o sıralarda hamburgerleri pişiren Frank Rijkaard'ın Paris Hilton'u bu 2linin arasından kapması olduğu öğrenildi !

Zokaspor Özel Haberidir.
    İzinsiz Yayınlanamaz!
    Bu Haber 2 Gün Sonra Diğer Gazetelerde !
    -----------------------------------------------------------------------------
    .Bu haber 2 gün sonrayı fotospor çok yapıyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

müthiş yaratıcı arkadaşlarımız varmış onu görmüş olduk

çok orjinal haberler yapmışsınız, başarılarınızın devamını dilerim
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

BÜYÜK TRANSFER

Galatasaray Fox'ta Pazartesi Gecesi yayınlanan SmackDown Programında takip ettikleri Jeff Hardy ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

JEFF HARDY Kimdir?

Pazartesi gecelerinin değişmez programı SmackDown'ın en büyük yıldızlarından Jeff Hardy, 31 Ağustos 1977 doğumlu. 1.88'lik uzun boyuna rağmen Swanton Bombs ve Twist of Fate gibi kıvrak hareketleriyle ünlenen Jeff Hardy defansif forvet olarak oynayabiliyor.

VE MİSİLLEME HABERİ GECİKMEDİ

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Jeff Hardy ile anlaştığını duyunca Jeff'in en büyük rakiplerinden Edge ile görüşmeleri başlattı. Gerçek adı Adam Copeland olan Edge için Fenerbahçe WWE'ye 5 milyon euro önerdi. Görüşmeler sürüyor.

EDGE Kimdir?

30 Ekim 1973 doğumlu olan Edge, 196'lık boyunun yanı sıra güçlü tekniğiyle öne çıkıyor. Spear adıyla bilinen uçan kafa vuruşlarıyla bilinen Edge, kurnazlığıyla orta sahanın beyni olarak öne çıkıyor.

DERBİLERDE KAVGA ÇIKABİLİR DİKKAT!!!

Birbirini günahı kadar sevmeyen Edge ve Jeff Hardy maçın ortasında kavgaya tutuşabilir. Olası kavgalarda Jeff Edge'e Whisper In The Wind ile vururken hemen yanda Roberto Carlos ve Lincoln kol kola görülebilir.

ZOKASPOR ÖZEL HABER

NOT: Forma da giydirecektim bunlara, fotoşop yeteneksizi bi insan olduğum için beceremedim xD

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Son saniye: Ankaragücü ve Juventus birleşiyor!

Geçtiğimiz aylarda Ankaraspor ile birleşme eşiğinden dönen Ankaragücü aradığı partneri İtalya'da buldu.

Dün gece saat 04 sularında Paris Hilton'un kardeşi Nicky'nin evinde biraraya gelen Juventus asbaşkanı Fabio Capello ve Ankaragücü has başkanı Cengiz Topello birleşme konusunda mutabakata vardılar. Toplantıda her ihtimale karşı hazır bulunan Ricky Martin ise toplantı bitiminde "Jackson'ın ölümüne çok üzüldük, yastayız" şeklindeki açıklamasıyla basını ters köşeye yatırdı.

Sabaha karşı evden ayrılan Capello ve Topello basına konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Çok mutlu olduğunu gözlerinden anlamamızı isteyen Cengiz Topello "Rüyada gibiyim" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Capello ise "Siamo molto lieti di. È stato un fattore importante in questo senso Vassel. Questo argomento in casa mia ieri sera mentre ero vaselina" şeklinde yerli basınımızın sağa sola bakınmalarına sebebiyet veren bir açıklama yaptı.Daha sonra Capello'nun "Mutluyuz. Bu kararı vermemizdeki en önemli etken Vassel'di. Dün gece evimde çatlayan ellerime vazelin sürerken "Neden olmasın" diye içimden geçirdim ve bugün Topello'dan randevu istedim" dediği öğrenildi.

Yeni takımın isminin ne olacağı merak konusuyken kulislerde "AC Gecekonddi di Potere" ismi geçiyor. "Gecekondu Gücü" anlamına gelen bu yeni ismin Ankaragücü taraftarlarının hoşuna gitmesi bekleniyor...

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Görüştürme Ekibi adına Selman Öztürk Amerika'dan bildirdi...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mükemmel olmuş Salman abi-galiba adın bu değil ama olsun - gülmekten kırdı geçirdi .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asrın Transferi Bitiyor Mu ?

Florentino Perez Kaka , Cristiano Ronaldı , Albiol ve Benzema'Dan sonra müthiş ses getirecek bir dünya transferine daha imza atıyor.Madrid ekibine yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre kulislerde Perezin son İspanya-Türkiye maçında izleyip hayran kaldığı genç yetenek için Cristiano Ronaldoya verdği paranın 2 katını vereceği ve düzenleyeceği şovun İsmail Yk konserlerini bile gölgede bırakacağı söyleniyor.

İşte Asrın Transferi :

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Josico Chelsea'de !

Las Palmas'a giden Joscionun Türkiye'den ayrılışına üzülen 150 civarı Kasımpaşa taraftarı Kanarya adalarında açtıkları dönercinin önünden geçen Josico'yu kaçırdı ancak Recep Tayyip Erdoğan stadı yerine Kadıköy'e getirince Fenerbahçe hemen 1+11 yıllık kontratı Josicoya imzalattı.Ancak bu transferden 1 gün sonra Ancelotti'nin Josico gibi genç,yetenekli,potansiyelini daha ortaya çıkaramamış,sahada basmadık yer bırakmayan,hiç sakatlık sorunu yaşamayan yıldız için tam 50.000.000 €+Lampard+Chelseanın %49 civarındaki hissesini kazanan Fenerbahçeli taraflar ise ;
    "Josico gibi genç yeteneği oldukça ucuza vermişiz,1 yıl sonra 5.555.550 €ya satabilirdik. " dediler.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

İşte Asrın Transferi!!
    Flentyo Perez'in Türkiye gelip Tecavüzcü Çoşkun'un filmleri izledikten sonra bu adam ne kadar kıvrakdır dedi.Perez Coşkun'a 100 Mn Dolar ve ayriyetten hergün kız getirme şartalrını kabul eden Çoşkun dünyanın en büyük kulubune geldim kimse beni tutamaz dedi.

Tecevüzcü Çoşkun Kimdir?
    1981-Sen Bebeğimsin Spor
    1985-Nuri Alço Spor
    1990-Hülya Avşar'ı sevme spor.
    1999-Müjde Ar Spor
    2009-Real Madrid.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Efsane Yetenek Barcelona'da !

Yılların eskitemediği yıldız Nuri Alço bugün Barcelona kulüp binasına gelerek ömür boyu kontrat imzaladı.Bu transferim Tecavüzcü Çoşkun'a misilleme olarak gerçekleştirildiği, kulübü Gazozspor'a 50.500 uyku hapı ödendiği kaydedildi.Kendisine ise haftalık 20 litre gazoz,100 uyku hapı ve 500 € ödeneceği açıklandı.
    Geçmişi
    (1991-2006) Hapspor(Altyapı)
    (2006-2007) Hapspor
    (2007-2009)Gazozspor
    (2009- ) Barcelona

Nesil
    2006
    Yer

Liverpool aradığı marşı buldu!

Real Madrid'in muhteşem transfer şovu karşısında sessizliğini koruyan Liverpool yeni sezon öncesi Kop tribünlerini koparmak adına farklı marş arayışlarına girdi.

Daha önce dünyaca ünlenen "You'll never walk alone" bestesiyle coşan Kop tribünü yeni sezonda yeni bir beste ile taraftar şovlarına devam edeceklerini açıkladı. Tribün lideri Gary Koper yaptığı açıklamada yeni bestelerinin hazır olduğunu ve bu şarkıyı seslendirmek için sabırsızlandırdıklarını belirtti.

Real Betis maçlarını iple çektiğini söyleyerek sözlerine devam eden Koper "Yeni marşımız özellikle Premier Lig'de rakiplerimizi moronlaştırarak konsantrosyanlarını dağıtmamıza neden olacak" şeklinde iddialı açıklamalar yaptı.

Newcastle'ın psikomanyak futbolcusu Joey Barton'ın yazdığı şarkı ultra slow tarzıyla fark yaratacağa benziyor. İşte Liverpool'un yeni sezonda rakiplerine korku salacak tribün marşı:

Do You Love Me

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AAVn4-17Bjs[/YOUTUBE]

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Görüştürme Ekibi adına Selman Öztürk Papua Yeni Gine'den bildirdi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İtalya'dan Ferrari'sini getiren BJK kullanıcısını da getirmeyi unutmadı ve Michael Schucmaher'i renklerine bağladı...
    Yardım amaçlı organizasyonlarda oynadığı futbolla dikkat çeken Schumi F1'de yarışmayı bıraktıktan sonra Ferrari ekibinde görev alıyordu ta ki Yıldırım Demirören İtalya'ya gidene kadar. Schumi BJK formasını giymeyide ihmal etmedi...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Görüştürme Ekibi adına Özgür Kadir Altuntaş Mozambik'ten bildirdi...
    Last edited by E.Cartman : 08.Temmuz.2009 at 15:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Zafer Biryol'a Real Madrid Kancası

Real Madrid Benzama'dan sonra Yine büyük ses getiren bir transfere imza attı.34 Yaşında Mersin İdman Yurdu'nda top koşturan Zafer Biryol'u renklerine Kattı.Bonservis olarak takasta Raul'u veren Perez çok mutlu olduklarını ifade etti.Raul'u alan MİY ise bu sezon TSL'ye çıkmak istiyor..

Raul Zokaspor (Turksportal Gazetesi) Transfer ve Bilimum Spor Haberlerine yaptığı açıklamada artık MİY'un başarısı için çalışacağı öğrenildi

Nesil
    2006
    Yer

Bu iddia çok konuşulacak!

Usain Bolt... Birçoğumuz onu kırdığı koşu rekorlarıyla tanıyoruz. Ancak şimdi okuyacaklarınız Usain Bolt hakkındaki tüm fikirlerinizi değiştirecek.

Van ilinin Muradiye ilçesinde ikamet eden Hüseyin Volt adlı vatandaşımızın dünyayı sarsacak açıklamaları Usain Bolt'u zor durumda bırakacağa benziyor.

"Usain benim adımı kullanarak benim yerime yarışlara katıldı.Benim rüzgârıma dahi yetişemeyen bu çömez hayatımı altüst etti" diyen Hüseyin Volt yaşadığı trajik olayları sadece Zokaspor'a anlattı:

"Bu Usain denen karaoğlan bizim karşı köyün çobanıydı. Ben de bizim köyün çobanıyım. Davarları hep aynı yerde otlatır, sohbet ederdik. Bunun atletizme merakı vardı. Ben de profesyonel bir şekilde atletizmle ilgilendiğim için kendisine eğitim vermeye başladım. Ama ne kadar eğitirsem eğiteyim 100 metrelik arazi koşusunda en fazla 3 saniye yaklaşabildi bana. Daha sonra Olimpiyatlar başladı.Ben de gittim kayıt oldum. Ama bu karaoğlan beni kaçırıp ahıra bağladı.Benim adımı kullanıp da yarışlara katıldı. O rekorlar benim olacaktı" şeklinde demeç veren Hüseyin Volt'un ne kadar üzgün olduğu gözlerinden okunuyordu.

Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) konuya ilişkin çalışma başlatarak iddiaların doğruluğunu araştırmaya başladı. Ancak 3 gündür haber alınamayan Usain Bolt'a ulaşma çabaları halen olumsuz.

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Gülüştürme Ekibi adına Selman Öztürk Trinidad&Tobago'dan bildirdi...

Usain Bolt

Hüseyin Volt

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bolt-Volt haberi çok komik olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

"Alın beni başkanım ! "

Kaptandan Trabzonspor başkanı Sadri Şener'e mesaj;"Başkanım beni alın"

Liverpool'un yaşayan efsanesi Steven Gerrard, Trabzonspor başkanı Sadri Şener'e mesaj gönderdi. Zokaspor'a yapmış olduğu açıklamada küçüklüğünden beri Trabzonspor'a hayran olduğunu, 1980'li yıllarda Trabzonspor'un Liverpool'u 1-0 yendiği maçtan itibaren ise bu hayranlığının perçinlendiğini söyledi. Trabzonspor'un ortasahasına dinamo getireceğini söyleyen Steven Gerrard: "Hayalimi gerçekleştiriyorum, Zokaspor aracılığıyla buradan Sadri Şener'e birşey söylemek istiyorum, Başkanım lütfen beni alın !!!" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es-Es'e müthiş şutör

Eskişehirspor aradığı serbest atışçıyı sonunda buldu. Takımı Boston Celtics'te mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Ray Allen yarın Eskişehir'e gelerek kendisini 45 yıllığına Eskişehirspor'lu yapan sözleşmeyi imzalayacak. Ray Allen tam bir serbest atış ustası. Geçen sezon Boston Celtics forması ile %98 serbest atış başarısı gösteren Ray Allen bakalım Es-Es'te aynı performansı gösterecek mi?

Efsane Zokaspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SUPER bi konu basarilar arkadaslar donuunce bende yardm ederim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Exclamation

Usain Bolt'un Kardeşinden Şok Açıklamalar !

4 gün önce gazetemizde yayınladığımız Hüseyin Volt'un çarpıcı açıklamalarından sonra ortaya çıkan Usain Bolt'un kardeşi Selami Bolt zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

08.07.2009

Bu iddia çok konuşulacak!

Usain Bolt... Birçoğumuz onu kırdığı koşu rekorlarıyla tanıyoruz. Ancak şimdi okuyacaklarınız Usain Bolt hakkındaki tüm fikirlerinizi değiştirecek.

Van ilinin Muradiye ilçesinde ikamet eden Hüseyin Volt adlı vatandaşımızın dünyayı sarsacak açıklamaları Usain Bolt'u zor durumda bırakacağa benziyor.

"Usain benim adımı kullanarak benim yerime yarışlara katıldı.Benim rüzgârıma dahi yetişemeyen bu çömez hayatımı altüst etti" diyen Hüseyin Volt yaşadığı trajik olayları sadece Zokaspor'a anlattı:

"Bu Usain denen karaoğlan bizim karşı köyün çobanıydı. Ben de bizim köyün çobanıyım. Davarları hep aynı yerde otlatır, sohbet ederdik. Bunun atletizme merakı vardı. Ben de profesyonel bir şekilde atletizmle ilgilendiğim için kendisine eğitim vermeye başladım. Ama ne kadar eğitirsem eğiteyim 100 metrelik arazi koşusunda en fazla 3 saniye yaklaşabildi bana. Daha sonra Olimpiyatlar başladı.Ben de gittim kayıt oldum. Ama bu karaoğlan beni kaçırıp ahıra bağladı.Benim adımı kullanıp da yarışlara katıldı. O rekorlar benim olacaktı" şeklinde demeç veren Hüseyin Volt'un ne kadar üzgün olduğu gözlerinden okunuyordu.

Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) konuya ilişkin çalışma başlatarak iddiaların doğruluğunu araştırmaya başladı. Ancak 3 gündür haber alınamayan Usain Bolt'a ulaşma çabaları halen olumsuz.

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Gülüştürme Ekibi adına Selman Öztürk Trinidad&Tobago'dan bildirdi...

Zokaspor'un gezgin muhabiri Orhan Çelikkaya, Hüseyin Volt'un açıklamalarına sinirlenen Selami Bolt'u Mozambik'te yakaladı. Tatilini orda yaparken muhabirimize yakalanan Selami Bolt ilk önce demeç vermek istemese de muhabirimizin çekiciliğine dayanamadı ve açıklamalarda bulundu.

Yıllar önce Van'da kardeşiyle çobanlık yaptığını belirten Bolt, "Usain ailemizin gülüydü. Bir dediğini iki etmezdik. O bizim herşeyimizdi" dedi. Hüseyin Volt'la nasıl tanıştığını bilmediğini söyleyen ağabey Bolt, "Hüseyin Volt denen şahsiyetsiz insan, benim kardeşimi baştan çıkardı. Onun geleceği koşu pistlerinde değil, çayırlardaydı. Geleceğin en yetenekli çobanı olacaktı !" ifadelerini kullandı.

Selami Bolt, hayatını kardeş Bolt'un alt üst ettiğini söyleyen Volt'a ise "O dengesiz ne yaptığını bilmiyor. Kardeşimin üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Yerse gelsin karşıma çıksın, kapışalım !" diyerek düello teklifinde bulundu.

Volt - Bolt haber dizisinin devamı yakında Zokaspor'da...

Kaynak: Zokaspor Tap Sikrıt Servisi Muhabiri Orhan Çelikkaya[/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ve Yüzyılın Transferi Uzaylı Türkücü-Futbolcu Mustafa Topaloğlu Uranüs Premier Ligi ekiplerinden Uranüs Galaxy 67 takımı ile 35 uzay senesi sürecek bi anlaşmaya vardı.Ayrıca Mustafa Topaloğlu harika türkülerini (!) ve yeni yeni popüler olan Gerizekalı Sevgilim adlı remixini imza töreninde dile getirerek büyük sükse yapacağı konuşuluyor...

Her fırsatta uzaylı olduğunu dile getiren Topaloğlu,çok mutlu olduğunu uzun yıllar Uranüs 67 kulübünde oynamak istediğini dile getirdi...

Nesil
    2006
    Yer

Alemsin Lincoln!

Galatasaray'ın sorumlu olması gerektiği yerde sorunlu olmayı tercih eden, kaymış yıldızı Lincoln alemlerde.Sambacı dün gece Papua Yeni Gine'nin en ünlü barlarından biri olan Dayı'nın Yeri'nde sabaha kadar eğlendi. Şok gecede Lincoln'ü yalnız bırakmayan Zokaspor ekibi alkolün dozunu fazla kaçırınca 01:15 uçağını da kaçırdı...

Eğlencenin doruklarında!

Dün gece tek başına mekana girdiği gözlenen Lincoln'ün sabahlara kadar eğlenmesi hatta gününü gün etmesi Zokaspor objektiflerinden kaçmadı. Ajda Pekkan'ın "Aman Petrol" şarkısıyla eğlencesi tavan yapan Lincoln göbek şovuyla da mekandakileri kendine hayran bıraktı.

Lincoln! Lingol!

Sabaha karşı alkollü bir şekilde ekibimizle sarmaş dolaş dışarı çıkan Lincoln "Türkiye'de en çok Ertem Şener'in "Lincolln! Lingoll!! Lincolln!! Lingolll!!" demesini özledim.Lütfen Adnan Polat izin versin bir kerecik Ertem'i göreyim, gözlerime baka baka "Lincolln! Lingoll!" diye bağırsın. Buna çok ihtiyacım var" şeklinde saçmaladı.

Kıvır kıvır saçlarıyla oynayarak konuşmasına devam eden sambacı son olarak "Adnan Polat izin versin Türkiye'ye döneyim. Ben Türk medyasının en iyi malzemesiyim. Medyatör'lerin ekmeğiyle oynama Adnan başkan" diye haykırarak serzenişini dile getirdi.

"Seni bile özledim!"

Bar çıkışında badigartlardan birini Volkan Demirel'e benzeten Lincoln'ün "Seni bile özledim" diyerek adamın boynuna atılması sönmüş yıldızın memleket hasretinin doruk noktaya ulaştığının bir göstergesi oldu. Lincoln'ün olayları ajite ettiği düşünülse de orada olaya şahit olanların yürekleri parça pinçik bölündü.

Sakinleştirici Diazepam verilerek güç bela sakinleştirilen yıldız oyuncu daha sonra aracına binerek mekandan uzaklaştı.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pvIrA6SQPEc[/YOUTUBE]

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Biliştirme, Sıkıştırma ve Söğüştürme ekibi adına Selman Öztürk Zimbabwe'den bildirdi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta Şok Transfer
    Ajdar'la ünLenen çikita muz artık yeşil sahalarda...
    Beşiktaş Resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Meyvegücü'nün yıldızı Çikita Muz'la anlaşıldı. Özellikle Ajdar'la ülkemizde Tavan yapan yıldız oyuncu böyle bir takımda oynayacağı için çok mutlu olduğunu açıkladı... Çikita Muz Resmi imzayı Perşembe günü İnönü Stadında düzenlenecek bir törenle imzayı atacak...

Kaynak: Zokaspor Geliştirme, Değiştirme, Biliştirme ve Görüştürme Ekibi adına Özgür Kadir Altuntaş Cibuti'den bildirdi...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu çikita ilerde soyunursa benden söylemesi..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Şok Şok Çikita Soyunuyor Mu !
    Pas Fanatik gazetesinin editörü Oğuz Erdem'in verdiği habere göre çikita ek iş olarak soyunacakmış.
    Kaynak : Pas Fanatik (PAS fotomaç+Fanatik )

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ajdar'da Uzayda !
    Uranüs'ün Mustafa Topaloğlu transferinden etkilenen Neptünlü transfer komitesi ona misilleme olarak Türkiye'nin en iyi yeteneği(!) Ajdar'ı 40 Uzay Yıllığına Renklerine bağladı.Ajdar : "Çocukken Neptün keşfedilmemişti, o zaman bile ben Neptünü bilirdim,Neptün 67'yi tutardım hatta kahramanımda Mzaki Mwazualiyo idi.Medyanın Mzaki'nin aslında bir türkü barda garson olduğunu anlayıp Ajdar'a bildirdiğinde ise, Ajdar ne yahu ünlü mü olması gerekiyor benim için Nuri Alço 1 Mzaki 2 diyipte sonra Neptün dilinde küfürleştiği,dayak yediği kameralara yansıdı.Ondan sonrada gelmeden önce Çikita'yı da getirecektim.Ona dedim ben Neptün 68'e transfer oluyorum senide götürüyorum dedim.Çikita ise ben Beşiktaş ile anlaştım dedi.Bende ya benimsin yada mide asitimin diyerek muzu yedim." dedi.Basının Neptün 67'ye transfer olduğunu tekrardan bildirmesine rağmen Ajdar basınla tekrardan küfürleşti.İşte Ajdar'ın katliam yaparken çekilmiş fotosu ;

Zokasporun Nambır Van Muhabiri Oğuzcan Özel Çakma Van/Neptün'den bildirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe aradığı Golcüyü Hollandada Buldu , Almanyada Kaybetti

Fenerbçe uzun yıllardır aradığı forvet hattına büyük katkı sağlayacak ünlü golcü Marco Van Basten'i Hollandanın Red Light District Sokağında buldu , Aykut Kocaman bu olaya çok sinirlendi ve nerdesin lan sen adamlar senelerdir seni arıyor diye Marco'ya çıkıştı.Sille tokat uçağa bindirilen Van Basten Almanya kampına götürülürken , 1860 Münih havaalanında güvenliklere attığı müthiş vücut çalımıyla ortalıktan kayboldu , Böylece aradığı golcüyü hollandada bulan Fenerbahçe , Almanya da tekrar kaybetmiş oldu.
    Last edited by Sheriff : 01.Kasım.2009 at 00:06

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri