-
20.Temmuz.2009, 18:00
cok zevkli kariyer hakkatten ben olsam coooktaaan kasanın reset tusuna basmıstım
-
20.Temmuz.2009, 21:12
Ligde iyi gidiyorsun, milli takımda da elemelerde farklı sonuçlar alırsın.
-
20.Temmuz.2009, 22:17
Süper gidiyorsun hocam benimde böyle bir kariyerim var ama ben milli takımla başlamadım
-
23.Temmuz.2009, 17:38
Yorumlar için teşekkür ederim. En başlarda biraz sıkıcıydı gerçekten ama yavaş yavaş zevkini almaya başladım. 
-------------------------------------------------
Serie C1/A Maçı:
Lecco 0 - 2 Pro Sesto

2010 Dünya Kupası Elemeleri Grup Maçları:
Senegal 3 - 0 Gana

Gabon 1 - 4 Senegal

Ve 2010 Dünya Kupasına Adımızı Yazdırıyoruz!

Senegal'de inanılmaz bir sevinç var. Tüm ülke dans ediyor.

2010 Ocak'ta Yapılacak Afrika Kupası Öncesinde Senegal'in güzel futbolu, 2002'de Final'de kaybettikleri kupayı kazanmak adına umut vaadediyor.

Puan Durumu:

---------------------------------
Afrika'dan adını Dünya Kupasına yazdıran diğer takımlar; Nijerya, Zambia, Fildişi Sahilleri ve Morocco oldu. Elemelere damgasını vuran iki takım Zambia ve Senegal iki favori Kamerun ve Gana'yı eledi.
-------------------------------
Serie C Kupası Maçı:
Pro Sesto 5 - 0 Venezia

Sonraki turdaki rakibimiz Ravenna. Ravenna'yı geçtiğimiz takdirde Gruplara çıkacağız.
Serie C1/A Maçları:
Pro Sesto 0 - 1 Triestina

Spal 1 - 3 Pro Sesto

Pro Vercelli 0 - 4 Pro Sesto

Serie C Kupası Maçı:
Ravenna 1 - 1( P ) Pro Sesto

Bu Maç sonrasında gruplara çıktık ve gruplar belli oldu:

Ligin en başarılı ekiplerinden Sassuolo'yla aynı gruba düşmemiz iyi olmadı. Grubundan 1. çıkan her takım Yarı Final'e adını yazdıracak. Gruplara çıkarak şimdiden yönetimi bu organizasyonda beklentilerini yere getirmiş olduk ayrıca
kazanılan 3.000 € finansımızı biraz rahatlattı.
Bu kupa aslında benim için çok önemli çünkü Pro Sesto'dan en az bir kupayla ayrılmak istiyorum.
Serie C1/A Puan Durumu:

-
23.Temmuz.2009, 17:59
iyi gidiyorsun
umarım böyle devam eder
-
23.Temmuz.2009, 18:15
Bastan sona okudum kariyeri. Gercekten cok zevkli devam ediyor. Senegal ile basarılar
-
23.Temmuz.2009, 21:40
baya bi yükselirsen devam edersen bu kariyeri 2015 lerde bi barca falan gorebiliriz.
-
23.Temmuz.2009, 21:49
2015 fazla daha erken olur
-
25.Temmuz.2009, 19:17
Yorumlar için teşekkürler. Bu arada Barcelona'ya ulaşmak öncelikli hedeflerimden biri değil. Barcelona'yı kariyerin bitiş takımı olarak düşünebilirim. Daha çok Premier Lig'in 4 büyüğünü birer yıl çalıştırıp 4'ünde de başarılı olmayı hedefliyorum, tüm üst liglerde birer şampiyonluk da hedeflerim arasında. Yükselişimle ilgili ise 2010'da iki tane büyük organizasyon var. Biri Afrika Kupası diğeri Dünya Kupası. Senegal'le bu iki organizasyonda başarılı olursam çok kolay yükseleceğimi düşünüyorum. Dünya Kupası'ndan sonra da Avrupa'daki bir Milli Takımı çalıştırmayı düşünebilirim
. Şimdiden planlarımı yaptım açıkçası
.
---------
Serie C1/A Maçları:
Pro Sesto 1 - 0 Padova

Legnano 1 - 2 Pro Sesto

Pro Sesto 1 - 0 Carrarese

3 Maçın Yorumu:
3 Maçta da gol sıkıntısı çektik. Attığımız 4 gol'ün 3'ü ortasaha oyuncularından 1'i de defans oyuncusundan geldi. Bu iyi bir şey olduğu kadar kötü bir şey. Forvetlerimiz ya yetersiz ya da taktiğimiz kötü ya da forvetlerimize göre değil. Birkaç değişiklik yaptık buna çözüm olabilmek için.
Serie C Cup Maçı
Sassuolo 1 - 2 Pro Sesto

Bizim için önemli bir kupa maçıydı. Çekinik oynadık ve iki duran top golüyle maçı kazandık. Forvetlerimiz yine etkisizdi.
Serie C1/A Maçları:
Novara 3 - 4 Pro Sesto

61. dakikada 3- 1 yeniliyorduk. Sonrasında defans dahil tüm hatlarımızla saldırdık ve maçı 3-4 aldık. Fakat bu beni memnun etmedi, sorun olduğu belliydi.
Pro Sesto 1 - 1 Pro Patria

Sassuolo 3 - 3 Pro Sesto

9 Dakikada maç 3-0 oldu. Biabiany ve Rabito'Nun çabalarıyla maçı 3-3'e getirdik. Tek tesellimiz şampiyonluk yarışında en büyük rakibimize 3 puanı bırakamamak oldu.
Serie C Cup Maçı
Pro Sesto 2 - 2 Portosummaga

Bu sonuçla grubu 1. olarak bitiriyor ve adımızı Yarı Finale yazdırıyoruz.
Gruplardaki Puan Durumu:

Yılın Oyuncusu Oylaması:
Oylamaya Senegal Teknik Direktörü olarak katıldım ve verdiğim oylar şu şekilde :
5 Puan : Fabregas, Francesc ( Arsenal)
3 Puan : Kaka, Leite (AC Milan)
1 Puan : Agüero, Sergio Kun (At. Madrid)
FIFA Dünya Sıralamasını Açıkladı :
Senegal 18.'liğe yükselirken, İspanya 1.'liğini korudu.
Afrika Kupası Grupları Belli Oldu:

Serie C1/A Puan Durumu:

Liderliği elimize geçirdik ama aynı anda 5 takımın şampiyonluk yarışında olması işimizi zorlaştırıyor. Ayrıca ligin en çok gol atan takımıyız
.
-
25.Temmuz.2009, 20:49
Senegal Sırıksız Sırıkla Atlama Şampiyonu bir takım
O yüzden Senegal'in önüne stoper çıkmaz
+ Kara para kokuyor
-
25.Temmuz.2009, 21:01
Güray: Joker'i Getireceğim
Transfer Döneminin açılmasına az bir süre kaldı. Güray şimdiden bir ipucu verdi. Güray " Süper bir Joker getireceğim. Kendisi hem genç hem yetenekli. Tam 6 mevkiide birden oynayabiliyor. " diye konuştu.
Blatter: Essien Senegal'li Olabilir...

FIFA Başkanı Blatter bir araştırma yaptıklarına ve bunun sonucunda Essien'in Senegal'li olabileceğini fakat bazı şartların olduğunu söyledi. Blatter şöyle konuştu: " Araştırdık ettik arkadaşlar, Essien'in dedesinin iki dedesi de Senegal'in büyük kabile şeflerindenmiş. Essien bir Senegal'li gibi 24 saat aralıksız dans ederse Senegal'li olabilir, hatta Senegal milli takım formasını giyebilir."
. Bunu duyan Güray sevinçten pencereden atladı ve serçe parmağını kırdı, bunu gören Pro Sesto başkanının tansiyonu düşerken UEFA Başkanı Platini ise Blatter'e sert çıktı ve şöyle konuştu:"Lan Blatter misin nesin ? Futbol'un içine ettin. Daha da gelmem verdiğin konferanslara" diye konuştu.
Essien'in durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Essien'in Resimde tip süper ama ya 
-
25.Temmuz.2009, 21:23
Takımın adını görünce aklıma protesto geliyor hep..
Mesaj Yetkileri