way turğay kardesim GS kariyeri ha yakısır..basarılar her zaman oldugu gibi takipcinim![]()
Evet
Hayır
Kararsızım
Bekleyip görmek lazım
way turğay kardesim GS kariyeri ha yakısır..basarılar her zaman oldugu gibi takipcinim![]()
Başarılar Turğay.Koyduğun resimler iyiymiş Ali Samiyen ile ilgili.Love da iyi transfer.Başarılar.
Oooo turgay abi başarılar dilemeye bile gerek duymuyorum![]()
Öyle Ama Zor Olacak
İstedigim transferleri Tam Olarak Yapamadım
![]()
steal tebrikler super kupayı almıssın love guzel transfer basarılarTşk Ederim
Oyuncularımız Gününde oLurlarsa Eger Yenecegimizi Düsünüyorum Cünkü takım evinde Baska OynuyoRIDVAN TLM başarılar dilerim oncelıkle...barcayı yenmıssındır ya....deplasmanda 1-0 yatan takım evınde yener herhalde.![]()
Eyw. Kardesimahmetokur29 way turğay kardesim GS kariyeri ha yakısır..basarılar her zaman oldugu gibi takipcinim![]()
Saolasın KardeimTogiii Başarılar Turğay.Koyduğun resimler iyiymiş Ali Samiyen ile ilgili.Love da iyi transfer.Başarılar.
Bakalım Sezon sonunda Ne Olacak Görecez
Haygary Oooo turgay abi başarılar dilemeye bile gerek duymuyorum![]()
![]()
Evet arkadaşlar Kariyer Actım İlerlemeye Calısacam Bu Gece
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar dilerim.
Barça nın gelmesi çok kötü olmuş ama inşallah Ali Samiyende güzel oyunla elersin
hadi kankam 9.0.1 deki gibi coştur takımı![]()
SaoL ALi Ama Basaramadık
T.S.L 1. Hafta.
Cimbom MAbedinde Sezonu Güzel Actı Skor Cok Farklı Olabilirdi Fakat. olmayınca oLmuyo 3 Puanı Alarak Yolumuza DEvam Ediyoruz
ŞampiyonLar Ligi Ön Eleme Turu 2.Maç
İlk Dakikalarda GoLü BuLduk Fakat oLmadı üzgünüz
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Costurmaya Geldik Zaten Kanka![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 11.Temmuz.2009 at 04:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vagner Love süper transfer. Oyunun en iyi forvetlerinden birisi. Süper Kupa'yı zaten almışsın. Galatasaray'ımıza ligi ve kupayı zaten alırsın ama inşallah Saraçoğlu'nda UEFA'yı alırsın başarılar![]()
7
Uefa Kupası Ön Eleme Eşleşmesi
En iLginc olanı Lisan Hatasından 2000 Kez Kazandı Denilmesi
T.S.L 2.Hafta
Her Ne Kadar iyi oYnasakta Macın Kırılma Anı Öne Gecmemizdi Öne Gectikten Sonra. İnanılmaz Baskı Yedik Ve Tecrübesiz Genclerle Harmanladıgımız Kadromuz Baskıyı Kaldıramadı ve Tehlike Sinyalleri Vermeye Başladık![]()
T.S.L 3. Hafta
Cimbom Yara Sardı
Uefa Kupası Ön Eleme Turu 1. Maç
Red Starı Sahamızda Farklı Gectik Fakat 1 GoL Yememizden Dolayı Mutsuzum
başarılar kardeşimesarıyı kırmızıyı kazı avrupaya...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
basit bi çeviri hatası bile oyunu ilgi çekici kılıyor 2000 kez kazandı![]()
T.S.L 4. HaFTa
Ligde İstikrarı Bir Türlü Yakalayamıyoruz Bunu Sakatlıklara baglamak İstemiyorum Fakat Elimiz Kolumuz Baglanıyo Bazı Durumlarda Artık Tüketecek Kredimiz Kalmadı
T.S.L 5. Hafta
Fark Atmamız Gereken Macta Oyuncularım Beceriksizce Posizyonları Harcayınca 2 GoLDe Takılı Kaldık Ligde Vasatı Asamıyoruz Uyum Sürecini Atlatmaya Calısıyoruz
T.S.L Puan Durumu
Ligde Bize Yakısmayacak Bir Yerdeyiz Kocaeli Macından Sonra Seri Yakalama Peşindeyiz
Uefa Kupası Ön Eleme Turu 2. Maç
Cok Güzel Basladık Fakat De Santchiz Öyle Bir Hata Yaptıki Yedigimiz GoLDe calımı Basim Derken Yaktı Bizi Yinede Gruplara kAldık Devre aRası en Az 3 Oyuncu Almak İcin Yönetime Ricada BuLunduk
T.S.L 6. Hafta
Hakettigimiz Bir Mactı Ve 3 Puanı 3 GoLle Söküp Aldık
Son maçta Transferler kurtarmışHaldun ricanı kırmaz heralde transferleri bekliyoruz
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Türkiye Kupasındaki Grup Rakiplerimiz
Uefa Kupası Grubumuz
T.S.L 7. Hafta
Gencleri Evimizde Net Oyun Ve Net Skorla Gectik Seri Yakaladık Serimizi Sezon Sonuna KAdar Sürdürmek isTiyoruz
T.S.L Puan Durumu
Uefa Kupası D Grubu 1. Maç
Wel Come To HeLL.. !!
Vagner Love süper gidiyor.
Maşallah harbiden Vagner Love süper gidio ama takım çok kötü.Düzelceğini umuyoruz.
buna biz galatasaray farkı diyoruz hocamUefa Kupası Ön Eleme Eşleşmesi
En iLginc olanı Lisan Hatasından 2000 Kez Kazandı Denilmesi![]()
![]()
Basit maçlarda gençlere şans vermeye çalış.İyi gelişirler.Bende Emre Çolak müthiş gelişmişti.![]()
Turgay son maclarda toparlamıssın. UEFA ya da iyi baslangıc yapmıssın.
TariboWest
Uefa grubundan 1. çıkabilirsin ama udinese maçı inşallah içerdedir.Dışardaysa baya zorlar.Başarılar dilerim bir galatasaraylı olarak![]()
Lig uzun maraton, sonunda zafere ulaşan olursun maalesef.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
baros ve vagner love çok iyi seri yakalamışlar...
başarılar...
O Zaten En Saglam Adamımız Aynı Zamanda 2. Kaptanımız.
![]()
Kötü Degil ASlında Kardesim Takımda Genclere Önem Veriyorum Ve Genclere Forma Verdigimden Cogu Macta İstikrarsız Sonuclar Cıkıyoahmed0393 Maşallah harbiden Vagner Love süper gidio ama takım çok kötü.Düzelceğini umuyoruz.
Haygary Alıntı:
Uefa Kupası Ön Eleme Eşleşmesi
En iLginc olanı Lisan Hatasından 2000 Kez Kazandı Denilmesi![]()
buna biz galatasaray farkı diyoruz hocam![]()
Hehehe Aynen İsmail.
Kardesim Her MActa Genclere Sans Veriyorum Zaten BenBanega Basit maçlarda gençlere şans vermeye çalış.İyi gelişirler.Bende Emre Çolak müthiş gelişmişti.![]()
Evet KanqiÜmit Turgay son maclarda toparlamıssın. UEFA ya da iyi baslangıc yapmıssın.Öyle oLdu Vallahi Devre Arasını Bekliyorum 2 Tane Sürprizim Olacak
![]()
cskinq1 Uefa grubundan 1. çıkabilirsin ama udinese maçı inşallah içerdedir.Dışardaysa baya zorlar.Başarılar dilerim bir galatasaraylı olarak![]()
Öylede Böylede Gruplardan Cıkmam GerekiyoZorlu Maclarda Galip Gelemezsek Zaten Avrupada oLmanın Bir Anlamı Kalmıyo
Sekopej Lig uzun maraton, sonunda zafere ulaşan olursun maalesef.![]()
Hocam Maalesef DerkenSampiyonLUgumu İstemiyo Gibisin
![]()
kral_67 baros ve vagner love çok iyi seri yakalamışlar...
başarılar...
Evet Fakat Baros Devre Arasında Ayrılacak![]()
Evet arkadaşlar Oyun A Kaldıgımız Yerden Devam Ediyoruz Ssler Gelecek
Türkiye Kupası Grup Maçı
Ankara Spor Cok Sert OYnadı 3 Sakat Verdigimiz Macta Galibiyeti 3 GoLLe Aldık
Yönetimimiz Bize Ekstra Bütce İle Destek Verdi
T.S.L 8 Hafta
Denizliyi Agırladıgımız Macta Mükemmel Oynadık Ve Farklı Galibiyetle Yolumuza Devam Ediyoruz
Bu takım galatasaray değil.Onlar para koklatmaz![]()
Toparladın Turgay takımı. Ek bütce de sana faydalı olacaktır.
TariboWest