İlhan gel yamacıma yahu. Emektar'ız biz. Şapkamızı takar "Turksportal Cafe" de okey oynayarak günü geçiririz. Biz çok çalıştık sıra gençlerde![]()
İlhan gel yamacıma yahu. Emektar'ız biz. Şapkamızı takar "Turksportal Cafe" de okey oynayarak günü geçiririz. Biz çok çalıştık sıra gençlerde![]()
Forum misafiri olarak bana haber veren kuşlar sayesinde konuyu biliyorumHayatta megaloman olmadım o yüzden mütevazi bir görüş bildireceğim ,eğer abisi FM aleminde olmazsa taktik konusunda tek rakibim Türk Hava Yolları olur
![]()
![]()
Abisi dönüşün hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılar.
Renk konusuna gelince abisinin rengi maço pembesi olsun, Aydın'ın kini bilmiyorum ortaya karışık bir renk atıverin işte![]()
![]()
Toplu geri dönüş oluyor herhalde. Kaan abi backti.![]()
İlhan sana bir garezim olduğundan değil geri gelmeni istiyorum ama dönmesin aydın pembe olsun'u işaretledim.
Yani tamamen Aydın ile alakalı...
Adminim hörmetler...
İlhan abiyi özledik dönsün bence![]()
Yöneticiliğe dönüp dönmen beni alakadar etmez Sen taktik bilgini yansıt foruma yeter![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aydın abi admin olarak devam etsin, İlhan dönmek istiyorsan dönebilirsin.(Tabii bu benim fikrim. =))) )
Yeşil eskiden bölüm sorumlulara veriliyordu. =)))
İlhan abi dönmeli aydın abi yeşil olsun![]()
başlık biraz sakat olmuş ama ...bence geri dönmelisin , admini de karşıma almamak için kırmızı kalmasını istiyorum
![]()
peluk,Aydoğan,İlhan abi dönsün bence de![]()
Sağolun varolun gençler. Kemal Kılıçdaroğlu gibi, güneş gibi doğacağız. Deniz Baykal, Aydın gibi koltuk sevdalısı pisliklerin ayağını kaydıracağız.![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Dön bebegim dön caresiz ...![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ilhan abi dönmesin aydın abi pembe nickle dolaşsın. benim rengimide açık eflatun yapsınlar.. serkan abi yöneticilikten alınsın. aygün siteden atılsın v.s v.s..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Eskiden bir veteran kulubümüz vardı, rüzgar bizide üzerimizdeki tozlarla birlikte savurunca eskiden eser kalmadı, Siteye dön kardeşimde, Allah insanı döndürmesin o çok kötüRenk mevzusuna gelince bence herkes siyah olsun hepimiz işçiyiz hepimiz kardeşiz sınıf ayrımına ne gerek var
![]()
Ne oLursan oL,yine geL, yine Dön sen İLhanım, bakma Sağa soLa, AydınLa işin de oLmasın, Aydın kim![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İlhan abi gelen kutunu boşaltmanı bekliyoruz.![]()
Tamam boşaltıyorum![]()
ben dönmeni isterdim ama bu şık çok hoşuma gitti o yüzden bun yaptım
Hayır, Aydın pembe olsun.
iLhan Abi dönsün,Aydın abi yeşil olsun![]()
Abisi hana dönüş işlemin tamamlanmadı mı ,vize falan mı bekliyosun yoksa?![]()
![]()
![]()
Cnm kardeşim bu gidişle sen dönene kadar ben döneceğim ona göre![]()
![]()
Aydın abi mor olsun![]()
Noldu dönme işi?