Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik![Database:Kendi yaptığım 2009-2010 Database]

Senin Del Piero sevgin sakaryaspordan gelio olabilir hani biz de düştük ya ondan olabilir dimi kardeşim ama ben de severim Alessandro Del Piero'yu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    hadi artık oynada görelim

Del Pierro yu severim kendisini Juve yi terk etmeyerek nasıl biri olduğunu gösterdi
    Aaaaaaah bi oynayım İNŞALLAH.
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Takımı güzel tanıtıyosun .Transferleri filan beklemedeyiz
    Ya ben bi oyunu oynamaya başlasam.Bunların hepsini daha oyunu açmadan oldu.
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Anlatım Bicimini Sevdim Fakat Renkli Yazı Kullanmasan Daha iyi oLacak Sanki Yeşil Sahsen Benim Gözlerimi Yordu
    Peki abicim ne demek bundan sonra mavi-kırmızı ikilisini kullanırım inşallah.
    Last edited by ahmed0393 : 12.Temmuz.2009 at 03:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Default İlk Maçlar

Öncelikle Selamun Aleyküm abiler kardeşler.Ben dünden önceki gün eve gittim bir gün kaldım fm oynadım .Dün de dedemlere geldim.Ama gelirken hem oyunu hem save'i hem de ssleri ve yazdığım yorumları almaya çalıştım.Ama belleğim yoktu.Ben de dvd'ye yazmaya çalıştım ama bigisayarın takılmasından programın dandikliğinden ya da ben pek cd yazmadığımdan çekemedim kaç kere denedim beceremedim.Herşeyde bir hayır vardır.Şuan sadece gelişmeleri ss'siz yazmaya çalışacağım.İlk resmi maçım:

Şamp Ligi Qual. 3 1.Leg

Juventus 0-0 Twente

Abiler bu maçta adamları ezdik diyebilirim ama golü bulamadık biz de bari deplasmanda geçeriz inşallah turu dedik.

Senegal'in boş teknik direktörlük koltuğuna genç Türk!
    Baktım Senegal'in koltuğu boş ben de dedim oturam.Başvurdum ve kabul edildim.Bir sorunumuz var kalecimiz cezalı.
    Senegal'le yaptığım maçın tarihi hangi maçlar arasında tam hatırlamıyorum ama ben onu da direk yazayım.

Maç kimin sahasındaydı bilmiyorum ama maçı Cezayir'e 3-0 kaybettik.Maç başlarında sanki baktım aha gelemiyo adamlar pek.Biz gidiyoruz golü bulcaz gibi derken bulamadık.Onlar buldu da buldu 3 e kadar buldular.Hayırlısı İNŞALLAH.BGrup liğderliğini Cezayir'e kaybetik 1 maç kaldı.O maçta da ben 3.'yle ,Cazayir de 4.'yle oynayacağız İNŞALLAH.Bakalım neler olacak Allah biliyor.

İşte Juve'yle ikinci resmi maçımız.

Şamp Ligi Qual.3 Leg 2
    Twente 0-2 Juventus

Bu maçta Allah bize nasib etti turu geçtik.Denicek çok bir şey de var mı bilmiyorum.Üstün oynadık diyebiliriz.Çok şükür kazandık.

Ve Serie A başladı.İNŞALLAH hayırlısıysa şampiyon olmak istiyoruz.Hayırlısı neyse o olsun.

Serie A(1.Hafta)

Juventus 5-0 Napoli

MAŞALLAH.Bir ara iyi oynadık 5-0 oldu sonra da yattık oyuduk mu noldu .35. dk'ya kadar mı ne 5-0 oldu.Sonra maç skoru da 5-0 oldu.Sonrasında da takım yattı gibi.Hayırlısı olsun İNŞALLAH.

Serie A(2.Hafta)
    Sampdoria 1-0 Juventus

Takımıma bu maçta baya kızdım aslında ne bileyim çok gelmediler.Ama penaltı'dan golü buldular.Hayırlısı olsun İNŞALLAH.Bir deplasman sıkıntımız daha bu maçtan sinyalleri verdi.Bu arada şunu söylemeyi unuttum.Maçtan sonra Grygera ve Jêrêmy Mathieu'ya 1'er hafta maaş kesitisi cezası aldılar.Hayırlısıyla İNŞALLAH Daha iyi oynarlar hayırlısıysa.
    Şampiyonlar liginde grubumuz belli oldu.Grubumuz şöyle;
    Juventus,Dinamo Kiev,Manchester United,Porto
    İşte şampiyonlar ligi ilk maçımız.tam hatırlamıyorum ama maç sanki Kiev'deydi diye hatırlıyorum.

Şampiyonlar Ligi 1.Grup maçı
    Dinamo Kiev 1-2 Juventus

MAŞALLAH.Çok şükür maçı kazandık.Çok kötü de oynamadık çok iyi de oynamadık diye düşünüyorum.Çok şükür takım daha iyi hale gelir hayırlısıyla.

Serie A(3.Hafta)
    Juventus 1-0 Roma
    Çok şükür bu maçı kazandık.Roma genelde Totti'yle uzakan vurarak etkili olmaya çalıştı.MAŞALLAH.Alessandro Del Piero'ya MAŞALLAH bu maçta baya iyi oynadı.Çok şükür bu maçı kazandık.MAŞALLAH evimizde iyi oynuyoruz.Deplasman sorununu bir de şu Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonundaki gibi kısa bir süre oynayıp sonra yatma sorununu hayırlısıyla çözebilirsek Şampiyonlukta Allah'ın izniyle en büyük aday olabiliriz İNŞALLAH.

Veee sırada çoooook önemliii bir maç var bu da kısa bir süre sonra İNŞALLAH burda yerini alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Birde MAc Sslerini KOysan
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Birde MAc Sslerini KOysan
    Abi ah bi bilsen ne kadar uğraştım yaaa.Ama beceremediiim.Bunda da bir hayır vardır.İnşallah koyacağım.

sakary Ali Misafir

ss leride bekliyoruz güzel bir başlangıç olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

inş. hadi bakalım bekliyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Bak bu yorumumdada bir hayır vardır bunu unutma
    Aleyküm Selam
    Maçları pek anlayamadım ss ' ye alıştık ondandır galiba
    Transferlere laf edemiyorum çok değişik olmuş
    Deden'e selam söyle ellerinden öpüyorum

Kardeş Alipio muhteşem olmuş çok yetenekli bir futbolcu benimde diğer yani evdeki kariyermde Real Madridde daha 2. sezonunda yavaş yavaş banko çıkmaya aşladı 17 yaşında henüz ve özellikleri bir çok oyuncudan iyi ah birde gol atma yollarında biraz daha becerikli olsaa

sakary Ali Misafir

devamını bekliyoruz

Beyler şunu size söylemeliyim ki kariyer 9.03 database ile açıldı ama beni böyle yeni transferler olmadığından rahatsız ediyor gibi oluyodu.Oyunda da çok ilerlemedim ben en azından serie A daki transferleri yapıp yle oynamak istiyorum.Şimdi transferleri indirip en yakın zamanda Allah'ın izniyle transferleri ayarlayıp oyna başlamayı düşünüyorum İNŞALLAH.Hadi Allah'a emanet olun.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kardesim İnş. Senin Datanda Sezon Sonu Hata Vermez

sakary Ali Misafir

hadi bakalım bekliyoruz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri