Son haftalarda toparlamaya baslamıssın.
Son haftalarda toparlamaya baslamıssın.
TariboWest
Son iki galibiyet iyi olmuş. Bir iki galibiyet daha alırsan üst üste hedefi gerçekleştirmek için avantaj yakalarsın.
Başarılar dilerim.
İyi iyi zaten çıkıp tüm maçları kazansan şampiyonluğa oynuyor olurdun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
10.HAFTA
Zayıf ekiplerden birine karşı sezonun güzel maçlarından birini çıkardık ve net bir skorla 3puanı almasını bildik.
11.HAFTA
Maçın başında 2-0 geriye düşmemiz bütün oyun planımızı bozdu 2.golden sonra golü bulsakta maçı çeviremedik ve evimizde beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık.
12.HAFTA
Deplasmanda kötü oyunun neticesinde 3puan bıraktık, aslında beraberlik beklediğimiz bir maçtı.
13.HAFTA
Lig lideri Heerenveen karşısına en kötü beraberlik parolasıyla çıkmıştık maçtan öncede bize verilen oranlar beraberliğin bile mucize olduğu yönündeydi ancak takım güzel bir sürpriz yaptı ve lideri 2-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı tabi yönetimde bu işe çok sevindi.
14.HAFTA
Lideri yenmenin verdiği moralle çıktığımız deplasman maçında 3-1 gibi net bir skorla 3puanı hanemize yazdırdık.
15.HAFTA
Ligin iyi ekiplerinden Groningen deplasmanında etkili olamayınca mağlubiyette kaçınılmaz oldu.
16.HAFTA
Son şampiyon PSV karşısında yediğimiz şanssız bir golle mağlup olduk, tam oyunu kontrolümüze almış gol beklerken gördüğümüz kırmızı kart mağlubiyeti kaçınılmaz kıldı.
17.HAFTA
İlk yarının son maçında rakip ligin zayıf ekiplerinden Willem II idi. Amaç bol gollü bir galibiyetti ve öylede oldu, ilk devreyi güzel futbol ve 3puanla kapatıp ikinci devre hazırlıklarına mutlu başlıyoruz.
PUAN DURUMU
İstikrar yakalayamazsan ilk 5 zor. Ama fazla puan farkı yok, üst üste galibiyetler alarak kapatabilirsin farkı.
"YÜCE ATATÜRK"
TRANSFERLER
Kulübün mali yapısı kötü olduğu için transferde pek rahat davranamıyorum.
18.HAFTA
İkinci yarıya güzel bir başlangıç yaptık iyi oynamasakta kazanmasını bildik.
KUPADA ÇEYREK FİNALDEYİZ
Heerenveen'in belalısı olduk, kupa dışına ittik ve çeyrek finaldeyiz
19.HAFTA
3.sıradaki NEC ile berabere kaldık ve istikrarımızı sürdürdük.
Last edited by gbalaban : 14.Temmuz.2009 at 22:17
TRANSFER
Takımımızın 22 yaşındaki Kanada'lı ortasaha oyncusu 8milyon ytl bonservis bedeliyle PSV takımına transfer oldu.
20.HAFTA
Ligde ise yolumuza devam ediyoruz, beni en çok sevindiren olay ise son dakikalarda bulduğumuz goller takım nolursa olsun maçı bırakmıyor.
Takımın Macı Bırakmaması Güzelumarım hedefe ulasırsın
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Kaybetmeden devam etmen iyi, 1 puan 1 puandır.
"YÜCE ATATÜRK"
21.HAFTA.
Feyenoord karşısında şanssız bir yenilgi aldık ama takımın çabası ve güzel oyun yüzünden moralimiz bozulmadı
22.HAFTA
Ve bir devi yeniyoruz, Ajax'ı kendi seyircimiz önünde dize getiriyoruz ve taraftarı çılgına çeviriyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim istikrarı yakaladık sonunda
kesinlikle takımın ilk 5 inancı tam![]()
Last edited by gbalaban : 15.Temmuz.2009 at 00:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ajax'ı yenmen çok güzel olmuş.Kupayı almaya bak bence.Ligde play off oynanıcak sezon sonunda.UEFA Kupası sakata gelmesin.Direk bilet al kupadan.
kaçıncı takımdan itibaren play off oynuyor acaba?
23.HAFTA
Galibiyetlere devam ediyoruz rakibimizi deplasmanda 4-2 yenerek 3 puanı hanemize yazdırıroruz.
24.HAFTA
AZ Alkmaar'ı deplasmanda elimizden kaçırdık resmen, şanssız bir golle berabere bitti maç.
25.HAFTA
Nac Breda yı 90+4 de gelen golle mağlup edip ligde bir bsamak yukarı çıkıyoruz ve 7. oluyoruz
PUAN DURUMU
Son 9 haftaya girerken liderle 10 puan var aramızda tabi bizim burdaki rakiplerimiz Ajax, Groningen ve NEC gibi duruyor.
YARI FİNALDEYİZ
AZ Alkmaar'ı güzel futbol ve net skorla geçip kupada adımızı yarı finale yazdırdık.
MAŞALLAH.Takım toparlanmış güzel gidiyorsun.Hayırlısıyla başarılar.
26.HAFTA.
Sakat ve cezalılardan dolayı yedek ağırlıklı çıktığımız maçta 3.kalecimiz sayesindebir dünya gol yedik malesef 3 puan bıraktık.
27.HAFTA
Puan Kaybımız devam ediyor, 2 puanda bu maçta bıraktık, üst sıralar için daha fazla puan kaybı yaşamamamız gerekiyor.
28.HAFTA
Deplasmanda 3 puan aldık yolumuza devam ediyoruz.
29.HAFTA
Galibiyetlere devam Andres Oper'in iki güzel golüyle bu maçıda kazandık.
30.HAFTA
Heerenven deplasmanında golsüz beraberlikle dönüyoruz mutluyuz
SON 4 HAFTA PUAN DURUMU
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim
Last edited by gbalaban : 16.Temmuz.2009 at 01:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Öyle puan durumu ki 2. de olabilirsin 8. de![]()
R.I.P Tupac
31.HAFTA
Deplasmanda golsüz beraberlik aldık ve kaybetmeme geleneğimizi sürdürdük
KUPADA FİNALDEYİZ
Finalde rakip De Graafschap
32.HAFTA
Sıralamadaki en büyük rakibimiz Groningen'e yenildik şoktayız.
33.HAFTA
Artık son hafta deplasmanda PSV ile oynuyoruz yensek bile Groningen'in yenilmesi lazım ligi büyük ihtimalle 8.bitiricez
Last edited by gbalaban : 16.Temmuz.2009 at 03:47
34.HAFTASezonu 8. bitirdik ve Ajax ile playoff oynamaya hak kazandık.
Ligin son maçında PSV ye kaybettik ve sezonu 8. bitirdik
LİG SONU
KUPA ŞAMPİYONU RODA JC
De Kuip stadyumunda rakibini gole boğan Roda, 9 yıl aradan sonra Hollanda Kupasını müzesine götürürken Menajer Gürcan Balaban taraftar ve yönetimden büyük övgüler alıyor.
Tebrik ederim Süper Bir Sezon oLMus![]()
teşekkür ederim şu anda playoff maçları oynuyorum Ajax ile onlarada takarsam süper olcak![]()
Tebrikler. Kupa hayırlı olsun.
TariboWest
PLAYOFF MAÇLARI
Playoff maçlarında önce Ajax'ı sonra Groningen'i geçerek playoff'tan da olsa ligi 5.bitirdik. Yani sezon öncesi hedefler bir bakıma gerçekleşmiş oldu. Kupada işin kaymağı oldu.
SEZON SONU ÖZET
Last edited by gbalaban : 16.Temmuz.2009 at 16:16
Evet arkadaşlar yorumları bekliyorum. Sizce iyi bir teklif gelirse ayrılayımmı yoksa bir sene daha kalıp avrupada birşeyler apmaya çalışayımmı![]()
tebrikler ilk sezon olmasına rağmen başarılı bir sezon geçirmişsin. ama söylemeden geçemeyeceğim hollanda liginin statüsü acayip şekilde saçma. play-off lar tam bir felaket...
Yönetimden para istedim vermedi ultimatom verdim kovuldumHamburg'a başvurdum bekliyorum bakalım
![]()
Garanti Teklif YoLLarLar Bakalım KArdesim.neler oLAcak.
![]()