Kısmet UEFA'ya artık.Final Kadıköy'de.Belki Spartak'a elenmen bir işaret olabilir![]()
Kısmet UEFA'ya artık.Final Kadıköy'de.Belki Spartak'a elenmen bir işaret olabilir![]()
Der Ismail der. Bizim baska iyidir, sabirlidir
Hic soyleme patron, bende soke oldum. Ama ligde iyi gidiyoruz. Sanirim kovulmicam
Evet cok kotu oldu. Data benim cikarmis oldugum Daha Gercekci Turkiye Ligleri v2 datasi.
Aslinda offical daha ile arasinda sadece Fernando Meira farki var. Offical data da basladiginiz gibi 500€ gibi bir butce veriyor. GS Meira'yi 5 MN € ya sattigina gore butce basladiginiz zaman asagi yukari 5.5 MN €. Zaten dikkat etmissen 30MN € ya ya yakin bir parada sattigim oyunculardan geldi
Tesekkurler Turgay, abati basina ola
Saolasin hocam. Redbull siparisi verdim. Kanatlandirip ucuracam
Saolasin Ali
Evet fazlaca transfer yaptik ama kadro asagi yukari bu. Artik birkac takviye ile asrin kadrosunu olusturmus olacagiz
Ise yarar kardeesim merak etme. Sana bu sozunu sezon sonunda hatirlatirim
Takimin butcesinden korkum yok. Cunku Kewell ve Baros gibi 2 oyuncumu henuz satamadim. Onlar en az 15 MN € eder. Satinca ve oyuncu almayinca ki suanda ihtiyac gorunmuyor, finansi duzeltmis oluruz
Zaten tek tesellimiz o![]()
Abi bu kadroyla kupa falan değil hedefin 100 puan olmalı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şampiyonlar Liginden elenmişsin ama inşl. 2000'li yıllardaki başarıyı bekliyoruz (:
Yuhhh. 34 macta 34 galibiyet alsan daha 102 puan toplayabilirsin.
Evet kardesim. Suan tek amacimiz o
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 2. Hafta
Orhan Sam kendi kalesine gol atmasina ragmen 7.5 ortalam ile macin yildizi oldu. Ilginc
TSL 3. Hafta
Macta Mehmet Topal sov vardi. Her iki golde birbirinin kopyasiydi. Sol Caprazdan uzak koseye falsolu vurus ve Ayin en guzel gollerinde ilk 2 sirada yer aldi
UEFA Kupasi 1. On Eleme Turu 1. Mac
Adaletin bumu FM
TSL 4. Hafta
Zorlu rakibimizi son 3 dakkada buldugumuz gollerle deviriyoruz ve ligde dolu dizgin yolumuza devam ediyoruz
UEFA Kupasi 1. On Eleme Turu 2. Mac
Bu defa oldu. Ancak cok ilginctir ezdigimiz maclarda yenemiyoruz. Oynayamadigimiz maclarda eziyoruz
Bu sonucun ardindan UEFA kupasi gruplarina mucadale edecegiz ve iste rakipler
TSL 5. Hafta
Galatasaray kazandi ama futbol KAZANAMADI!!!
Bu arada FTK grubumuz belli oldu. 2. ligden Malatya Belediyespor'un gelmesi ilginc
Last edited by MaliKaya : 13.Temmuz.2009 at 13:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi bu kadro bende olsa.Ama ben senden büyük başarılar bekliyorum. Hedef en az 95 olmalı..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
UEFA'da gruptan çıkamazsın, başkan arkasındayız demiş, bir kaç haftaya gönderirse şaşırma.
Başarılar...
"YÜCE ATATÜRK"
İlginç hocam duran topların hepsini ona kullandırıyormusun birde uzun şut çekemsine izin veriyormusun.Ve son olarak serbest oynayabiliyor mu?Çünkü o takım oyunu oynayamıyor.
Mali SampiyonLar Liginden Elenmeni Takım Uyumuna BaglıyorumAynısı Basıma Geldi.
![]()
Uefada Da Final Oynarsın SenBen Bi Hata Yaptım Hajduk Macında.
Elendim. Gruplardan Cıkamadım
![]()
Bu Arada Lavezzi Nokta transferin Diyorum O Adamı İyi Degerlendirince Vagner Love den Daha Teknik Ve Bitirici oLuyo
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Wagner love her tarafıyla gol atma kapasitesine sahip tek fark oAdamın poposuna gelse bile gol
![]()
UEFA'dan çıkarsın
T.Kupasından çıkarsın
ama Favori Fenerbahçe![]()
UEFA da basarılar Mali.
TariboWest
Yok yok gondermez yahu, aramiz cok iyi keretayla.Uefa'da da finalde sizin stadyumda gorusuruz canim. Sana VIP bir koltuk ayarlarim artik
Kardesim, Riquelme yi zaten sadece duran top icin aldim. Yukardaki SS ler benim oynuma ait degil zaten
Geldiginden beri sakatliktan bir turlu kurtulamadi ki agirligini koysun. Yoksa Riqi nin kalitesini biliyorum
Aynen oyle. Lavezzi cok etkili. Hem Love'yi oynatan bir kisi olarakda soyleyebilirim ki pek fark yok gibi aralarinda.
Nedense birden Mario Jardel'i hatirladim
Sezon sonu gorusuruk
Saolasin kardesim. Darisi basina
UEFA'da çıkarsın o gruplardan ya PSG birinci olur sende 2![]()
Şampiyonlar liginden elenmen kötü olmuş ama uefa yı kazanmanı bekliorum.
Ayrıca MÜKEMMEL bir kadro kurmuşsun. Başarılar.
Abi UEFA'da iyi başarılar bekliyoruz senden grubunda tam dişine göre rahat çıkarsın"
Cikmazsam rezil oldugumun resmidir zaten. Uyumsuzluk ciddi anlamda hissediliyor. Cikayimda 3. de olsa olsun
Suan tek hedef UEFA kupasi zaten.
Kadro icinde tesekkurler.
Tesekkurler Tarik. Hedef Final
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 6. Hafta
Kardes takimimizi Lavezzi'nin muthis performansi ile deviriyoruz.
UEFA Kupasi Grup Maclari 1. Mac
Etkisiz bir mac cikardik. Ligde farkli Avrupa'da farkli oynuyoruz. Rakip galibiyeti kacirdi.
TSL 7. Hafta
Rakibe adeta pozisyon vermiyoruz.
FTK Grup Maclari 1. Mac
1-0 maglup duruma dustugumuz macta rakibi ezerek kazaniyoruz.
TSL 8. Hafta
Kısır bir macti. Bu kadroya yakismayan sonuc ve oyun. En kisa surede uyum surecini atlatip taraftarimiza zevkli maclar izletmek istiyoruz
UEFA Kupasi Grup Maclari 2. Mac
Kalecimiz Asenjo disinda hicbir oyuncu Avrupa Kupasi mucadelesinde potansiyelini gostermiyor. Amacimiz gruptan 3. de olsa cikmak olacak.
Devre arasinda transfer yapmicaz ve uyumu yuksek tutarak 2. yariya daha etkili baslamayi dusunuyoruz.
TSL 9. Hafta
Iste Galatasaray budur. Gerci mactan sonra Antep menajeri Nurullah Saglam isinden oldu istemezdim ama saglik olsun
FTK Grup Maclari 2. Mac
1 puani son dakikada kurtardik. Rakip oynamadigi gibi oynatmadi!!!
TSL 10. Hafta
Zorlu ve zevksiz derbiden her iki takimda 1 puanla ayriliyor.
Puan Tablosu
Ligde 10 haftayi geride birakirken 1 Mac eksigimizle ezeli rakibimiz Fenerbahce'nin 3 puan gerisindeyiz
Last edited by MaliKaya : 14.Temmuz.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam nedense avrupada istediğimiz sonuçları alamıyoruz.Acilen bunu çözmemiz lazım.
Abi Avrupa primlerini düşük mü tuttun ?
MaliGüzel Gidiyosun![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Moskova hezimeti olmasa süper olurdu ama sağlık olsun.
Galatasaray'ı Fatih Terim gibi oynat Riquelme Hagi olsun![]()
Lig iyi Avrupa köyü abi işiniz zora sokcaksın bu gidişle UEFA'daBi Bülent Korkmaz Vakası daha mı yoksa
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sadece şanssız MaLi abim.
Ligde iyisin Mali. Avrupada ise son iki macını kazanırsan gruptan rahat bir sekilde cıkarsın.
TariboWest
Aynen kardes. Cozum belli. Uyum problemi. Amacimiz gruptan cikmak. 2. Devre uyum problemini cozersem duzelir diye dusunuyorum.
Yok kardes her zaman en yuksek pirimleri veririm. Ben Yonetim degilim
Tesekkurler.
Aynen oyle birsey olacak kardes. Ama Sinyor Terim'den daha basarili olacagim
Yok kardesim o kadar da degil
Aslinda sansli sayiliim, en azindan bu kariyerimde oynamadanda kazandigim maclar oldu
Aynen kardesim. Bende oyle yaptim.
YENİ SS LER GELİYOR
Yok Ya Uefada Gayet İyisin 4 Puan 2 Maçta Nasıl Kötü Oluyor Abi Bu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ligi kayıpsız devam etmeye çalış
demedi deme ibrahim
demedim mi sana ibrahim FENERBAHÇE şampiyon![]()
neyse
Avrupada maçları kazanmaya bak
Mali abi nerdesin ya ssler nerde.![]()
Yok patron, 3 macta 5 puanBu kadro ile zayif bir durum.
Fenerbahce'den korkan Fenerbahce'li olsun be
Aha Geldi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 11. Hafta
Riquelme'nin yavas yavas kendine geldigi donemlerde zorlu Kayseri'yi net bir skorla geciyoruz.
TSL 12. Hafta
Guzel bir seri yakaladik, rakiipleri 3'luyoruz.Allah sonumuzu hayir ede...
UEFA Kupasi Grup Maclari 3. Mac
Skor guzel ama futbol degil!!! Avrupada'ki hicbir mac zevk vermiyor. Bu galibiyetle buyuk bir mucize olmazsa Ust turdayiz.
TSL 13. Hafta
VE DEV DERBİ. LİDERLİK KOLTUGUNU ALMANIN ZAMANIDIR ARTIK DIYEREKTEN MACA CIKINCA RAKIBI EZMEK KACINILMAZ OLUYOR
TSL 14. Hafta
Bu skorun ardindan ligdeki son 10 Macta GOL BILE YEMIYORUZ.
UEFA Kupasi Grup Maclari 4. Mac
Maglubiyeti hak etmistik!!!
Bu macin ardindan UEFA kupasinda grup maclarimizi tamamliyoruz ve 3. olarak bir ust tura ismimizi yazdiriyoruz.
Last edited by MaliKaya : 14.Temmuz.2009 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)