almanya ters bir lig inşallah toparlarsın yalnız bermen iyi bütçe veriyodu ama transferler ne kadar harcadın
almanya ters bir lig inşallah toparlarsın yalnız bermen iyi bütçe veriyodu ama transferler ne kadar harcadın
bremen çok düşük bi bütçe verdi.. ama düzenleye düzenleye hallttim bişiler 36MN ye bitirdim hepsini.. =)
Bremen Kümeye![]()
kardesim takımda uyumsuzluk var pes etmek yok![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
abi dur bi de sen üstüme gelme ..kümeye düşsemde burdayım.. =)
Kardesm üzerine gelmiyom kiSadece sonuna kadar dedim o kadar
![]()
Taktiğini paylaşabilirmisin acaba, fikirlerimizi o doğrultuda veririz en azından
Siftah yapmıssın gerisi gelir kardesim merak etme![]()
Frings'i Skejelberg'in yanına al ve ileri ok çıkar ikisinde bence..Aynı şekil AMR ve AML yede içerdeki maçlar için DL ve DR ye ileri ok çıkarmanı öneririm defansınsa geri oklarını kaldırman iyi olabilir daha etkili oynarsın
Kadro takviye istiyor yalnız bir sol açık ve sağ açık başta olmak üzere
Mesut'u kullanmaya bak derim nasıl oynuyor oynatıyormusun
mesut sakat.. :S haklısın sağ açıkta da problem var ...oraya takviye yolda ama para yok![]()
klasik 4-4-2 diosun abi.. =) peki seni dinliom yine...
Gol Sıkıntın Var Maclarında Onun icin Cift Forvet en iyisi
Fringsi Skjelbredin yanına çekmen gerektiği görüşündeyim bende.Ve AMR-L-Clere ileri ok çıkart.Sağ ve sola Winger, Amc yede ofansif orta saha rolü ver.Orta sahalarınada sade midfielder yap.Bak 2si yanyana yada bu şekilde biri dmc olunca önündeki yada dier yanındakiyle kopuk oynuolar.Birde bu şekilde dene derim taktik olarak.Beklerini winger deil full back tarzında oynatırsan kanatlardan doğucak boşlukları minimuma indirirsin ki zaten kanatları winger yaptımı onların atakları rakibi boğmaya yetio, beklerin bindirmelerine gerek kalmıo.Ha bu kanatlar yeterli olurmu, bence kesinlikle olmazİllaki sağ açık şart
Sol kanada da daha kaliteli bi isim olabilir sezon sonu.İyi sonuçlarını beklioruz, bozma moralini
![]()
4-3-3 ü oynat bence.Ben 4-3-3 le 3.5 sezon oynadım.Ligde 4 senede 4 şampiyonluk aldım
.Sağ kanada alabilirsen Simone pepe yi al.
çhok başarılar kardeş tavsiyem 2 forvet 2 kanat 1 ofansif 2 de ortasaha 4 de defas oynat bremen benim elimden azmı geçti ki![]()
eyw arkadaşlar hepinizin taktiklerini sırayla denicem...desteklediğiniz için eyw valla bu kadar destek beklemezdim :P
saoLun tekrar SS'ler geceye doğru gelir.. =)
Aquiano gerçekten çok yönlü bir oyuncu.Sol açık oynattığın zaman hızından,çalımlarından çok faydalanabileceğin bir oyuncu.ST oynatsan bitiriciliği yüksek çok iyi oyuncu.Çok iyi transfer taktik te çok iyi artık gelsin şampiyonluklar
Yeni gelişmeleri bekliyorum![]()
TariboWest
Yav Nerede Kaldı Yeni Gelişmeler.![]()
Kayseri Sporda Simdiden Başarılar Diliyorum KArdesim.
inş. 2 Bremen Faciası oLmaz![]()
Şok Şok Şok...!
Werder Bremen'de istediği verimi alamayan Asilkan Aksu şok bi gelişme ile Kayseri Spor'la anlaşma imzaladı...
Takımım ilk kez çıktığım Gaziantep Spor maçında alnımın akıyla kazandığım ilk maçım oldu ve çok iyi bi başlangıç yaptım...
Gaziantep maçından sonra Türkiye Kupası'nda karşılaştığımız Beşiktaş'a İnönü'de 2-1 yenildik ama moralimizi bozmadık...
İstanbul'dan sonra Antalya deplasmanına gittik. Oyuncularımızn yorgun olmasına karşılık Antalya'ya 3 tane attık ve yolumuza devam ediyoruz...
Devamı Birazdan...
bjk macı haric güzel başlangıc kardesim![]()
bu 3 maçtan önce bi de Everton maçı yapmışlar abi o yüzden Beşiktaş'a pek direnemedik
HeheheLigdeki Konumun Nedir
Eskişehir 24.Hafta
Eskişehir Spor'a yenilerek ligdeki 7 maçlık galibiyet serimizi kaybettik...
KonyaSpor 25.Hafta
Tamamen takım oyunuya işi ilk yarıda bitirdik..Cangele'nin performansı göz doldurdu..
Kocaelispor 26.Hafta
Başabaş giden bi r mücadeleydi.Taner'in kırmızı kart görmesi işimi kolaylaştırdı gibi gözüksede biz kaçtık onlar kovaladı.Ama son sözü yine Cangele söledi 25 metreden attığı akıllara zarar frkik golüyle takımını sırtladı..
SivasSpor 27.Hafta
Haftalarca konuşuldu bu maç...Kayseri'nin başına yeni gelen Asilkan mı yoksa Sivas'ın medarı iftiharı Bülent Uygun mu ? Dengeli başladı maç ve ilk yarının bitimine 5.dk kala Kamanan 1-0 yaptı durumu.Kayseri bu durmaz..İkinci yarı başladı durumu eşitledi 1-1.. Tabi o gazla Toledo 64 dk'da durumu 2-1 yaptı ve Kadir Has Stadyumu bayram alanına döndü...
tam herşey bitti derken 84'te sağ kanattan gelen atağı engelleyemedik ve Mohamed Ali şık bir kafa golüyle 2-2 yaptı durumu.Bu Kayseri Spor'a "Uygun" olmadığı için ve kendine yediremedği için takımın son maçlardaki adamı Cangele 2dk sonra cvp verdi ve maçı 3-2 kazandık..
Dikkat et kardesimküme düşme potasındasın
aranızda 8 puan fark var
![]()