Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: seyrantepede son durum..

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

stad ınsaatı mayısta baslıcakmıs ve en az 2 yıl surecekmıs..ben asırı modern bı stad olcagını pek zannetmıorum..kapasıte ıcın 45-60 bin arası dusunuluyomus..esasında ıs ıbb de bıtıo..cunku oraya ulasım ıcın oncelıkle metro baglantısı yapılmalı,,yoksa karayolu ozellıkle mac gunlerı cok zorluklar yaratır..ancak stadın yakınına hastane yapılcak olması ulasım sorunu kolaylıkla sona erdırır..seyrantepe 49 yıllıgına gsye kıralanacak..gs stadın yanında resıdence ofis alısveris merkezi yapacakmıs..proje degerı 150mıo dolarmıs,,aylık gelır 10 mıo dolar dıolar....ayrıca riva ya emlak gyo ya da kiptas a verılecek karsıgında da borclar en gec mayıs 2007 de bıtecek..sanırsam bunlar gerceklesırse fb-gs arası gercek rekabet 2007-2008 sezonu baslangıcıyla bırlıkte baslıcak...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi ben adnan polat tan dinledim olayı tvde stad 50 bin kişilik amsterdam arena tarzından olucakmış aynı modern yapıda sadece üstün acılıp kapanma olayı kesin değilmiş dah tartışılıyomuş ama bence üstüde kapansa iyi olur adnan polat öle bi stad yapılacak ki insanlar ewinde maç izler gibi izleyecek dio heheheh bizede ölesi yakışır zaten

ben hala inanamıyorum bitene kadarda inanamam herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by hurmet
    ben hala inanamıyorum bitene kadarda inanamam herhalde
    inan kardeşim cünkü bu sefer baskan deil toki yapcak yukarda yazdıım gibi olcakmış

valla farketmez isterse amerika yapsın o stad bitsin öle inanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    valla farketmez isterse amerika yapsın o stad bitsin öle inanırım
    Yıllardır o kadar fazla kandırıldık ki bu düşüncende sana hak veriyorum.1996'da başlanması gerekiyordu yeni stada 2006 oldu hala başlanacak.Ben de stadın bitmiş halini görmeden inanmıyorum stad yapılacağına falan.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla bu haber gs için çok ii bence.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri