Kuzenim D-Smart'ı aramış. Eski üyemiz olduğunuz için 102. kanalda izleyebileceksiniz maçları demişler.
Kuzenim D-Smart'ı aramış. Eski üyemiz olduğunuz için 102. kanalda izleyebileceksiniz maçları demişler.
Umarım yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkarız.Önümüz de pazar günü bir Beşiktaş derbisi var.Yedeklerimiz Honvéd'in çıkartabileceği en as kadroya bedel.
Rakibi küçümsemediğimiz sürece Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı maçını bile kazanabiliriz yeter ki ciddi bir sistem ile sahaya çıkalım -ki Daum gibi son derece ciddi ve disiplinli bir hoca da bunu isteyecektir-
Şampiyonlar Ligi değil, Avrupa Ligi.![]()
Kalede, Babacan, forvette Furkan olsun gene yeneriz, zaten olumsuz bir sonuç alsak, deplasmanda ki maç seyircisiz, orada işi bitiririz. Ama Daum süpriz yaşamak istemez, as kadro ile sahaya çıkar. Beşiktaş maçı öncesi son taktiğini dener. Birazda ciddiye aldık mı 10 gol bile bulabiliriz.![]()
Rahat alırız diye düşünüyorum.Christian oynasa bari 90dk.
Sivas'la çok üzüldük inaşllah Fener ve Gs ile sevineceğiz..
fener 3-0 4-0 alması gereklı bu macı üst oynadım iddaa da![]()
maça bilet bulunur mu?
Ön eleme maçları genellikle Fenerbahçe açısından kolay geçiyor.Bu maçın da öyle olacağını düşünüyorum.
Maçı Fenerbahçe'nin 4-0 kazanacağını düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün Macaristan'ın Honved takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin ve rakibi Honved'in ilk 11'i belli oldu. İşte takımların ilk 11'leri:
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Önder
Roberto Carlos
Kazım
Christian
Emre
Dos Santos
Alex
Güiza
HONVED
Németh
Benjamin
Botis
Hajdu
Macko
Hrepka
Debreceni
Pastva
Abraham
Hidi
Vukmir
Basarılar Fenerbahcemize.
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
Haydi Fenerbahçe'm sahne senin.![]()
ilk 10 dakika itibariyle ne durumdayız ben canlı anlatımla okuyorum maçı pek bişey yok gibi :s
Andre Dos Santos
Carlos frikikten attı 1-0
Ve Carlos attı 1-0 oldu![]()
Andre Dos Santos
Carlos golü attı ve sakatlandı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Carlos golü attı beni böyle uyduruk takımlarla uğraştırmayın diyerek çıktı.Deivid giriyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Cristian gercekten söylenildigi kadar kaliteli bir futbolcu ileriye cok isabetli toplar atiyor macin basindan beri.
Carlos ' un bacaklar kaldıramadı o şutuEskisi kadar formda değil galiba bacakları ama hala atıyor
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Emre ve Cristian ikilisi iyi suana kadar.
Aman aman Güiza attı 2-0.
Gollllllllllllllllllllllll
Okcu attı 2-0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan'ın orta da cok iyiydi..
Last edited by 2pac : 31.Temmuz.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güiza attı 2 oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Topla buluşan Hajdu Fenerbahçe yarı sahasının ortasından çektiği şut farklı şekilde auta çıktı. bu doğrumu ya
bir tane kaçırdık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
direği sıyırdı güiza'nın kafa vuruşu
Last edited by blue57 : 31.Temmuz.2009 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Andre Dos Santos
Güiza çoştu 3-0 oldu
Golün %75'i Emre'ye ait. Çok güzel.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre topu kaptı Güiza'ya verdi Güiza'Da attı golü
3-0
Emre,Cristian ve Güiza cok iyiler.
Güiza 3-0![]()
Andre Dos Santos
Cristian hakikatten kaliteli futbolcuymus nokta transfer bence.
Okçu iyi başladı gibi daha atarız biz bu takıma ancak Deivid i sokmak yerine Mehmet Topuz u soksaydı keşke Daum..
ikinci yarı Kazım'ı çıkarıp Topuz'u alsın izleyelim biraz..