R.Mardid diyorum.
Real Madrid Şampiyonlar Ligi'ni Kazanır
Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni Kazanır
İkiside Başarıyı Yakalayamaz
Bunlar Sezonu Tamamlayamaz
R.Mardid diyorum.
Hadi Mustafa Abi Çıldırt Bizi![]()
Zhirkov mu dur ki acaba?
Favorim Barca.Başarılar ikinize de![]()
Arkadaslar öncelikle merhaba sitede yeniyim henüz bnide aranıza alırsanız sevinirim =)
Zorlu bir mücadele olucağı belli ama barca alır gibime gelio =) ikinizede basarılar..
İkinizede başarılar. Gönlüm Barca'dan yana
Kamu oyu yoklamalrıda gösteriyor ki ibre Barça'dan yana![]()
Barca Barca!..
Şampiyonlar ligi qual 3 kuraları çekildi.
Çekilen kuraya göre;Barcelona Rapid Vien ile eşleşti.
Rapid Vien nin yolu buraya kadarmıs yazık olucak =)
Butun Forum Barcelona'liymisAma gorusecegiz. Destek verenlere tesekkur ediyorum, kostek olanlari ise esefle kiniyorum
Cicegi burnunda menajer Mehmet Ali Kaya Santiago Barnebau'ya cikti ve gazetecilerin sorularini cevapladi.
Muhabir : Sn. Kaya suan Barnebau'dasiniz ve her mac en az 60.000 atesli taraftarin onune cikacaksiniz, duygu ve dusuncelerinizi alabilirmiyiz?
Kaya : Suphesiz ki dunyanin en buyuk futbol takiminin basinda oldugumun farkindayim ve bunun bir ruya olmadiginin farkindayim. Her daim her kupanin en buyuk favorisi olmak kolay olmadigi gibi Barnebau'daki atmosferle oynamakta bir o kadar zordur. Bu hem rakiplerimiz icin hemde bizim icin. Sonucta taraftarlarimiz zevkli bir futbol ve her zaman kazanmak isterler. Olasi aksi durumlari dusunmek bile istemiyorum. Taraftarimizin karsisina cikacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum.
Muhabir : Sn. Kaya suan takim kadrosu tatilde ama siz buradasiniz! Transferler ve taktikler hakkinda calismalar yaptiginizin ve takimi tanimaya calistiginizin farkindayiz. Bu konudaki on izlenimlerinizi paylasabilirmisiniz?
Kaya : Oncelikle takimimizin mentalitesine yakisan, her zaman rakibin uzerine giden, taraftarimiza izlenesi keyif veren hucum futbol oynayacagiz.
Transfer konusunda yonetimimiz 60 MN € gibi cok ciddi bir butce verdi, ve takimin eksik mevkilerine gerekli YILDIZ oyuncuları transfer edecegiz.
Muhabir : ve Gelelim esas soruya El Clasico'ya. Ezeli rakibinizde bu yil sizin Milliyetinizden Mustafa Bilek ile anlastigini duyurdu, bu konuda neler soyliceksiniz. Sn. Bilek'i tanirmisiniz?
Kaya : Mustafa'yi cok iyi tanirim. Kendisi cok kabiliyetli ve zeki bir menajerdir. Ezeli rakibime ve taraftarlarina sesleniyorum, Mustafa takiminizi basaridan basariya kosturacak kapasiteye sahiptir. Ancak ona burdan hep 1 sira arkamdan beni takip edecegini belirterek fazla havalara girmemesini oneriyorum.
Muhabir : Son olarak taraftarlariniza neler soylemek ne gibi mesajlar vermek istersiniz?
Kaya : Taraftarlarimizdan ricamiz takimi her zamankinden daha fazla desteklemeleri ve bana guvenmeleridir. Fazla birsey soylemek istemiyorum sadece biraz sabirli davransinlar.
Hadi Mali. Galacticos u bekliyorum![]()
TariboWest
Ve Real Madrid'de taslar yavas yavas oturuyor.
Basin Toplantisinin hemen ardindan takimi inceleyip ihtiyac duyulan mevkileri belirleyen Kaya,
Kale haric butun mevkilere en az birer takviye yapacaklarini, yapilacak takviyelerin direkt 11'de oynayacak kalitede olacaklarini belirtti.
Simdi herkes bu yildiz isimlerin kim oldugunu merak ediyor. Basina sizan haberler arasinda. Real Madrid'in kesinlikle kadrosuna katmak icin ugrastigi isim
Cristiano Ronaldo
Cannavaro'nun sakatlıgında sorun yasamak istemeyen ve Metzelder'i yetersiz bulan Kaya, defans icinde Juventus'un genc Yildizi Giorgio Chiellini'yi kesinlikle takimda gormek istedigini belirtti.
Ronaldo ile baslayalım Mali.Devamını da getiririz.
TariboWest
Ronalda büyük transfer olur ama messi hakkından gelir bence =)))
Daha simdiden nasıl bi kapısma olucagı belli =)
cristiano ronaldo harika olur chiellini de çok güzel olur ama forvete adam alman şart
Zirkov evet dedi!
Barca menejeri Bilek takımdaki eksik bölgenin sol kanat olduğu kanaatine vardı ve bu mevki için bir kaç isim ile görüşmelere başladı.Bu çalışmalar sonunda bu mevki için sol tarafta dl,wbl,ml,aml, mevkilerinde oynayabilen Zirkov kadroya katıldı.Zirkov yaptığı açıklamada Barca'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi ve ekledi'Real ne kadar transfer yaparsa yapsın Barca kadar güçlü olamaz'.
mali abi Ronaldo'yu bekliyoruz.
Olmadı Mali. Hani Ronaldo nerde![]()
TariboWest
Paranız var diye kral olamazsınız.Para değil önemli olan.Biz genç ve yetenkli isimlerle ilgileniyoruz.
mauronesi etmez o parayıçok para yaw niye ona o kadar verdin
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Hazırlık kampı
Fazla maç yapmadık net skorlar aldık.
Ş.l eleme 1. maç
Turu garantiledik gibi birşey oldu.Fazla söze gerek yok.
Alt yapidan oyuncu yetistiriyorsunda ne oluyor. Alt yapidan oyuncu yetistirme kupasi yok
Paramiz var kiskanmayiniz lutfen. Calisin sizinde olsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla CR7 yi alamayinca o fiyata ancak onu alabildim. Cok cetin pazarlik sonucunda aldim. Bu seride ilk defa denicemm bakalim ne kadar edermis degeri![]()
Last edited by MaliKaya : 27.Temmuz.2009 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu yıl bütün kupaları alınca çok paramız olacak ama paranın satın alamıyaçağı şeyler vardır.
Mesela Messi,mesela şan,mesela itibar,mesela sevgi![]()
Gerisi fıs he sezon içinde görecez bunları sayın Kaya.