saol yaptığın tüm çalışmalar için
saol yaptığın tüm çalışmalar için
Sağol emeğin için, çok başarılı bir çalışma olmuş.
Saolasın.. Eğlenceli oyunlar dilerim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sende saol güzel yorumun için. Bol fm li günler dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beğendiğine sevindim. Güncellemede eksik ve yanlış gördüğünüz şeyleri lütfen yazın.
Last edited by *(DEFOE)* : 01.Ağustos.2009 at 01:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ellerine gözlerine emeklerine sağlık çok teşekkürler...
Screw you guys, I'm goin' home
Güzel bir çalışma gerçekten elinize sağlık..
Emeğine sağlık ama upload ettiğin site çok yavaş![]()
Rapidshare da premium üyeliğim olmadığı için o siteyi kullandım.
Rapide yükliycem fakat ne kadar gider orasını bilemem..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rapidshare a uploud edip koyucam ama sen indiriomuşsunBaşarılı kariyerler dilerim güncellemeyle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah...
Last edited by *(DEFOE)* : 01.Ağustos.2009 at 01:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Teşekkürler indiriyorum şuanda.Emeklerin için saol.Ama arkadaşlarında dediği gibi upload ettiğin site çok yavaş 75 mblık dosyayı 2 saatte indiriyor
ellerine sağlık çok güzel bir çalışma indiriyorum hemen...
Baska upload yok mu 10 kisi hakkı dolmus![]()
Link yenilenmiştir...
oh be sonunda olduemeğine sağlık süper olmuş
![]()
hocam rapidden inmiyor limit sorunu var?
bende indiremedim rapidden nerden indirebilirim başka?
Arkadaşlar 520 kez girilmiş sayfaya sadece 40 yorum yapılmış. Buda faydalananların bir teşekkürü ve emeğe saygıyı verdikleri değeri gösteriyor.
Emeğe saygı gösteren arkadaşlara özelden linkleri yollıycam...
Saygılar.
Tesekkür ederim ben dün link istedim koydunda hemen indirilmis emeğe saygı tekrar link koyar mısın![]()
indirip görebilseydik mutlaka teşekkür ederdik sana defoe arkadaşım.
arkadaşım emeğin için teşekürler fakat indiremiyoruz.bi linki olan var mı acaba?
hocam emeğine sağlık , link varsa rica ederiz mevcut link çalışmıyor
indirdim kurdum harika olmuş gerçekten tekrardan emeğine sağlık teşşkrü hakediyosun gerçkten![]()
cok teşekkürler emeğine sağlık...
emeğine sağlık bilader ama link ölü
Last edited by thekrocan : 01.Ağustos.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim en azından önceki şu yavaş olan linki versende yavaş mavaş ordan indirsek?
Emeğine sağlık kardeş.İnternetteki en güncel yama bu.Ama herkese tek tek link atmak yorar seni bence buraya koy linki.
bu yamayı version 9.0.1 e yapsak çalışır mı?
kardeşim tekrar teşekkürler linki nezaman yollıcaksın acaba.yeni kariyer için bu çalışmanı günlerdir bekliyorum.
teşekkürler, linki bekliyorum