Oo iyi iyi 3-0 (:
Oo iyi iyi 3-0 (:
Asist Arda, gol Barış. Yine kafayla attı. 3-0![]()
3-0 oldu. Maç Barış'ın maçıBu arada maçı dinleyebileeceğim bir frekans var mı? Radyospor'da dönüşümlü veriyor reziller, zaten açık kanalda olan maç için neden dönüşümlü yayın yapılır anlamıyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ohooo 4-0 oldu Nonda bile gol attı![]()
Last edited by IcedEarth : 07.Ağustos.2009 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nonda 4-0Kewell asist.
5-0 oldu .
Nonda 2.yi de attıAydın şahane oynuyor bugün
5-0 oldu, inşallah 7 olur en azından...
Aydın 3 asist, 1 Arda, 1 Kewell.
2 Barış, 2 Nonda, 1Keita Goller.
Bu arada Avrupa kupalarındaki 300. golümüzü Keita attı.
Nonda Hat-trick yaptı bu arada 6. da geldi, frikikten atmış kendileri bu arada![]()
Bir Türk Takımının Avrupa arenasında aldıgı en farklı skoru da ele gecirdik. Rekoru kırdık. 6-0.
Her ne kadar formalite maçı olsada, tur daha İsrail'de geçilmiş olsada,az forma şansı bulan oyuncuları sahaya sürsede Rijkaard,bu az forma şansı bulan futbolcular ciddi bir şekilde mücadele edip maçı 6-0 kazanarak taraftarları mest ettiler.Teşekkürler Aslanlara lig öncesi böyle güzel bir gece yaşattıkları için.
Oyunculara bakacak olursak sahanın yıldızı Aydın'dı tabiki.3 asist ve durdurulamaz sürati ile bunu hak etti.Her zaman böyle oynarsa Aydın için ilk 11 uzak olmaz.
Keita aldığı toplarda yaptığı hareketler,attığı paslar ve attığı golle ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu kanıtladı.
Ayrıca ben Uğur'u çok beğendim.İnşallah eski günlerine geri dönecek ve Sabri'den formayı alıp tekrar milli takıma yükselir.
Nonda belki hat-trick yaptı ama attığı kadar da gol kaçırdı.Daha fazla atabilirdi ama bugün o da görevini yapanlardandı.
Kadro derinliğinin bu kadar fazla olması gerçekten çok sevindirici.Kim çıkarsa elinden gelenin en iyisini yaparak asları aratmıyor.
Sonuç olarak bu sezon gerçekten güzel olacak.Artık yarınki kura çekimi ve Pazar günkü Gaziantep maçı önemli olan.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu arada Netanya'lı oyuncular son dakikalarda amiyane tabirle itlik yaptı. Kırmızıyı gördüler, maç da 6-0 bitti. Bir Türk takımının elde ettiği en farklı skor, gurur duyuyorum takımımla![]()
Kewell atıldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit : Yanlış görmüşüm Netanyalı atılmış.
Last edited by DenizlispoR : 07.Ağustos.2009 at 02:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tebrikler Galatasaray'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi rahatladık stres attık resmen![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tebrik ediyorum çok iyi bir skor elde etmişiz.Nonda bile 3 tane attıysa bu takıma diyecek fazla söz yok![]()
Bu maç iyi oldu Netanya karşısında çıktıgımız maçtan önce Netanya karşısında Galatasaray'a güvenmiyorum diyen Hıncal Uluç'a cevabınıda verdik. Maçı izlemedim ama 6 tane attıysak iyi oynamışızdır. Bu takıma birde Elano gelecek..
Emre Aşık'ın da bugün gol atma azmi harikaydı.Her kornerde ileri çıktı gole çok yaklaştı ama bir türlü atamadı![]()
Aydın muhteşemdi.
Nonda attığı gollerle takımda kaldı![]()
Arda'yı anlatmaya gerek yok
Uğur ve Tobi de yavaş yavaş kendilerine geliyorlar.
Kewell güzel bir asist yaptı.
Barış golleri ve presiyle harikaydı
Tebrikler Galatasaray'ım.
Galatasaray 2.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray 2. başkanı Mehmet Helvacı:'Haldun Üstünel gezinti yapmayı seviyor.Yine gezintiye çıkacak ona iyi yolculuklar dileyelim.' dedi.Demekki 1 transfer daha gelecek
Last edited by yunusgs : 07.Ağustos.2009 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Adnan Polat'da Haldun 1 aydır beni uyutmuyor demişti![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Dlga geçtik Baros olsa en az 10 olurdu![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Elano ilk 2 golde şaşırdı baya neymiş bu adamlar be der gibi bakıyodu![]()