Derbiyi kazansaymışsın çok iyi olacakmış neyse sağlık olsunWolves maçıyla iyi bir çıkış kazanacağını ümit ediyorum
![]()
Derbiyi kazansaymışsın çok iyi olacakmış neyse sağlık olsunWolves maçıyla iyi bir çıkış kazanacağını ümit ediyorum
![]()
Evet bi çıkış yakaladık ama rakiplerimiz hiç puan kaybetmiyo
Carling Cup Çeyrek Final
Çeyrek finalde rakibimizi karşı son vuruşlarda başarımız sayesinde eliyoruz.Finale yaklaştık
Premier 17.Hafta
Güçsüz rakibimiz karşısında 2-0'lık skor bize sadece 3 puan kazandırdı.Daha farklı bir galibiyet umuyorduk.
Premier 18.Hafta
İlk haftalardaki zorlu fikstürden sonra kolay maçlar ard arda sıralanmış.Hull karşısında da 2-0'lık skor elde ediyoruz.
Premier 19.Hafta
Ve sezonun ilk yarısının kapanış maçı.Son haftalarda kolay rakiplerimize karşı puan kaybetmedik.Ama aynı şekilde zirve yarışındaki rakiplerimizde puan kaybetmediler.Ligin 2.yarısında heyecan sürecek gibi gözüküyor
FA Cup 3.TUR
Zorlu rakibimizi ne yaptık ettik geçtik.Moraller yerindeydi.Taa ki 2 yeni haberi alana kadar.
Üzücü Haber 1:Adebayor
Başarılı forvetlerimizden Adebayor 3-4 gibi uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.Çift forvete dönme zamanı geldi gibi.
FA Cup 4.TUR Eşleşme
İlk tur Arsenal, ikinci tur ManU.Oyun resmen dalga geçiyo bizle
Carling Cup Yarı Final 1.Maçı
Üç forvetle oynadığımız son maçta Bellamy'e güvendim ve beni yanıltmadı.Final için avantajlı bir skor
Yeni Taktik
Yeni taktiğimiz futbolun klasikleşmiş bir taktiği olan 4-4-2 dizilişinde olacak.Sıradaki maçta anladım ki bu taktik en çok Barry'e yarıyacak
Premier 20.Hafta
Yeni taktiğimizin ilk sınavı başarılı.Bakalım önümüzde ki zor fikstüre karşı ne yapacağız.
Sıradaki Maçlar
Premier League Chelsea
Premier League Bolton
Carling Cup Yarı Final 2.Maçı Everton
FA Cup 4.TUR Maçı ManU
Premier League Arsenal
Premier League Blackburn
Premier League Liverpool
aaaaKKKKoooo
çok ii gidiyorsun basarılar.adebayor un sakatlıgı bu kadar forvetin arasında hissedilmez.srna yı orta sahanın sağında oynatsan çok çok verim alırsın sol bekte oynatarak onu kısıtlıyorsun bu kadar para var devre arası ii bi sol bek alabilirsin bence
zorlu bir bir dönem.Zevkli geçiyor kariyer buradan iyi sonuçlarla çıkarsan süper olur.
Çok kötü ya da çok iyi maçlar geçirdiğimizi söyleyemem.Yorum sizlerin
Premier 21.Hafta
Lider karşısında alabileceğimiz 3 puan çok büyük bir avantaj olurdu.Verdiğimiz bu 3 puan ise çok büyük bir dez avantaj.
TRANSFER!
Rusya milli takımınında kalesini başarıyla koruyan Akinfeev'i kadromuza kattık.Gücümüze güç katacağına inanıyoruz.
Premier 22.Hafta
Zorlu fikstürde arada geçen kolay maçlardan biriydi.3 Puan almamız şarttı.Ve zorlanmadan bu 3 puana ulaştık.
Carling Cup Yarı Final 2.Maçı
İlk maçın verdiği 3-0 avantajıyla maça yarı yedek kadoyla çıktık.Ama Everton bu küçümsememizi nerdeyse eliyerek ödetecekti bize.
Carling Cup Final Eşleşmesi
Ligde giden kötü gidişatı affettirmek için kazanmamız gereken bir kupa.
FA Cup 4.TUR Maçı
Son 30 dakka kala yapılan taktiksel değişikliklerle elenmekten kurtulduk.
FA Cup 5.TUR Eşleşme
ManU'ı geçersek kolay bir rakiple karşılaşcağımızı bilmek güzel ama zaten işin önemli tarafıda ManU'ı geçebilmek
Premier 23.Hafta
Resimde işaretlemeler yaptım.Yorum sizin..
FA Cup 4.TUR Tekrar Maçı
Kötü oynadık ama kazanmasını bildik.Kupada 2 favori olarak biz ve Chelsea'nin kaldığını düşünüyorum.Eğer finale kadar eşleşmezsek 2 yerel kupada da final görmüş olacağız.
Premier 24.Hafta
Gerçekten hakettiğimiz bir maç oldu.Zaten bu maçıda kaybetseydik zirveden iyice kopcaktık.
Santa Sakatlık
Ya bir mevkide oyuncum çok olur.Ya da olmaz.Bu FM'nin bana oyunumudur çözemedimTek forvet devam etcez gibi bundan sonra.
Puan Tablosu
Zirveyle aramızda fark açılsada umudumuzu yitirmiyoruz.Geriye kalan maçlar 2-3 maç dışında zorlu olmayacak.Diğer rakiplerimin ise çok zorlu fikstürleri var.Fazla maçları saymassak arada 3 galibyetlik fark var.Geriye kalan 14 maçta o farkı kapatıp, rakibimizin üstünde yer almak istiyoruz.
aaaaKKKKoooo
Zor ama fikstür zorsa denemek güzel olur.![]()
Arsenal Macında Yasadıgın Olayı Daha Cok Yasarsın. ama İlk Sene oLmasına Ragmen Güzel GidiyosunFakat Bu Kadroyla İlk Sene Daha da Yüksek Bir Posizyonda oLabilirsin..
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Kendimi oyuna kaptırım biraz fazla ilerlemişim.Sonuçları toplu koyacağım.Bazı önemli maçların resimlerini tabi ki ayrı olarak koyacağım.Hadi bakalım neler yapmışız kariyerde (:
Yine Yeni Taktik
Santa Cruz'unda sakatlanmasıyla takımda başarıyla forvet oynayabilcek 2 oyuncu kaldı.Robinho ve Tevez.Robinho'yu sol açık olarak kullandığımı düşünürek Tevez için tek forvetli yeni bir taktik yaptım.
Toplu Sonuçlar:
Bazı Önemli Maçlar
İlk olarak bir teselliyle başlıyoruz.Carling Cup'ı zorda olsa kazanmasını bildik.Akinfeev'in kurtardığı penaltı yüzlerde tebessüm oluşturdu.Onunda verdiği moralle -uzatmalarda da olsa- maçı kazanmasını bildik.Bu sene ilk kupamız adına mutluyuz.
FA Cup'ta Chelsea intikam için bizi bekliyordu.Her ne kadar çabalasakta hep üstün oynayan onlar oldu ve maçı aldılar.FA Cup'a veda..
Belkide aralarındaki en önemli maç buydu.Chelsea'ninde puan kaybettiği o hafta mutlaka kazanıp puan farkını eritmeliydik.15.dakikada Nani'nin kendi kalesine attığı golle öne geçtikten sonra yaslandık geriye.Ve gol bulamayan ManU'ya karşı büyük bir sürpriz yaptık.
Ligin bitimine 4 hafta kala böyle bi puan durumu oluştu.Her an herşey olabilir zirvede.
Biraz üst taraflarda da benim fikstürümü görebilirsiniz.En kolayı benim ki gibi gözüküyo şu anda.4te 4 yapıp Chelsea'nin puan kaybetmesini bekliycez haydi hayırlısı..
Edit:Taktik ekranında sol bek olarak Garrido'yu koymuşum.O sıralar Bridge'in sakatlığı vardı o yüzden olsa gerek (:
aaaaKKKKoooo
İnş. Sampiyon oLursun![]()
Bir Rüya Gerçek oluyor..
ManCity ile 1 yıl daha..
Bu sezonu 2 kupayla kapatan Manchester City'nin başarılı teknik adamı Micheal Aykan'ı () en az 1 yıl daha ManCity'nin başında göreceğiz.
Ödüller..
Premier Lig'in sonunda takımın başarılı futbolcusu Barry ve başarılı teknik adamı Micheal Aykan ayrıca başka ödüllerede layık görüldüler.
Premier League Sezon İstatistikleri
ManCity Takım İstatistikleri
Premier League Yılın Takımı
Kulüp Güveni
ManCity yeni sezonda transfer çalışmalarını büyük bi gizlilikle sürdürüyor.Yeni sezonda bomba gibi bir kadro kurmak isteyen Micheal Aykan'ın gerekli bölgelere ve yedek kulübesine transferler hakkında yönetime büyük bir liste sunduğu söyleniyor..
Not:MichAEl durumu yanlış anlaşılmasın şimdi bilgisizlik felanEn başta yaptığım bir yazım hatasıdır kendisi sadece (:
aaaaKKKKoooo
tbrklr çok güzel olmuş şampiyonluk
güzel zevkli bir şampiyonluk yarışı Chelsea tottham deplasmanında puan kaybedebilir ama diğerleri zor.
ben sayfayı yenilemeden yorum yapmışım son maçları görmemişm
şampiyonluk harika olmuş Chelsea'nin kendi sahasında puan kaybedeceği aklıma gelmemişti harika oldu tebrikler.
Dün gece baktıgımda Chelseanin Tottenhama puan kaybedecegini düsünüyordum. Fakat Everton a da yenilmiş. Sampiyonluk hayırlı olsun. Yeni transferleri bekliyorum.
TariboWest
Yeni Sezon-Yeni Heyecan-Yeni Kupalar..
Takımın yedek kulübesi dahil eksik gördüğüm yerlere ve geleceğe yönelik transferler yaptık.Parayı çok bulunca biraz bol keseden saçmış olabiliriz ama genede transferler açısından mutluyuz
Transferler
Sezonun ortasında takımımıza önerilen Montolivo yedek kulübesine uygun bir isim olacağı düşünülerek takıma katıldı.Bu sezon takımımıza en iyi katkıyı sağlayacağını umut ediyoruz.
Bu sene şampiyonlar liginde de iddalı olduğumuzu düşünerek defansın soluna daha kaliteli bir isim katmak istedik.Genç olmasıylada takıma uzun süre hizmet edecek.
Gene Sakho'yla aynı sebepten dolayı sağ açığa transferler yaptık.Modric en iyi transferlerimizden biri.
Bridge'in satılmasıyla De Ceglie sol beke gayet iyi bir yedek olacak.
Her iki kanatta oynaması ve yeteneği ile bizi cezbeden Wijnaldum'da iyi bir yedek olacak.Aynı zamanda da geleceğe yatırım.
Adebayor'a ilginin arttığı zamanlarda benim her ihtimale karşı yaptığım bir transfer Keirrison.Barça'da kadroya giremiyeceğine gelsin burda yedek olsun
Arsenal ile transfer yarışına girdiğimiz Ben Arfa'yı sırf inadım yüzünden takıma kattık.Şimdi kanatlarda bu kadar yetenekli oyuncuyu nasıl oynatacağım merak ediyorum
Community Shield
İlk denememiz Chelsea karşısında oldukça başarılı oldu.Yeni transferimiz Modric'ten gol görmek oldukça sevindirici.
Yeni Sezon, Yeni Taktik
Tabi maçtan maça değişiklikler olacak.Ama ilk olarak kafamda oluşan 11 bu şekilde.
Yorum yapan herkese teşekkürlerimi sunar beni sürekli takip etmelerini rica ederim
aaaaKKKKoooo
tevez'i amr çalıştırıp modrici ortada oynatsan bence daha iyi olur tabi senin kararın , başarılar dilerim
Kadroya bak yawBu sene de ŞL yi istiyoruz
![]()
TariboWest
Şampiyonluk harika olmuş tebrik ederimBu taraftar ŞLyi ister
Bakalım.Bi de öyle denerim
İnşallah hedefimiz o zaten
Takımdan Ayrılanlar
Michael Johnson 3.5M £ karşılığı gelecek sezon Everton formasını giyecek.Aynı zamanda Bellamy 375K karşılığı 1 sezon Everton'da kiralık olarak oynayacak.
Javier Garrido 2.5M £ ve Bojinov 6.5M £ karşılığı gelecek sezon Sunderland forması altında ter dökecekler.
Stephen Ireland 5M £ karşılığı Wigan'a transfer oldu.
Benjani Fransa'nın Caen takımına 3M £ karşılığı verildi.
Wayne Bridge 12.5M £ karşılığı Aston Villa'ya transfer oldu.
Jo 2M £ kiralık bedeli ve 11M £ lik satın alma maddesiyle 1 seneliğine Hoffenheim'a gönderildi.
Valencia'nın uzun ısrarları sonucu Zabeleta 8M £ karşılığı takımdan ayrıldı.
Ayrıca Onuoha ve Stuart Taylor 1 sene kardeş kulüp Grasshopper'da forma giyecekler.
ManCity Hazırlık Kampı
Premier League 1.Hafta
Ezdiğimiz maçı kazanamadık.Lige kötü bir başlangıç oldu.Umarız devamıda böyle olmaz.
Premier League 2.Hafta
İlk haftayı affettirmek adına güzel bir futbol ve farklı bir galibiyet.
Premier League 3.Hafta
Gene güzel bir futbol.Gene farka gidebilirdik.2'de kaldık.3 puan ile evimize dönüyoruz.
Premier League 4.Hafta
Ligde ikinci puan kaybımız.Maçı hakeden onlardı.Ne kadar çabalasakta başaramadık.İlk haftalardan bu ikinci puan kaybımız oldu.Bir şeyler yapmalıyız.
Şampiyonlar Ligi Gurubu
Şampiyonlar Ligi B Gurubu İlk Maçı
Cesar'ın yaptığı hatayla maçı kazandık.Tek kale oynadıkları maçta 3 puan aldık.Gurubun en güçlü ekibine karşı aldığımız 3 puandan doalyı mutluyuz.
Premier League 5.Hafta
Gene bir puan kaybının ardından farklı bir skor.Diğer maçlarda da oldukça ilginç skorlar var.Bu yıl lig daha çekişmeli geçecek gibi.
Puan Tablosu
İlk haftalarda oldukça ilginç sonuçlar çıktı.Bütün takımlar transfer döneminde kadrolarını güçlendirdiler.Gouffran, Bridge, Hangeland gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan Aston Villa ilk 5 haftada en iyi sonuçlara sahip olan takım.Gene Kevin Thomson-Lorik Cana-Roger Johnson gibi isimleri kadrosuna katan Tottenham bu yıl baya iddalı.Öte yandan şampiyonluğun favorilerinden Chelsea Kranjcar-Heitinga-van der Vaart,Liverpool Lescott, Arsenal Ribery-Gourcuff, ManU ise Liedson'u kadrosuna kattı.Gelecek günlerde neler olacağı herkesi meraklandırıyor.Otoriteler ManU'ın en zayıf transferlere sahip olduğunu, şampiyonluk yarışından erken kopabileceğini söylüyor.Bu yıl zirvede daha kalabalık bir yarış ufukta görünüyor.
aaaaKKKKoooo
Sezonu Beraberlikle Acman Kötü oLMus Ama Düzelecegine Eminim
1 günlük bir aranın ardından kariyere devam
Lig Kupası 3.TUR
Kolay rakibimizi zorlanmadan geçtik.
Premier League 6.Hafta
Gene kolay rakibimizi zorlanmadan geçtik.Daha çok fark olabilirdi.Ama sonuçta 3 puanı aldık, mutluyuz.
Şampiyonlar Ligi B Gurubu 2.Maçı
Ortada geçen maç hakkını buldu.İnter maçından sonra daha iyi bir sonuç elde edebilirdik.Olmadı..
Premier League 7.Hafta
Fulham'ın bu kadar zorluyacağı aklımızın ucundan geçmemişti.Gene bulduğumuz tek golle 3 puanı aldık.
Premier League 8.Hafta
Son maçlarda kötü oyuna ramen galibiyet elde ediyoruz.Ama böyle gitmez.Bişeyler yapmamız gerek..
Şampiyonlar Ligi B Gurubu 3.Maçı
Son haftalardaki en iyi oyunumuzdu.Farklı galibiyet elde ederek gurupta liderliğimizi sürdürdük.
Premier League 9.Hafta
Lig Puan Tablosu
Şampiyonlar Ligi B Gurubu Puan Tablosu
Carling Cup 4.TUR Eşleşme
aaaaKKKKoooo
Kadroya Bak Bak Bitiremiyorum YahuNe Yapmışsın Öyle Be Kimi Ararsan Var Şampiyonluğun Hakkını Vermişin Bu Takıma 2.Lik Bile Başarısızlık Olur
Bu Arada Michel Johnson Çok Süper Oyuncu Be City den Almak İstediğim En çok Bu Adam Richards ile Beraber İkiside Süper Topçu
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Premier Lig 10.HAFTA
Premier Lig 11.HAFTA
Şampiyonlar Ligi Gurup B 4.Maç
Premier Lig 12.HAFTA
Carling Cup 4.TUR
Premier Lig 13.HAFTA
Şampiyonlar Ligi Gurup B 5.Maç
Lig Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi B Gurubu Puan Durumu
Carling Cup 5.TUR Eşleşme
Kariyere hiç ilgi olmadığından maçlara yorum yazasım gelmedi.Kusura bakmayın.
mehmetocal kardeşim,
Johnson o kadar oyuncunun arasında yedek oturacağına gitsin başka kulüpte oynasın bizede ufak bi mebla para katkısı sağlasın istedim.Onun için daha iyi oldu böyleAyrıca teşekkürler güzel yorumun için
aaaaKKKKoooo