başarılar..
hollandada yabancı sınırı var mı?
başarılar..
hollandada yabancı sınırı var mı?
Hayır yabancı sınırı yoq yorumun içinde saol....
Eredivisie 8.Maç
![]()
9.Maç
![]()
Madem brezilya ligi açık Vitoriada olması lazım Ramirez var, Ramires deil ama "Z" ileEmin ol herkezin bildiği Ramiresden de Hernanesden de daha iyi bir orta saha oyuncusu.Brezilya'dayken takımıma uygun fiyata almıştım ama sana ne kadara gelir bilmiyorum
Adailton var Fortalezada çok yetenekli bi genç. Gualberto var 18 yaşında Palmeirasda oda ii gelişio.Birde Miranda nın yanına Palmeiras'dan Davidi alırsan defansın göbeği belki avrupanın en yi 3 defansı arasına girer
Abartmıyorum
Yanlız kariyer biraz yavaş ilerliyo sanki
Yeni ssler beklioruz...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hollanda Kupası
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 10.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 11.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Cup 2.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 12.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Cup 3.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 13.Maç
![]()
Last edited by cemre29 : 10.Ağustos.2009 at 22:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eredivisie 14.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Cup 4.Maç
![]()
Last edited by cemre29 : 10.Ağustos.2009 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Otomatiğe baglamıssın.Süper gidiyorsun.
TariboWest
Uefa Cup Puan Durumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim..Tatilde oynadım biraz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 15.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 16.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Cup 1.Tur Karşılaşmaları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa 2.Tur Eşleşmeleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie Puan Durumu
![]()
Last edited by cemre29 : 10.Ağustos.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eredivisie 17.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 18.Maç
Çok kötü bir maç çıkardık.Üzgünüz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dutch Cup 4.Raund
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 19.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 20.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 21.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eredivisie 22.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transferler
Last edited by cemre29 : 12.Ağustos.2009 at 19:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kariyerin Çok Başarılı Gidiyor.Uefa Da En Azından Bir Yarı Final Oynarsın.Forvet Hattına da R.Lewandowski Ve F.Laurito'Yu Alırsan Kimse Tutamaz Seni![]()
Feyenoord macı dısında güzel gidiyorsun. Bu sene kupalar bir bir gelecek gibi görünüyor.
TariboWest
Last edited by cemre29 : 12.Ağustos.2009 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bana Sorarsan Laurito'Yu Al.Udineseden Galatasaray'a 30 M$'A Aldım O Oyuncuyu.30 Maç 22 Golü Vardı.Lewandowski'yide Şampiyonlar Liginde Tanıdım Grup Maçlarında Çok Canımı Yakmıştı Aldım![]()
Last edited by cemre29 : 12.Ağustos.2009 at 20:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tur Geldi He.Rakip Takım Garanti M.City'Dir
![]()
Rakip Takım Beşiktaş Olunca Dedim Herhalde M.City Atlamıştır Turu
Fenerbahçe'ye De A.C Milan Gelmiştir
![]()
Hadi Hayırlı Olsun Turu Atladın![]()
UEFA Cup 2.Tur 2.Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eywaallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Cup Çeyrek Final Maçları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Cup Yarı Final Eşleşmeleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çeyrek Finali geçerim ama yarı final kupa maceramızın son maçı olabilir.....
Last edited by cemre29 : 12.Ağustos.2009 at 20:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Milan İle Yarı Final Oynarsın.Çeyrek Final de Kolay Takım Gelmiş![]()
Last edited by cemre29 : 12.Ağustos.2009 at 20:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Taktiğini 4-1-3-2 yap defansif orta saha ve orta saha oynat amrlc bölgelerinde oynatma.hepsini orta sahaya cek bana atlarsın gibime gelior
Ben Bu Taktik İle Galatasaray'Da Uefa Şampiyonu Oldum Ajax'In Galatasaraydan Eksiği Neymiş![]()
Eksiği yok fazlası var....![]()
Orasını BilememKadroma Laf Ettirmem Ama
![]()
Yok cnm cimbomumuzun kadrosuna laf etmek kimin haddine![]()