Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 89 sonuç

Konu: Real Mardin ( Süper Lig yolcusu)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

kadromuzu devre arasında 2 yeni isimle güçlendirdik. Biri zamanında Fenerbahçe'nin de kalesini korumuş olan Recep Öztürk. Tecrübesiyle çok şey verecek bize yükselme grubundaki zorlu karşılaşmalarda. 2. oyuncu da Serdar'a alternatif olarak düşündüğüm Emre Atalı. Hava toplarında ve son vuruşlarda etkili bir oyuncu.

kadromuzdan 3 oyuncu da pilot takımımıza kiralandı. Özkan Bilgiç, Hamdi Algü ve Erkan Görülmez sezon sonuna kadar Osmangazi G.Birliği takımında forma giyecekler.
    __________________________________________________ ________________________

Yükselme grubundaki ilk 3 karşılaşmamızda 7 puan toplamayı başararak iddiamızı ortaya koyduk. Bank Asya ligine yükselebilmek için elimizden ne geliyorsa yapıcaz. Taraftarımıza söz veriyoruz

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

teşekkürler yorumlarınız, iyi dilekleriniz için
    hareketli bir ara transfer dönemi geçirdik yine. gelenler-gidenler oldu. hemen bakalım kimler gelmiş kimler gitmiş

Marian Kelemen : kazma kalecimi Ocak ayına girer girmez satılık listesine koydum doğal olarak performansını bilen türk takımları talip olmadı, ama avrupadan bir-iki sazan takıldı oltaya 120bin tl'ye Slavia Prag takımına gönderdik. Mutluyuz, huzurluyuz
    Cihan Can : Sezon başında Galatasaray'dan aldığımız defans oyuncusu Kürşat ve Metin'den formayı kapamadı bir türlü. Yedek kulübesine mahkum oldu. Lige verilen arada kendisine talip olan takımlar olunca gitmek istedi, bizde 200bin tl'ye G.Birliği takımına transferine izin verdik.
    Sebastian Fernandez : Gönderilmesine kesinlikle karşı çıktım ama başkanın gözünü para bürümüş... sezon başında 1 milyon'a aldığımız oyuncuyu 2.6milyon a Denizlispor'a gönderdi 'sayın' başkan Madem satacaktın Manisa'ya verseydin...onlar 3 veriyordu!,
    Ersen Martin : Ersen'de transfer döneminin gözde oyuncularından oldu hem türkiye'den hem avrupa'dan tekliflerle kapımızı çaldılar. 1.3milyon bedelle Austria Karnten takımına transferini onayladık. Zengin olduk zengiiin

bizim seviyemizde bir takıma göre ciddi rakamlar kazandık bu tranafer döneminde maaş bütçesini de toparlamış olduk, yeni transfer yapacak geliri de sağlamış olduk. şimdi yeni gelen oyuncular...

Sezon başında ilk olarak gündeme aldığım kalecilerden birisiydi Pegolo. Genoa ile olan sözleşmesini yenilememiş ve takımdan ayrılmıştı, bonservisi elindeydi. Sezon başında anlaşma sağlayamamıştık. Kelemen'in gidişinden sonra tekra görüştük, bu kez ikna etmeyi başardık italyan kaleciyi

Parayı bol bulunca biraz sapıttım yanlışlıkla yaptım bu transferi artık yedek forvet olur ne yapalım. İstanbulspor kulübünden geldi genç oyuncu, 150bin tl'ye. Gözlemcilerimin oyununa geldim

Etkili iki forvet oyuncumuzu kaybettik, yerine takviye şarttı. Golcü bir oyuncu arıyordum ki çek liginde fırtına gibi esen bir oyuncudan bahsettiler Bohemians takımından Denis Alibec! Rumen oyuncu takımımıza katılmadan önce 22 maçta 20 gol atmış, 7.76 ortalama puan tutturmuştu. Bu müthiş istatistiklerden sonra kaçırmak istemedik tabii ki 700bin tl'ye bonservisini aldık genç oyuncunun. Aynı performansı bizim takımda da bekliyoruz

Ligin ilk yarısında Musa'nın sakatlık geçirdiği dönemde sağ kanatta çok sıkıntı çektik. Ara transferde kesinlikle bir oyuncu katmak niyetindeydim. Uzun ğraşlar sonunda Ankaragücü takımından Kerim Zengin ile anlaşma sağladık. 230bin tl ödendi bonservisi için.

Son bombamızı da son günde patlattık! Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve kendi isteği üzerine satılık listesinde olan İlhan Parlak artık Mardinspor'lu!!! Daha bomba olanı transferi için Fenerbahçe kulübünün para talep etmemesi oldu Çok teşekkür ediyoruz Fenerbahçe kulübüne. bu iyiliklerini hiç unutmıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Default Mardinspor kaldığı yerden devam ediyor!

Ligte oyuncularımın üst düzey oyunları hedeflerimizi büyültmemize vesile oldu Zaten bu dakikadan sonra düşme gibi bi sıkıntı yaşamamız büyük sürpriz olur. ARtık hedefimiz play-off'lara kalabilmek.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi transfer dönemi bitmeden soner sakarya'yı al.Fatih Sözgen'ide freeye kap .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tebrikler. 3 maçta 2 galibiyet. Play off lara kalacaksın gibi görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler. Yükselme grubuna iyi baslamıssın
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Daha önceden anlaştığımızı duyurduğum ve Ocak ayında takıma katılacağını söylediğim Josh Lambo transferimiz TFF'ye takıldı...2.lig takımlarının hiçbir şekilde kadrolarında yabancı oyuncu bulunduramayacağını belirttiler, biz de sezon sonuna kadar ertelemek zorunda kaldık. Amerikalı oyuncu şu an için beklemede.

Lige geri dönelim.

Güzel oyunumuz devam etmekte. Kazanabileceğimiz 2 karşılaşma da beraberliklerle yetinmek zorunda kalmış olsakta genelde gruptaki takımlar birbirine denk güçte ekipler olduğundan liderliğimizi koruduk. 12 maçlık bir seri yakaladık, 12 maçtır bileğimiz bükülmüyor. Şu an için herşey mükemmel denebilecek şekilde gitmekte.

Bu da 18yaş altı takımımızın kendi grubundaki durumu as takım gibi gençlerimizde hırslı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

son oynanan 3 maça bakacak olursak gözle görülür bir düşüş var performansımızda...Deniz uzun süredir gol atamıyor, takımın gol yükünün büyük bölümünü çeken oyuncuydu, o formunda olmayınca zorlanıyoruz hücumda... Umarım toparlanırız, yoksa arkadan gelen takımlara kaptırıcaz liderliği...

Başarılar abi kartalspor da yaptığını burdada bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Korktuğum başıma geldi...Vanspor maçında olan olaylar sonrası takımda ipler gerildi. Çirkef oyunları yüzünden 4 oyuncum 3 hafta ile 2 ay arası sahalardan uzak kaldı. moraller dibe vurdu...son 3 maçın kontrolünü tamamen asistan menajerime bıraktım, çünkü biliyordum ben başında olsam kendimi tutamayıp bağırıp çağıracaktım oyunculara (yine ) daha da kötüye gidecekti herşey. Neyseki ligte altımızdaki takımlar birbiriyle uğraşmaktan bizi geçmeye fırsat bulamadı...

2.Lig şampiyonu(...çok zorda olsa....) MARDİNSPOR!!!

Zor kısmı atlattık 2.ligte mücadele etmek ne zormuş, Allah düşmanımın başına vermesin

ayrıcaa....Mardinspor yönetiminin yeni kontrat teklifini de kabul ettim. 3 yıl daha Mardinliyiz!

gazetelerde bizden bahsediyorlar nasıl mutlu oldum anlatamam
    Last edited by Knightmare : 18.Ağustos.2009 at 05:57

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

ŞampiyonLuk Güzel OLMus Başarılar Diliyorum Yeni Sezonda
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

nerde Ronaldolar Kakalar

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Real Mardin
    bu oyunu en iyi oynayanlardandır kaso en iyisini yapacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Transferler nirdeee .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Yeni sezonda bomba gibi bir Mardinspor sizleri bekliyor arkadaşlar!
    Kadroda büyük revizyona gittik. (ki yapılması gereken de buydu, geçen yılki oyuncuların büyük kısmını mümkünse bir daha sokakta bile görmeyeyim )
    bekletmeden sizleri hemen geçelim transferlere.

Öncelikle yeni sezon öncesi kulübümüz 50bin tl transfer, 2.3milyon tl'de maaş bütçesi ayırdı. Bunu en etkili şekilde kullanarak birçok oyuncuyu kadromuza kattık.

Charles Mendy isimli defans oyuncusu da bir aksilik çıkmazsa 1 Eylül'de takıma katılacak.

Bank Asya'ya yükselmemizle birlikte teknik kadroya da takviye yapmak istedik. İşte yeni antrenörlerimiz, gözlemcilerimiz...

__________________________________________________ _______________
    Kiralık gelen oyunculardan da anlaşılacağı üzere Kocaelispor'la olan bağlantımızı kopardık, yerine İ.B.B. ile bağlantı kurduk. Aynı ligte mücadele eden iki takımın arasında bağ olması etik olmaz diye düşündük
    Ayrıca yeni pilot takımımızda DİSKİ spor oldu.
    az sonra sezon hazırlıklarıyla karşınızda olucaz, bizden ayrılmayın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar pek parlak değil ama yeni oluşum içindeki bir takım için iyi sayılabilecek düzeyde oyun oynamaktayız. Şüphesiz haftalar geçtikçe daha da iyiye gideceğiz.

Kombine satışlarında da geçen yıla oranla kayda değer bir gelişme var
    Last edited by Knightmare : 19.Ağustos.2009 at 02:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fener ile berabere kalmışsın ama Antepten 5 yemişsin abi ne bu .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Siz siz olun, her ne olursa olsun Kelemen'i almayın kaleci olarak...

Türkiye Kupası ilk turunda şanssız bir şekilde elendik Adanaspor'a. Garip bir sezon başlangıcı oldu, bilmiyorum sonu nasıl olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bank Asya da basarılar. Bu sene ligde kalırsan yeterli. Seneye de TSL ye
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Hücum olarak ne kadar güçlüysek savunma olarak bir o kadar zayıfız...Özellikle kalede çok büyük sorun yaşıyoruz. Ara transferde birşeyler yapmaya çalışıcaz, durum bunu gösteriyor.

Bu sene dusmeyip seneye çıkarsın gibime geliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Son maçlardaki üst düzey mücadelemiz 4.lüğe kadar taşıdı bizi. Ersen Martin ve Fernandez müthiş ikili oldular, onları da arkadan Hakan Albayrak destekliyor bu üçlünün golleri kesilmedikçe sırtımız yere gelmez

lige verilen arada kale için bişeyler yapmayı düşünüyorum. Kelemen'le büyük ihtimalle yollarımız ayrılacak. Recep Öztürk'te sakatlıklarla boğuşmakta...şu an için 3. kalecim Gökhan performansıyla beni memnun etti ama bir iyi kaleci daha şart. Bir takviye de sağ kanada düşünüyorum. Musa Aydın'ın sakatlandığı dönemde o bölgede sıkıntı çektik. Son olarak çoğu oyuncumuz kulüplerin gözleminde. Özellikle de iki forvetimiz Ersen ve Fernandez ilgi çekiyor. Kulüpte tutmaya çalışıcam ama iyi bir teklif gelirse de yerlerine alternatif buluruz
    Last edited by Knightmare : 25.Ağustos.2009 at 04:38

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk yarı cok iyi gecmiş. 2. yarıda da aynı performansla TSL ye cıkmanı bekliyoruz
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyorsun abisi.Burdan çıkıp bir kaç sene içinde de Kartal ile yaptığın gibi iyi oyuncular yetiştirip Avrupanın da tozunu atacağına inanıyorum.

Bende de iki senedir para yok maaş bütçende kısıtlı ne yaparsan yap diyolar.Süper ligde de böyle derlerse diye şimdiden Arjantin ve Brezilya'ya scout gönderdim belki Morales gibi bir genç buluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

son 3 maçta aldığımız 3 beraberlik olmadı... Şu an ilk iki içinde olabilirdik. İyi tarafı play-off'ların garantilenmiş olması
    Bu hafta Ç.Rize ile çok önemli bir 3 puan mücadelesi vericez evimizde. elimizden gelen herşeyi yapıcaz, ilk 2'de yer almak için uğraşıcaz.

Kalan maçlarımız bu şekilde...gazamız mübarek olsun

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Karşıyakayı kesin yenersin başka garanti maç yok .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Sağolun vallahi sizden başka destek olan yok bana bu zorlu maratonda

İlhan Parlak Ç.Rize'ye acımadı! Müthiş bi oyun oynadığımızı söyleyemem, hatta biraz fazla şanslıydık İlk golümüz tam komediydi. Savunmada İbrahim Üzülmez'in rakip sahaya şişirdiği top İlhan ile rakip kaleci arasında kaldı. Kaleci topa uzaklaştırmak amacıyla vurdu, ama top gitti İlhan'ın suratına çarptı ve kaleye yöneldi Kimse yetişemeyince de gol olarak hanemize yazıldı 8 dakika sonra da ofsayt tartışmalarının olduğu bir anda çok güzel savunma arkasına koşu yaptı İlhan. Güzel bir arapasla kaleciyle karşı karşıya kaldı ve 2-0 öne geçiren gol attı.
    Sıradaki maç çok önemli. Samsunspor'u mağlup edebilirsek direkt çıkma için çok büyük avantaj sağlayabiliriz zira 33.haftada G.Birliği - Ç.Rize maçı var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kasımcım evdeki 3 maçtan 7 puan alırsan 2. bitirme şansın bile var ,yapabilirsin de. Başarılar abisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

YIKILDIK!
    Muhteşem oynadığımız maçta galibiyete çok yakındık ama 90+3'te ceza sahamızda yaşanan karambolde topun kalemize girmesine engel olamadık! 3 puan çok önemliydi bizim için...işimiz şansa kaldı artık. Bu arada Samsunspor'da oynayan Sefa Aksoy'a bayıldım. Sezon sonunda bu oyuncu için girişimlerim olucak kesinlikle

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    Bu arada Samsunspor'da oynayan Sefa Aksoy'a bayıldım. Sezon sonunda bu Oyuncu için girişimlerim olucak kesinlikle [/COLOR]
    Çok ucuza kapatabiLeceğin bir oyuncu aLmanı tavsiye edeRim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri