Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Fenerbahçe Devleri Solladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ben de senin bi çay, kahve filan içmeni öneririm, malum uykuyu açar.
    Arkadaşın ilk mesajını almışsın, hala uzatıyorsun lüzumsuz lüzumsuz. Emir Serkan Abi'yle konuşmuş, nedir ne değildir belli bir fikirde anlaşılmış hala tartışma çıkarma çabasındasınız. Gözünüzü taraftarlık bürümüş yazık. Fenerbahçe hakkında en ufak olumsuz fikir belirteni gördüğünüzde saldırıyorsunuz. Hiç tamamen okuyayım ne demiş bu adam yok. Bunları biz yapınca küçük düşürücü mesaj olarak değerlendiriliyor ve ceza puanı alıyoruz.
    Sen sana karşı yazılan mesajları en ufak olumsuz fikri olarak görüyorsan hakikaten sıkıntı var.Sen görüş belirtmiyosun tahrik ediyosun.Kendi yaptıklarını başkası yapınca bu kadar cellalenmemen gerek.Biz yapınca diyip de bişeyler ima etmeye çalışmış yoruma gerek yok.Bu taraftar kart mevzusunda nasıl bir tartışma çıkabilir anlamam.Ama oluyor demek ki.

Nesil
    2006

@ForCimbom,

Çok uzun mesaj gözükmesin diye alıntı yapmadan yazıyorum. Fenerbahçe taraftar kart sayısı umrunda değil ise, bu konuya niye girip yorum yapıyorsun? Sonuçta sana yorum yapınca ödül verilmiyor, ilgi alınına girmeyen konuda yorum yaparsan böyle gereksiz yere sudan tartışmalar çıkar.

İkincisi bu konu taraftar kart konusu, kısaca haberi okuyorum, herhangibi bir kulüp üyeliğini ilgilendirilen bir mesaj mevcut değil.

Fenerbahçe ile kötüleme yapmıyorsun. E? O zaman şunu anlamıyorum.

Haber yazılmış, Fenerbahçe'nin 162bin taraftar kart sayısı var, sen kalkıp bu haberi yalanlıyorsan, Fenerbahçe'nin bu taraftar kart sayısını kıskandığın için yalanlıyorsundur ki yalanladığın bilgiler bile yanlıştır.

@büyükpivot

Sana yapacak yorum bulamadım, bu şarkı sözü ile idare et;

buradan bir atlı geçti yarama bastı geçti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ForCimbom en son mesajında zaten gerekli açıklamayı yapmış bu daha neyin kavgasıdır daha ?

Fb li arkadaşlar tahrikten bahsederken kendi yazdıklarına dikkat etmeleri gerekir bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sen sana karşı yazılan mesajları en ufak olumsuz fikri olarak görüyorsan hakikaten sıkıntı var.Sen görüş belirtmiyosun tahrik ediyosun.Kendi yaptıklarını başkası yapınca bu kadar cellalenmemen gerek.Biz yapınca diyip de bişeyler ima etmeye çalışmış yoruma gerek yok.Bu taraftar kart mevzusunda nasıl bir tartışma çıkabilir anlamam.Ama oluyor demek ki.
    Nasıl yorum yapacağımı kimseden öğrenecek değilim. Bu sitede 3 yıldır varım, hep efendiliğimi korumaya çalıştım. Ama bu dakikadan sonra efendiliği bi kenara bırakıp ben de sizin gibi sağa sola saldırma çabasında olurum.
    Benim kimseye celallendiğim filan yoktu. Ama siz olayı kişisel boyutlara taşıma çabasındasınız sürekli. Şu son yazdığın şey bile olayı kişisel boyutlara taşıyor. Fenerbahçe'ye en ufak toz kondurmuyorsunuz. Milyon kere anlattık işte. Taraftar kartından bahsedilmiyo habern orjinalinde. Kulüp üyeliğinden bahsediliyor. Bunu anlamak bu kadar zor mu sizin için gerçekten?
    Bu yorumdan sonra hiçbir şey yazmak istemiyorum. Çünkü cidden forumdaki üyeliğimi sizin lüzumsuzluklarınıza harcamak istemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peh peh peh. Bende hepinizi gerçekten mantıklı efendi kişiler sanmıştım. Ama malesef kırmızıyı görmüş boğalar gibisiniz. Biriniz haberden bu haber rakip takımın haberi acaba nasıl çürütürüm diye haberin içeriğini bile okumaz direkt linki atar maksat ne olursa olsun o takımın onun gözünde bir şey olmayacağıdır. Diğeriniz ona uyar ,biriniz araya girer , biriniz haklı olsa bile kendini tutamaz şarkı bestelemeye kalkar ,arada giden çay kahve soğuk su gırla gider.

Hep böyle devam edin olur mu?

Ama bilinki dış dünyada yeri geldiğinde sarılacağınız yardım isteyeceğiniz o sevmediğiniz takımdan bir insan olur. Kafasına da şişeyi geçirirsiniz o zaman bilemiyorum.İyi ki forum burası.

Birlikte arkadaşca geçinip de bu sporun sadece eğlence amaçlı olduğunu ,rekabetin tatlı bir rekabet olduğunu ve dediğim gibi atışmalarında karşılıklı gülünüp geçilecek şeyler olduğunu ne zaman anlayacaksınız?

Ondan sonra dersiniz stadlarda terör esiyor.Siz bile yaparsanız bunları eser tabi.

Başka diyeceğim tek kelime yok size.Ne biliyosanız onu yapın.Bravo.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Photograph hala anlıyamadın.

ForCimbom : "Taraftar kart sahibi, klüp üyesi anlamına gelmiyor. Oradaki Liste Klüp üyeleri sıralamasına göre baz alınmıştır diyor ve bizim basınımız fenerbahçeyi o listeye taraftar kartı sahiplerinin üye sayısını eklemiş diyor."

Yani Fenerbahçeyi kötülemiyor veya yalanlamıyor. umarım anlıyorsundur

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ForCimbom en son mesajında zaten gerekli açıklamayı yapmış bu daha neyin kavgasıdır daha ?

Fb li arkadaşlar tahrikten bahsederken kendi yazdıklarına dikkat etmeleri gerekir bence..

Şimdi biz burada GSlileri nasıl tahrik ettik sence ? Yani ben geldim en büyük Fener başka büyük yok dedim,batu abi geldi oda aynısını dedi öyle mi.Yada GS listede bile yok hehehe mi dedik.Hayır.Ama tahrik anlıyorsan biz ne yapalım ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sana yapacak yorum bulamadım, bu şarkı sözü ile idare et;
    buradan bir atlı geçti yarama bastı geçti
    Benim sana yapacak daha çok yorumum var, ama boşa vakit harcamak istemiyorum. Şarkı sözünü de kendine sakla, demekki çok atlı geçmiş sizin oralardan. Biz atlıları sapanla deviririz gerekirse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim sana yapacak daha çok yorumum var, ama boşa vakit harcamak istemiyorum. Şarkı sözünü de kendine sakla, demekki çok atlı geçmiş sizin oralardan. Biz atlıları sapanla deviririz gerekirse
    Benim bayrağımı devralmışın galiba.Hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Neyin Kavgasını Yapıyorsunuz Ya Bir Kerecik Olsun Tebrik Edemezmisiniz Fenerbahçeyi Bir Alanda Bir Çok Avrupa Kulübünü Geçmiş Bizim Taraftarlarımızın Profili Bu İşte Kendi Yapınca Laf Yok Başkası Yapınca Laf Sok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Şimdi biz burada GSlileri nasıl tahrik ettik sence ? Yani ben geldim en büyük Fener başka büyük yok dedim,batu abi geldi oda aynısını dedi öyle mi.Yada GS listede bile yok hehehe mi dedik.Hayır.Ama tahrik anlıyorsan biz ne yapalım ?
    şu yazdığın mesajda bile tahrik var..ha çok istiyosan daha dikkatli oku mesajları anla..

kulüp üye sayısıyla-taraftar kart sayısı aynı şeyler değildir bunun kanıtı verilmiştir..olay hala taraftarlık boyutunda yada kıskançlık şeklinde gösterilmiş..
    bulunduğumuz zaman itibariyle kıskanacak hiçbir durumumuz yoktur..
    gelecek bizim için bu kadar parlak görünürken hele..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şunu da hatırlatmakta fayda var, yazıldı amakaynamış sanırım, bu listedeki bazı takımların sayısı, üye oldukları yayıncı kuruluş sayısı ile belirtilmiş. Yani kulüp üyesi olmalı diye bir kesinlik yok, aynı yabancı kaynakta bazı ülkeler yok diye de yazıyor. Yani verilen yabancı listede yer alan herkes kulüp üyesi değil, bir şekilde kulübe bağlı, gelir getiren kişiler.

Ben seçimde oy kullanma olayını derken, bu şekilde olsa, bu listeye mutlaka girerdi anlamında yazmıştım. Şu anda girememesi, bazı ülkelerin katılmamış olmasıdır yoksa 162 bin sayısı doğrudur ve oradaki diğer kulüplerden farkı yoktur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada konu kapatılmış görmemiştim. Konuda ileriye gidenlere gerekli işlemler uygulanacaktır.

Herkes karşısındakini anlamaya çalışsın, ben konuyu kapatmamıştım acaba konuşarak anlaşılabilir mi diye ama 2 dakika çıktım tartışma iyice büyümüş. Karşınızdakini anlamaya çalışın diyorum ama imzamda yazana da katılmamak elde değil.

Bilmiyorum bu anlayışsızlık ve katlanamamazlık nereye kadar gidecek? Buna karşı nasıl önlem alacağız düşünüyorum. Ama son dönemde seviyeyi düşüren çok sayıda mesajlar var, görüyorum. Burada yıllardır bir seviyeyi korumaya çalışıyoruz, bu şekilde seviyesiz mesajlar gerçek mesaj yazmak isteyenleri de kaçırıyor, isteksiz hale getiriyor.

Artık bu tür mesaj yazanların bu bölümde yazmasını engelleyecek bir düzen getirme zamanı, kalanlar düzeyli yorum yapsın, 30 değil 3 yorum olsun ama içi dolu olsun razıyız.

Lafım sadece bu konuya da değil, genel olarak yazıyorum. Herkes oturup şapkasını önüne koysun ve özeleştiri yapsın. Hatalarını farkedenler, mutlaka dersler çıkaracaklardır.

Saygılarımla...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    ForCimbom; kıskançlık seni gülünç yapıyor haberin olsun.
    Burada yazılması gereken bir mesaj değil, bu nedenle uyarı aldınız. Gülünç mesajları uyarı butonunu kullanarak bize bildirebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Photograph View Post

Kısaca yazdığın her mesajda çelişkiye düşüyorsun, soğuk bir su içmeni öneririm.
    Burada yazılmaması gereken bir cümle, bu nedenle uyarı aldınız.

Olayı başlatana ceza veriyoruz ama kendinizi tutup cevap vermeyin de diyoruz. Sonra ama o başlattı yorumları gereksiz oluyor. Son cümleden dolayı uyarı aldınız.

Başka mesajlarda da uyarı verilecek durumlar vardı ama aynı kişilere başka uyarı vermek istemedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri