Sezon Sonu Puan Durumu
Evet arkadaşlar sezonu Adanaspor'un arkasından 2. bitirip Bank Asya ligine yükseldik
Sezon Sonu Puan Durumu
Evet arkadaşlar sezonu Adanaspor'un arkasından 2. bitirip Bank Asya ligine yükseldik
Arkadaşlar varsa ucuz yada bedava alabileceğim oyuncular söylermisiniz transfer dönemindeyim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
su an için irfan basaran ve alexander geigeri alabildim
Last edited by seckinnalca : 13.Ağustos.2009 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılarr
Transfer sezonunuda bu sekilde geride bıraktık
başarılar dilerim....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Transferde Son Dakika Gelişmeleri.
Menajer Seçkin Nalça basın toplantısında transferlere harcanan paraların kaynağının sorulması üzerine şu cevabı verdi.
- Kadromuzu güçlü bir hale getirdiğimiz için mutluyum benimde içinde dahil olduğum harika bir transfer komitemiz var. şu ana kadar hiç bir transferimize para ödemedik. benim gösterdiğim kefalet ve opsiyonlar sayesinde takımımız önemli transferlere imza attı.
Evet artık Ispartasporunda bir Haldun Üstüneli var diyebiliriz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Kupası Kura Çekimi
Last edited by seckinnalca : 13.Ağustos.2009 at 02:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lig Başladı
Ligin İlk Maçı Sakaryaspor ile Oynanacaktır
Bank Asyada işine yarayacak oyuncular almıssın. Türkiye Kupasında da Karabüksporu yenip bir üst tura cıkmanı bekliyorum.
TariboWest
Umarım başarılı oluruz takımıma güveniyorum
1.Hafta
Zor bir deplasmandan 1 puan alarak lige merhaba dedik
Şanssız bir şekilde Türkiye Kupasına veda ettik ..önemli olan katılmaktı
Karabüksporu gecebilirdin. Neyse artık seneye Türkiye Kupasında basarılı olursun.
TariboWest
evet gecebilirdim ama olmadı her sezona baslangıcta kadroyu 2-3 hafta oturtamam ondan kaynaklandı heralde ilerleyen haftalarda daha basarılı olurum insallah
Yok bunlardan bahsediyorum
Şu ortadaki adam kesin gitmeli![]()
gercekten komik cıkmışlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.-3.-4. Hafta
Last edited by seckinnalca : 13.Ağustos.2009 at 15:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
5.Hafta
Kayseri gibi zor bir deplasmandan 1 puanla döndük
5.Hafta Sonu Puan Durumu
6.-7.-8. Hafta
İlk 6 ya girelim yeter..
9. ve 10. Hafta
10. Hafta Sonunda Puan Durumu
Son haftalarda kendimizi biraz daha toparladık. Şampiyonlugu sonuna kadar kovalayacağız eğer olmazsa play-off'lar da süper lige cıkmayı hedefliyoruz.
11.-15. Hafta
İlkyarı Sonu Puan Durumu
İlk yarı sonunda iyi yerdesin. İnsallah TSL ye cıkarsın.
TariboWest
Tesekkür ederim inşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ara Transfer Dönemi
Şuan için takımımıza Nicolas Millan, Jeong Hyun Yoon ve Sicoumarou'yu dahil ettik.
Transfer çalışmalarımız devam ediyor.
Vee Mustafa Pektemek kiralık olarak Ispartaspor
'da
Last edited by seckinnalca : 13.Ağustos.2009 at 18:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
18.-22. Hafta
Puan Durumu
Son Haftalarda Alınan Güzel Sonuçlar
Puan Durumu
Sezon Sonu Puan Durumu
Play-off Maçları
Sezonu İyi Bitirmişsin Playofftaki Takımlar Yenebilirsin Ligde Puan Aldığın Takımlar Süper Lig Çok Yakın.
Ama Bu Kadar Süratli Gitme YavvvBi Baktım Sezonu Bitirmişsin Çok Hızlısın Yetişemiyorum
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Play-off İlk Maç.
Final Maçı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
resimlerin hepsini veremiyorum nette sorun oldugu için yoksa gec bitio lig![]()
Last edited by seckinnalca : 13.Ağustos.2009 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)