Sivas savunmada çok fazla hata yapıyor.Güiza bunları değerlendirirse fb rahat kazanır gibi duruyor.
Fenerbahçe
Sivasspor
Beraberlik
Sivas savunmada çok fazla hata yapıyor.Güiza bunları değerlendirirse fb rahat kazanır gibi duruyor.
FB geçen sezon en kötü döneminde bile Sivas'ı evinde hem kupada hem ligde evinde rahat yenmişti.Bu maçta da galibiyete yakın taraflar.Sivas bu haftayıda kayıp geçer.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Emre Belözoğlu iyileşmiş![]()
![]()
Milli takım ve Fenerbahçe doktorlarından iyi biliyorsan, Emre'nin günlerdir idmana keyfinden çıkmadığını düşünüyorsan, haklısın. Milli takıma gitmedi, Fenerbahçeli kalan oyuncular enayi gibi idman yaparken Emre sağlam halde idmanlara katılmayıp yattı. Ne güzel.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerin en kolay macı olacak , güle oynaya kazanacagını düşünüyorum fener'in
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben milli takımdan kaçtı diye bişiy demedimki niye cephe aldınız?
Bu maçta aşırı derece favoriyiz.O beni biraz korkutmuyor değil.
Sivas bitik halde takımı dağıttı toparlayamadılar oynadıkları maçlar savunmasının hali ortada.Biz ise ortasahada çok iyi pas yapar bi hale geliyoruz gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz Güiza çok formda Topuz Rize maçında çok iyiydi Alex gününde olmasa bile 2 dakika görünüp 3 gole katkı yapan bi adam Santos solda çok hareketli sürekli içeriye çizgiye kat ediyor.Biraz kondisyon sorunu var bu maçtada yaşamaz umarım..Kazım(Topuz) Gökhan ikilisi sağ tarafı çok iyi kullanıyorlar,kullanırlar Topuz da oynarsa..
Rahat bi maç bekliyorum takımımdan üstün bi oyunla galip geleceğiz bence..
Serkan abi milli takım konusunda benim mesajım bile yok..
Fenerbahce'nin bu maci rahat alacagini düsünüyorum. Sivasspor bu sene zirve yarisinin icerisinde olamayacak. Defansinda, kalesinde büyük sorunlari var Sivas'in. Orta sahada hakimiyeti olan bir takima karsi direnebilecegini sanmiyorum.
sivasspordan hiç bir şey beklemiyorum bu maçta fenerbahçenin rahat kazancağını düşünüyorum.
Sivas'ın toparlanması için son şansı Bu maçtan süpriz bir sonuç çıkarırlarsa yine eski günlerine dönebilirler Ancak Bugün Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünüyorum Sivas eski Sivas da olsa bu maçı kazanırdık ...
Volkan
Gökhan
Önder
Bilica
Vederson(Carlos)
Cristian
Emre
Kazim
Santos
Alex
Guiza
Buyuk ihtimalle maca boyle cikacagiz.Belki bir degisiklikle Vedo`nun yerinde Carlos oynayabilir.
Petkoviç, Hayrettin, Sedat, Yasin, Murat Sözgelmez, İbrahim Dağaşan, Onur, Kadir (Musa), Cihan, Kamanan, Ersen Martin
Bizde Böyle Bir Onbir İle Çıkacağız Büyük İhtimal![]()
Fenerbahçe inşallah kazanır ama ben Sivasspor'un geçen seneki gibi yukarıları zorlamasını istiyorum yine renk katsın lige çok da iyi olur.Sivas transferde biraz gecikti sanırım.Yabancı transferi için uğraşıyorlardı en son.
Sivası pek sevmesemde bu maçta gönülden destekliyorum.Galibiyet alarak kötü gidişe dur demeliler.
Öncelikle Maçta Elbette Fenerbahçe Favoridir
Ama Ben Fenerbahçenin Bu Maçı Rahat Rahat Alacağına İnanmıyorum
Sivasspor Bu Maçta Eminim Çok Zorlayacak Fenerbahçeyi Kamanan İlede Etkili Olacağımızı Düşünüyorum
Bizim Bilica Konusunda Dez Avatajımız Var Çünkü Nasıl Oynayacağımızı Bilen Bir Oyuncu Bugün Forvetlerimizi Çok Zorlayacaktır Bilica#58#
Ben Açıkcası Ümitliyim Bu Maçtan Geçen Haftada Trabzonla Başabaş Oynadık Ama Ceyhunun Süpriz Şutlarından Biriyle Mağlup Olduk
Bugün Takımımız Çok Zorlanacaktır Çünkü Fenerbahçe Çok İyi Pas Yapabilen Bir Takım İyi Pas Yapan Takımlara Zorlanıyoruz Fenerbahçe-Gaziantep-İbb Gibi Örnekleride Var Geçen Sene Savunmamızdaki Oyuncuların Bugün Üst Düzey Oynaması Lazım
Ben Daha Öncedende Yazmıştım Kadıköyden 1 Beraberlik Alabileceğimizi Düşünüyorum Ama Yenilsekte Pek Üzülmem Daha Ligin Başı
Dostça Kartların Olmadoğı Gollerin Bol Olduğu Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Olsun Sitedeki Arkadaşlardan Maça Giden Varsa Bir-İki Foto Atarlarsa(Bilica-Sivassporlu Oyuncularında Olduğu)Sevinirim
Her İki Takımada Bol Şanslar![]()
Fenerbahçemizin Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor ile yapacağı maçta sahaya çıkacak ilk 11'imiz şöyle:
Volkan Demirel, Roberto Carlos, Emre, Kazım, Güiza, Alex, Baroni, Önder, Santos, Bilica, Gökhan Gönül.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maç başlayacak ama Digiturk yayını yok! Yine sinyal yüzünden kaçıcak maç arayıncada şunu şunu yapın komutunu bizde biliyoruz heralde! Belki maç dışına yazmalıydım bu konuyu ama bu adamlar maç için para alıyorlar zaten!!
F.Bahçe beklenen kadro ile sahada...
Sivas'ta yine sürprizler var.Musa yok,Uğur ya da Abdurrahman yok sağ bekte...
Sivas'ın ne oynadığı belli değil.4-3-3 oynadı,4-4-2 oynadı.Bugünde 4-3-1-2 şeklinde sahada...
Orta saha oyuncularının tümü göbek oyuncusu.Kazım ve Dos Santos tamamen beklere bırakılmış durumda.B.Uygun göbekte yumuşak Alex,Emre,Cristian üçlüsüne sert bir 4'lü ile karşılık vermek istiyor anlaşılan...
---------------Petkovic-----------
Murat-----Sedat---Yasin----Hyrettin
--------------Dağaşan-------------
------------Onur---Kadir-----------
---------------Cihan---------------
---------Kamanan--E.Martin---------
Kamanan Biraz Geride Oynayabilir Bu Dizilişte
Geride oynamaz ama serbest adam.Sabit olmayan gezici yani forvet.Ersen hedef adam,santrafor...
Carlos'un bu kadar kısa sürede dönmesine şaşırdım . . .
Başarılar Yiğidom İnşallah İyi Bir Skor Alırız
Alex sakatlanıp oyundan çıktı 8. dakikada...
Şunu söyleyeyim; Fenerbahçe bu maçı alacak ama Sivasspor un o ruhu yok gibi. Eğerki mağlup olurlarsa işleri zora girecek. Denizlispor'da 0 puanda ve haftaya oda rahat bırakmayacak. Neyse maç tahminim 4-1
Gollerimiz: Alex [2] Güiza [2] Sivas'ın golü: Kamanan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Değiştiriyorum
Güiza [3] Boral 1 gol![]()
Last edited by SAİT71 : 17.Ağustos.2009 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Top daha cok FB'de fakat en net pozisyonu Kamanan ile sivas yakaladı. Volkanla karsı karsıya, hafif caprazdan dağa, taşa vurdu Kamanan.