Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

10 66.67%
  • Diyarbakırspor

4 26.67%
  • Beraberlik

1 6.67%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Trabzonspor - Diyarbakırspor [ TSL 2. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Egemen'in neden milli takıma alınmadıgını acıklayan bir mac daha...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya da Tolga Zengin in Tony Sylva dan ne eksiği var dedirten bir maç ?

Nesil
    2006

Yılın süprizi oldu, Diyarbakırspor'a ve Ziya Doğan'a tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Diyarbakır'ın iki yabancısı forvet hattındaki isimlerini hatırlamıyorum biri iki gol attı diğeri asist yaptı sanırım o büyük takımların maçlarında ziya doğan'ın ultra defansif taktiği ve kontra atak futboluyla baya bi parlyacak isimler..Fizikleri ve süratlari çok iyi seviyede..
    Trabzon bugun iyi oynamadı benimde en banko baktığım maçtı büyük süpriz oldu.
    Futbolcularda da bi ishal bi bağırsak enfeksiyonu almış başını gidiyor.Alanzinho Selcuk Gökhan Gabric hep bu rahatsızlıkları yaşamışlar buda etki etti bence maça..
    Trabzon bu ligi Umut'la bitiremez son olarak.Şampiyonluğa oynayacak takımın ancak 3. 4. santraforu belki olur Umut..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Diyarbakır'ın 2 forvetini aksine ben hiç begenmedim cok kopuk oynadılar ileri gömüldüler neredeyse orta sahaya bile gelmediler bir ara mendoza geldi ama stoper bile önceden cıkıp rahatlıkla kafa toplarını uzaklastırdılar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Umut zaten oldukça düşük olan şampiyonluk umudumuzu daha 2. maçta tüketmeye başladı.Sadri Şener 2 senede saolsun bu kadroyu yaratmak için oldukça fazla para harcadı ama geçen sezonki forvet hattı bana takviye lazım diye bağırırken oraya takviye yapmadı ve o aldığı tüm oyuncular ne yapsada forvetlerimiz beceriksiz ve bu sezonda bu tür maçları bol bol seyretmeye mecburuz.

Diyarbakırspor'uda tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tazameta yı tarz olarak beğendim. Attığı 2 goldede fırsatçılık vardı. İyi takipçi ve iyi koşu yapıyor. Ben beğendim. Diğeride sanıyorsam Peru nun forveti Mendoza.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diyarbakırspor bu sene lige renk katacak bir ekip olacağını şimdiden gösterdi . Sezon öncesi yaşanan krizler nedeniyle averaj takımı alcakları düşünüyordum ama Ziya Doğan'a helal olsun müthiş takım yarattılar .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Diyarbakıra tebrikler iyi mücadele ettiler maçta

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ah Trabzon ah.Fantezi Futbol'da 4 kişi yazmıştım takımdan.Gol bile yemezler diyodum maçı kaybettiler.Tebrikler D.Bakırspor'a.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah böyle devam ederiz helal sana Diyar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçı zilemedim yenildiğimiz haberini alınca aklıma direk Umut geldi ddim yine 50 tane kaçırmıştır dıye yıne yi oynamışız ama gol yok yok.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Egemen'in neden milli takıma alınmadıgını acıklayan bir mac daha...
    Gelelim bu lafa Ali o milli takıma cağrılan adamlar hiç hata yapmıyor dimi hepsi aslında Barca'da Realde oynucak adamalrda sadece Fatih Terim bilio bunu saçma bi yorum olmuş bütün yıl iy oynayan bir adamı sadece bir kaç hata ile idam edemessin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Trabzon öne geçince fark geliyo dedim ama Diyarbakır çok iyi mücadele ediyo geçen haftada Ankaragücü karşısında öyleydi takım.. Paramız yok deyip aldıkları adamlarda vallahi helal olsun yönetime. Çok iyi adamlar almışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçı izleyemedim ama ilk maçta gördüğüm ışıkla ligde iş yapacağımızı sezmiştim. Nitekim öyle de oldu. Ligin başında toplanan puanlar devamı içinde belirleyici olur.

Bu takım hedef belirler ve üstüne giderse çok iyi işler çıkacaktır. Ancak mantalite ligde kalmak olduğu için bu sezon rahatlıkla ligde kalacağımızı düşünüyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri