Çağdaş arkaplanı değiştir.Öteki türlü çok tepki alacaksın.
Çağdaş arkaplanı değiştir.Öteki türlü çok tepki alacaksın.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Cagdas taktik degişiklik yaramıs.
TariboWest
Benitez Jr.'dan Ligte İlk Puan Kaybı..
Ligde ilk puan kaybımızı yaşadık ama sağlık olsun. Çok iyi kapanıyolar ya adamlar.Bi tanede uzaktan çakıp yatıyolar maçın üstüne.
Puan Kaybından Sonra Gelen Galibiyetle Moral Bulduk..
Taktik değişikliği çok işimize yaradı diyebiliriz.. Güzel oyunumuz sürüyor,böyle devam edersek çok rahat şampiyon oluruz.. Ee takımın başında Benitez Jr. olunca böyle oluyor.
UEFA'da Gruplardayız..
Rakibin işini 10 dakikada bitirdik,güzel oldu gruplara kalmamız.. En az çeyrek final hedefliyoruz.. Yeni taktiğe geçtikten sonra 5 maç oynadık, 4 galibiyet ve 1 beraberliğimiz var. 15 gol attık,2 gol yedik.. Benitez Jr. şov mu desek?..
Denizli maçını saymazsak iyi skorlar almışsın ama Denizliyi bilirim ya Konyayla beraber kapanmakta üstlerine yok.
Güzel gidiyorsun Cagdas. UEFA da basarılar.
TariboWest
Ligde 4'ledik..
Ligdeki yükselişimiz devam ediyor.. Bu seferki kurban Kocaelispor.. Maçın başından sonuna kadar üstündük ve kazandık.. Yalnız şöyle bi problemimiz var, maçta geç açılıyoruz.. Bunu atlatabilirsek çok güzel olacak..
Grupların Biri Zor Biri Kolay..
Heralde UEFA'da daha zor bir gruba düşemezdik.. Bunun tam aksine Türkiye Kupası'nda da daha kolay bir gruba düşemezdik.. Ama Benitez Jr. bu takımın başında olduğu sürece gruplardan çıkmak hiç zor değil..
Su an için 2 kupayı alacagını düsünüyorum. Fakat UEFA yı alabilir misin? Biraz zor![]()
TariboWest
Udinese Maçı Öncesi Moral Depoladık..
Şimdi Udinese ile Ali Sami Yen'de maçım var.. O maçtan önce moral depoladık,çok güzel oldu.. Rakibe hiç pozisyon vermedik ve neticede 2-0 kazandık.. Neyse ben Udinese maçını oynayayım.Bu arada sakatlığından dolayı Morgan De Sanctis Udinese maçında oynayamayacak,hayırlısı.. Biz kendimize güveniyoruz..
UEFA grubu epey kazık gelmiş. Kolay gelsin![]()
İnşallah yenersin İtalyanları pek sevmem
İtalyanlara Futbol Dersi
Valla heycandan nasıl ss alacağımı şaşırdım.Öyle bi maçtı ki Milevskyi ile öne geçtik,ilk yarıda tek kale oynadık.. Sonra sol bekimiz Volkan Yaman sakatlandı ve oyuna Hakan Balta'yı sürdüm.. Hakan'ı da hafif sakatladılar, ardından sol kanattan saldırmaya başladılar.. Fakat ataklar karşılıklıydı.. Soldan gelirlerken Gökhan İnler ortasahanın biraz ilersinden çaktı bi tane durum 1-1 oldu. En son Milevskyi sahneye çıktı ve 2-1'e getirdi skoru.. Son dakikaları nasıl geçirdiğimi hatırlamıyorum..
En son gördüğüm 90+2'de Udinese kalecisi Handanovic'in bize ceza sahası dışından çektiği şutun direkte patladığıydı..
Son atakta kornere gelmişti,atıyodu az kalsın. Ama kazandık mutluyuz..
Vay Handanovice bak. Direklerde patlıyor sutu. Neyse gruba iyi basladın. Milevsky cok saglam oynuyor bu arada.. Tebrikler..
TariboWest
Güzel Güzel Daha İyi Olacaksın Çağdaş
Ben Sana MANDAnda Konusunda Ne Dedim![]()
Hea tutmuştu o dediğin.
Galatasaray'a Ligde Soğuk Duş..
İlginç bi maçtı.. Direkten dönen toplar mı dersin,1 metreden kaçan pozisyonlar mı dersin.. Rakibin pozisyon yokken bulduğu goller mi dersin. Gerçi isyan etmenin manası yok.. Kaybettik.. Fakat kaderin bir cilvesi mi bilmiyorum,bizim mağlup olduğumuz haftada Beşiktaş ve Fenerbahçe berabere kaldı.. Böylece 2. sıradaki yerimizden inmedik,ama çıkamadıkta.
İşte görüyorsunuz FB ve BJK'nin puan kaybettiği maçları..
Puan Durumu
Valla ben bu performansa bi liderlik bekliyordum ama ilginç tabi.
Güzel sonuçlar. Arada mağlubiyetleri de tatmak lazım![]()
Teşekkür ederim.. Bakalım birazdan Fenerbahçe maçım var orada tatmazsak mağlubiyeti süper olacak.
Türkiye Kupası'na Güzel Başlangıç..
Zayıf rakibimiz karşısında 2 golle galip geldik,Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladık..
Dev Derbi
[Galatasaray vs Fenerbahçe]
Tarih: 2 Kasım 2008
Yer: İstanbul Ali Sami Yen Stadyumu
Dünyanın en büyük derbisinin başlamasına sayılı günler kaldı.. Tahminleri bekliyoruz,dev derbinin skoru ne olur?.. Bir yanda dede Aragones diğer yanda genç Benitez Jr.. İki devin kapışmasında sonuç ne olur.. Galatasaray Ali Sami Yen'de oynamanın avantajıyla kazanır mı yoksa Fenerbahçe Galatasaray'ı Sami Yen'e gömer mi?..
Gercekten Antep,Bursa,Sivas,Ankaraspor ve Kayseri deplasmanları gercekteki gibi cok zor. Kadron iyi olsa da yenilebiliyorsun. Ama önemli degil. Lig daha cok uzun![]()
TariboWest
Samiyende Olduğundan 5-2 alırsın![]()
Last edited by bugra 1905 : 14.Ağustos.2009 at 18:59 Reason: :D:D
Nasıl da bildin?
Aldık kusura bakma.
Derbide Şok Skor..
Benitez Jr.'ın getirdiği 4-4-2 sistemi etkisini göstermeye devam ediyor.. Galatasaray'ın harika sonuçlar aldığı bu sistemden taraftarda memnun.. Derbi de de kazandık ooooh daha ne olsun.Müthiş maçtı,kendi kalesine gol atan Aykut'a bile kızmıyorum.
Kazandık mutluyuz..
Mac Ali Sami Yende oldugu için Gs kazanır diyorum. Cünkü Fenerin basına Aragones varAma gönlüm tabiki Fenerbahceden yana..
TariboWest
Galatasaray'ın parlayamayan yıldızı Mehmet Güven 1 Mn bonservis bedeliyle Ankaragücü'ne satılmıştır,kendisine kulübünde başarılar dileriz..
bu uşağa hala yıldız mı diyorsun hocam şaka bir yana başarılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2. kez başarılar dedim ama sağlık olsun![]()
Last edited by LifeYourself : 14.Ağustos.2009 at 19:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Su Aragones yüzünden Fenerbahcemiz sürünüyor. Yazıklar olsun!!!
TariboWest
Süper Oynamışsın
442 Sistemi İle Daha İyi Olursun
Şov Yaptık,Artık Lideriz
E bu şovdan sonra artık zaten lider olmak yakışırdı.. Fenerbahçe kendi evinde Beşiktaş'ı yenince lider olmuş olduk.. Bir daha bırakmayız umarım..Bu arada Milevskyi ve Baros müthiş bi ikili oluşturdular.. Milevskyi indiriyor Baros atıyor.. Gerçekten Baros da çok iyi Milevskyi'de.. Şimdi gidiyorum,hafta sonu olmayabilirim ama oladabilirim..
Sabri Yine Gol Atmış
Liderliği Bir Daha Bırakmayacağını Düşünüyorum
Sonuclar cok güzel tebrikler
Türkiye Kupasında Pilot Takımımıza Acımadık..
Kolay maç oldu bizim için.. Yedek ağırlıklı bi kadroyla çıktım.. BJK maçından önce oyuncularımın dinlenmesini sağlamak için..
Kartal ve Aslan Kozlarını Paylaşacak..
Beşiktaş vs Galatasaray
Tarih: 16 Kasım 2008
Yer: İstanbul İnönü Stadyumu
Bir yanda Benitez Jr. ile müthiş bir çıkış yakalayan Galatasaray diğer yanda Mustafa Denizli yönetimindeki Beşiktaş.. Sizce dev derbinin galibi kim olur?..
Derbiyi alman lazım Çağdaş.