Abi ileri ok seçeneğini bence sağ sol bekte kullanmak açıktaki adamlar için iyi oluyor yoksa açıktaki adamlar çok yoruluyor ama mc de haklısın onların zaten gerektiğinde ileri çıkmaları lazım.
Abi ileri ok seçeneğini bence sağ sol bekte kullanmak açıktaki adamlar için iyi oluyor yoksa açıktaki adamlar çok yoruluyor ama mc de haklısın onların zaten gerektiğinde ileri çıkmaları lazım.
kardesim Bakalım Öylede Denerim Ama İşe Yarayacagını Sanmıyorum Taktigim Takımla Alakalı
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Anladığım kadarı ile gol kısırlığı var. Acil bir forvet almanı öneririm. Mesela Tetteh![]()
Bundesliga 11.hafta
Bundesliga 12.hafta
Bundesliga 13. hafta
Bundesliga 14. hafta
Bundesliga 15. hafta
Bundesliga 16. Hafta
Bundesliga Puan Durumu
Enke'nin Bireysel Hatalarından Cok Gereksiz GoLLer Yiyoruz Schalke Ve Hoffenhaim Maclarında Bizi yaktı Fakat Takım Olarak Cıkıs Yakalamak Zorundayız.
Bundesliga 16. Hafta
Morgan Schilderin Hannover'de
Takımdan Ayrılanlar.
Sergio Pinto 2,3 m € Hoffenhaim
Jiri Stajner 2,2 € Shakhtar
Hocam uyumadın daha galiba ben uyumaya çalıştım uyuyamadım yav![]()
Yuhhh hoca istifa hoca istifa. Kombinemi yaktım grev yapıcam. ölüm orucuna başlıyorum. uyumuyacam![]()
İsmail Gece 8 De kAlktım YavUyuyamam ki İstesemde Hem Sabah erkenden Yengene Kahvaltıya gidecem
uyursam kalkamayabilirim.
![]()
Thefm. İstifaya gerek yok 6 ÖnemLİ sakatımız Var kadroda ondan tepetaklak oLdukBütce de Yok Ki Transfer yapalım anca Morgan'ı alabildik.
Hocam şaka tabiki ya. Öyle pes etmek yok. Maksat eğlenceli geçsinBen inanıyorum sen üstesinden gelirsin bu sakatlıklarında. Biz neler gördük bunuda atlatırız. Ayrıca saat 8 bir rekor olabilir. Bende eski evdeyken yani bir kaç ay önce Akşam otururdum. Sabaha kadar. 4-5 gibi yatardım gece 12-1 gibi kalkar tekrar sabaha kadar otururdum. Ama şimdi sabah 7-8-9 gibi yatarım akşama doğru kalkarım. İyice tepetaklak olduk. ne biçim insanım ya böyle hayat mı olur arkadaş her yerim ağrıyor
![]()
Lokman kardesim. Benim bu aylarda son sabahlayıslarım üniversite kayıtları 4 temmuzda başlıyoondan sonra mort olacaz.
daha girebilecegimi sanmam eskisi gibi
sadece tadını cıkarmaya caLısıyorum.
hmm şimdi anladım.Bizimde üni var amma yan gel yat![]()
Valla KArdesim Bilgisayar Programcılıgını Okuyacagım İcin İlk Sene Matematiksel agırlıklı olacagı için sıkı calısmam gerekecek.
Peski hem okulda hemde kariyerinde güveniyorum sana. İnş. okul başlayınca kariyeri bırakmazsın![]()
Yok Bırakmamdaama bu kadarda aktif olamam artık
![]()
Bundesliga 17. Hafta
Bundesliga 18. Hafta
Bundesliga 19. Hafta
Bundesliga 20. Hafta
Bundesliga 21. hafta
Bundesliga 22. hafta
Sakatlarımız Bu Haftadan İtibaren Takıma Katılmaya Başlayacak Kötü Duruma Dur Deme Zamanımız Gelmiştir.
Bundesliga 24. Hafta
Bundesliga 25. Hafta
Bundesliga 26. Hafta
Bundesliga 27. Hafta
Bundesliga Puan Durumu
Abi lütfen her hafta tema değiştirme gözüm rahatsız oldu valla.Kötü gidiyoruz
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
su sakatliklar var ya adami deli eder yaw..ligin sonuna dogru bi cikis yakalarsin insallah kardesim sakatlarda geldiyse bide transferde cok ii saglam adam..
Napalım Yav Oguz Can Sıkıntısından Degişiyorum![]()
Kötü Gittigimizin FarkındayımTakım Kötü Ve Oyuncuların Cogu Sakat oLuyo Genelde
![]()
ahmetokur29 su sakatliklar var ya adami deli eder yaw..ligin sonuna dogru bi cikis yakalarsin insallah kardesim sakatlarda geldiyse bide transferde cok ii saglam adam..saoL Kardesim.
İnş. yakalarız büyüklerden başka yenebildigimiz takım yok anasını satim.
![]()
VaLLa ismail Bu Takımla ugrasmaktansa Alt Liglerden bir takım alıp ugrasırım daha iyiHaygary Abi delik deşik etmişler bizi.Ama sana güveniyorum bayrağı dikicez![]()
hem en azından güme gitmemiş oLuruz
Kanka düşürmem ama sezon sonuda burada kalmam.Ümit Turgay sakat bir yerdeyiz. Ard arda alınan maglubiyette cok degişik seyler olabilirAma sen bu takımı düsürmezsin
Sana inanıyorum
![]()
![]()
Abi delik deşik etmişler bizi.Ama sana güveniyorum bayrağı dikicez![]()
Turgay sakat bir yerdeyiz. Ard arda alınan maglubiyette cok degişik seyler olabilirAma sen bu takımı düsürmezsin
Sana inanıyorum
![]()
TariboWest
Bence de kalma Turgay![]()
TariboWest
Kalmayacam Kanka![]()
evet kardesim yav sogudum oyundanTHEFM Bencede kalma kariyerine yazık edersin![]()
![]()
KArdesim iniş demeyelim.mehmetocal Epeydir İlk Defa Seni Bu Kadar Altlarda Görüyorum Canım Kardeşim Ne İş Hayırdır Yönetimle Sorunların Varda İnatmı EttinSakatlıklar Seni Bu Kadar Yıldırmazdı Kesin Başkana Ters Gidiyon Sen
Neyse Canım Olsun Ya Hiç Altlarda Takım Görmemiştik Birazda Küme Düşmeme Heyecanı YaşıyalımHep Şampiyonluk Hep Şampiyonluk Artık Gına Geldi
![]()
![]()
başkandan ek bütce istedim ultimatom bile verdim tamam dediler fakat bütce göremedim devre arası onun icin takımdan sogudum![]()
türkiyede kendime takım arastırıyorum![]()
3FreeStyLR Turgay abi kötü gidiyosun ama düzeleceğine inanıyorum bence kal ve hannoveri kral yap öyle git![]()
Yok Kutlu Kalmayacam maalesef![]()
crane1994 abi hayırlı olsun takım orta sıra takımı ama sen varken ilk 6 içinde bitirmeli biraz çalkantılı maçlar ama kesin toplarlarsın ne de olsa Fm2009'un ustası oldun![]()
evet ama son defa kariyer actım kesin olarak onun icin oyunun tadını almaya bakacam kardesim..
Bencede kalma kariyerine yazık edersin![]()
Epeydir İlk Defa Seni Bu Kadar Altlarda Görüyorum Canım Kardeşim Ne İş Hayırdır Yönetimle Sorunların Varda İnatmı EttinSakatlıklar Seni Bu Kadar Yıldırmazdı Kesin Başkana Ters Gidiyon Sen
Neyse Canım Olsun Ya Hiç Altlarda Takım Görmemiştik Birazda Küme Düşmeme Heyecanı YaşıyalımHep Şampiyonluk Hep Şampiyonluk Artık Gına Geldi
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Turgay abi kötü gidiyosun ama düzeleceğine inanıyorum bence kal ve hannoveri kral yap öyle git![]()
abi hayırlı olsun takım orta sıra takımı ama sen varken ilk 6 içinde bitirmeli biraz çalkantılı maçlar ama kesin toplarlarsın ne de olsa Fm2009'un ustası oldun![]()
Abi toparlanman lazımBu ne böyle
![]()
Beklenen Flash GeLişme oLdu
Turgay Yetkin AnkaraGücü Teklifini Düşünmeden KabuL etti
Ankaragücü'nde Turgay Yetkin Dönemi Resmen Başladı
Bu sezon T.S.L de Tutunamayarak Ligden Düşen Ve 100.Yılını lig a Da Kutlayacak oLan Ankaragücü
Yetkin İle Resmen Anlastı
AcıkLama yapan yetkin böylesine köklü bir klupte görev almak etkileyici
100. yılımızda hedefimiz kupalar olacak dedi
Evet arkadaşlar avrupada zaman kaybı yasamaktansa türkiye liginde bir dev yaratmak daha mantıklı geldi en fazla 2 sezon burada kalıp daha sonra sanlıurfasporumun basında olacagım..
Vay Yuvaya dönüş yapıyorsun. E ne diyelim hayırlı olsun senin açından. 2. ligden çıkarırsın ilk sezon ikinci sezonda iyi bir yer edinip Urfa'yı dev yaparsın. Hadi bakalım![]()